Teraz jest 19 sie 2025, 14:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 paź 2003, 10:19 

Wieczorkiem pogralem sobie na serverze EAUK 03 - Fan Favs UNPURE. No tak bylo okolo 1000 "biletow" - dokladnie nie pamietam bo bylo ciemno i wszedzie byl wrog - rozgrywka dluga, a grajacych na serverze 30 osob. Przejdzmy do sedna sprawy!!! Gral ze mna w druzynie pacjet ktory w 3/4 rozgrywki byl 4 w ogolnej klasyfikacji i byl pierwszy w naszej druzynie mial statsy: Punktów - 53; Zabitych - 38; Smierci - 1. Powtarzam smierci jeden !!!. No i cos z tym nie tak. Przy takiej ilosci graczy i przez tak dlugi czas ktos by wypatrzyl kampera!!! Z przeciwnej drozyny z trojki najlepszych nikt z nich nie mial smieci mniej niz 15, wiec cos nie tak. Zaczelem pisac iz ten czlowiek jest cziterem i co .... po jakis czasie moze 5 min, zginela "dzi****" Od tamtej pory zaczol ginac raz za razem - wylaczyl czit? I to mnie wlasnie zdumiewa i niepoki CZITY W SIECI?! Nietety "ksywki" nie pamietam!!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 10:35 

Po 1-sze koles mogl miec farta, ze go nie zabili,a jak zaczol czytac to go zaczeli zabijac, tez tak mialem pare razy, mialem 15:11:0 i zaczolem sobie pisac z kims i momentalnie zginolem, pozniej dalej pisalem i ginolem.

Po 2-gie czitow nie da sie wykryc tym bardziej udowodnic, wiec trzeba na to patrzec CZIT to WYZWANIE :twisted:

dla mnie im wiecej ludzi na nie ktorych planszach tym lepiej, bo jest wiecej fragow do zabicia :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 10:43 

Przedwczoraj, ja, mapa Husky liczba graczy 32:
Mój końcowy wynik:

Złoty medal
Punktów – 62
Zabitych – 62
Śmierci – 2

Nie piszę tu tego, aby się chwalić osiągnięciami, ale dlatego, aby pokazać, że taki wynik jest możliwy bez stosowania cheat’ów. Na początku zginąłem dwa razy, jeżdżąc w pojazdach, jednakże później udało mi się wsiąść do Bf-110 i tak już zostało do końca rozgrywki. Żaden większy pojazd allies nie opuścił plaży :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 10:43 

Tak ale i tak dla mnie jest cos nie halo, wiec coz fart nie fart ale mi tu smierdzi podstepem.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 10:46 

sam pamietam jak skrina na forum wrzucalem jak kumpel nabil 98:2 snajperka na baxe przy tiketach 400% czy cos, DA SIE zalezy czy sie pchasz na pierwsza linie czy spokojnie lezysz ale sie da.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 11:07 

taki wynik to nie problem. na takich serverach graja w wiekszosci przypadkow lamki :) i nie jest sztuka zrobic taki wynik z 2 tygodnie temu gralem z jerry'm ja mialem tez 1 smierc ale w tej grze bylo inaczej 67-45-9 lagi i zderzenia ze swoim samolotem :lol:
http://bftracks.net/appl/bft/Player/view/1154553

a mowiac o jerrym mial on statystyke 58-58-0 to wiec musial :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 11:15 

to pewnie pepsee pod fejk nikiem :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 11:30 

Pewno, ze mozna takie wyniki osiagnac. Wejdziesz na serwer gdzie jest okolo 30 graczy. Nikt z nich ci niedorownuje. I nie ma mocnych. Wszystkich rozkladasz na lopatki. Pewien gosciu mial na Battleaxe 37:37:1 , bo caly czas siedzial w altylerii, jak go zabili ten raz to poszedl do allied. I strzelal pociskami dalej. A zaden samolot go nierozwalal, bo w jego druzynie byl niezly pilot,
i jego druzyna wygrywala. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 12:06 

A ja Ci powiem Gagacek ze zachowales sie jak lama. Nazywanie kogos cheaterem tylko dlatego ze ma dobre statystyki po prostu jest dla mnie chamstwem. Jesli chcesz sprawdzic czy ktos ma cheaty to najlepiej sprobuj zachodzic go od tylu (bez skojarzen ;). Jesli za kazdym razem sie bedzie obracal - znaczy sie ma maphacka. Tylko probuj wiecej niz raz czy dwa ;).

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 12:30 

Przepraszam nie nazwalem go cziterm tylko zauwazam iz ludzie kombinuja "pracuja nad programami". Pozatym nie napisalem tego do wybranej osoby - brak niku, nazwy. Ludzie!!! To cos sie dzieje teraz w CS i widze to mnie razi, ale coz tak juz jest swiat skonstruowany i tak widac musi byc. Juz troche po podrozowalem po serverach i nikogo takiego nie widzialem, "jak dotkne to uwierze" - Niewierny Tomasz - to byl pierwszy wypadek jaki widzialem wiec moze tak jest. Sorry za zamet ktory nasialem.!!! Wywolalem burze w szklance wody.

PostNapisane: 5 paź 2003, 13:07 

GaGacek napisał(a):
Punktów - 53; Zabitych - 38; Smierci - 1. Powtarzam smierci jeden !!!. No i cos z tym nie tak. Przy takiej ilosci graczy i przez tak dlugi czas ktos by wypatrzyl kampera!!!

Jak to kampera? Z punktacji wynika przecież, że zdobywał flagi.
Hmm... Wychodzi na to, że znowu nie kumam pojęcia "kamper" :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 13:08 
Moderator forum

Kiedyś na sparze z FS Dobrawek miał statsy 14 12 0 (ani razu nie zginął). Cheatował? Nie - miał dobrą miejscówkę. Pomyśl nad tym.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 14:55 
Oldboy Battlefield.pl

nie wiem czy to takie dziwne zwazajac kto tam gra... a zreszta jak ktos sie zaczol chwalic to..:

Best Round Ever
Score [S] 42
Kills [K] 26
Deaths [D] 1
Map Market Garden
Server .pl 4web-Final Squad Server
When 2003-09-07 11:57:02 GMT

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 15:09 

Ani Rambo, ani czity. Serwery EAUK sa ustawione na wieksza ilosc ticetow, maja wylaczone friendy fire (bombardujesz niezwazajac czy to twoi czy przeciwnik), i graja na nich w 70% same lamy. Taki gostek w siada do bombowca i wymiata.

190 kilsow? To jest mozliwe:
http://bftracks.net/appl/bft/Player/view/243361

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 15:16 
Moderator forum

Przy takiej ilości ticket'ów oraz przy graczach na EAUK'ach bez problemu osiągniesz taki wynik na przykład snajperem. Ja gram nieco ponad miesiąc i już mam pewne miejsca z których ściągają mnie tylko nieliczni. Albo jeśli zrobię coś głupiego / skończy mi się amunicja przy 'pudłach' i muszę zrobić przebierzkę po zapasy :-)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2