Teraz jest 26 lis 2024, 16:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 540 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 22:01 

ja w Hachi ma kd 5.88.Glownie przez to ze zawsze jezdze sam.Podzjezdzam pod flage przesiadka i granatnikiem kosze wszystkich.IMO jazda bez gunnera nie ma sensu,no chyba ze robisz jak ja czyli przesiadka.Niestety po zabiciu dostaje kulke i wrog zabiera scigacza :x

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 08:05 

Normalka w tej grze ;p Przed taką przesiatką lepiej sie rozejzec gdzie może byc warug

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 09:56 

Najgorsze jest to jak siedzisz za dzialkami a masz nie kumajacego kierowce. Ile razy juz padlem trapem bo koles stal w miejscu albo jechal na czolowke z goliatem. Ale jak kierowca kuma o co chodzi to mozna dac rade tym malym popylaczem :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 10:22 
Spamer!

Hachi jest dobry z zaskoczenia według mnie , jak mech widzi goliata albo siep*** albo '' probuje '' mu coś tam zrobić wtedy mech to łatwy cel bo przesiadasz ( w Hachim ) sie na działko tv strzelca i niema mecha proste ?

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 10:54 
Moderator forum

Pograłem sobie w dodatek, no i Port Bavaria rządzi :D A ten ścigacz to nie jest łatwy w kierowaniu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 18:06 

masz racje niejest łatwy- jest bardzo łatwy :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 18:38 

Ja tam nie mam problemow z jego uzywaniem a jedynie z walka. Rakiety TV wbrew pozorom sa trudne w uzyciu bo cel musi byc na tej samej wysokosci co my lub w znacznej odleglosci. To, ze na mapach jest od zarabania walkerow itd nie ulatwia sprawy ani troche. Chcialem pograc na Bridge'u no ale niestety sie nie dalo. 5 mechow + goliath + apc sprawialo, ze trup scielil sie gesto i bezsensownie. Za male mapy na tak duza ilosc sprzetu i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 19:48 

Marudzicie, prowadzenie tego malego gowna jest dziecinnie proste, to tak samo jak z tym czolgiem tylko ze tu mamy troche mniej czasu na zastanowienie sie co robic (predkosc).

Co do sily ognia no to dla mojej osoby pasuje tylko rakieta.

A macie jakis pomysl jak prowadzic goliatha? Bylem w nim jako kierowca z 3-4 razy bo albo pelny albo sie zniechecalem do niego, jakies rady?

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 20:33 

Goliatem jedziesz cały czas, nie zatrzymuj się, uważaj na pilumowców.
Jak zacznie cię ktoś ostrzliwać, obróć się przodem, to unikniesz zniszczenia konsol. A tymi minkami strzelającymi wal walkery w "krocze", masz wtedy szansę na trafienie krytyczne.

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 21:50 

konsole masz na tytanie ;-) goliath ma oslony ;p
a jak juz jedziesz tym goliathem, to staraj sie rzucac miny w pojazdy przeciwnika, one pomagaja uwierz. z piechota raczej nie powinno byc problemu.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 21:57 

wielkie dzieki ide sprawdzic wasza technike... mowicie w krocze walkera brac? pierwsze slysze:XD

ja mam tylko jedna wade do NS, a dokladniej mapy Bridge at Reamen czy jakos tak, kiedy jest sie druzyna atakujaca (w nowym trybie) czyli ta ktora zaczyna z jedna flaga ma strasznie znikome szanse aby wogole dojsc do pierwszej flagu na moscie, bo kazdy am sie ustawia, klada wszedzie minki magnetyczne, snajperzy sie klada i jeszcze nie trafilo mi sie zebym wygral ta mape bedac atakujacym, ale kiedy bylem broniacym uzyskalem spory wynik, to jest bez sesnu

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 23:22 

Mi sie northern niepodoba, dla mnie ten boster jest dziwny
Idziesz i dostajesz z goliatha, spawnujesz sie i znowu dostajesz z goliatha, a z drugiej strony, idziesz i dostajesz z himoto!! Mam wrażenie że ten boster opiera sie tylko na pojazdach :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 23:25 

no bo tak jest, tak samo jak bylo z boosterem do BF2 ten z helikopterem czolgami itp. mam nadzieje ze nastepny booster bedzie bardziej dla piechoty (bronie, a nie dodatki np. magazynek) i bedzie wydany patch ktory umozliwy granie dodatkami z tymi ktozi owego patcha nie posiadaja:] tak jak to mialo miejsce teraz z NS

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 23:29 

Cytuj:
wielkie dzieki ide sprawdzic wasza technike... mowicie w krocze walkera brac? pierwsze slysze:XD

W krocze jak stoi przodem do ciebie (często), a jak tyłem to w dupę :D

focus napisał(a):
to jest bez sesnu

A jak jest na Camp Gib czy Cerbere? Nie zdarza się że full lockowanie?

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 00:45 

Cytuj:
ja mam tylko jedna wade do NS, a dokladniej mapy Bridge at Reamen czy jakos tak, kiedy jest sie druzyna atakujaca (w nowym trybie) czyli ta ktora zaczyna z jedna flaga ma strasznie znikome szanse aby wogole dojsc do pierwszej flagu na moscie, bo kazdy am sie ustawia, klada wszedzie minki magnetyczne, snajperzy sie klada i jeszcze nie trafilo mi sie zebym wygral ta mape bedac atakujacym, ale kiedy bylem broniacym uzyskalem spory wynik, to jest bez sesnu

Tak, ale zawuaż że ten most jest dość wąski i jeśli ma się porządnego commandera jeden "orbitalem bombardorowko" załatwia sprawę ,bo większość snajperów i pilumowców siedzi własnie na tym balkoniku na górze, potem tylko szybki szturm goliathem...No ale czy taki teamplay jest możliwy na FFA ? :/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 540 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2