Teraz jest 5 mar 2025, 06:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 19:00 

jak jest sie komendantem to tylko ptk 2x ida? czy kille tez?

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 19:06 
Moderator forum

tylko pkt, wysil się, to nic trudnego :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 20:00 

Piospi klamiesz ;>

poprostu wchodzisz na server 64, bierzesz komendanta i walisz altyleria jak najcelniej ;>

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 20:10 

ooo tak beybe :D
Expert Medyk :D jeszcze tylko komandos :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 20:10 
Moderator forum

eeee, gdzie ja kłamię ? :| Maul się spytał czy pod koniec rundy mnoży 2x pkt i kille czy tylko puntky, więc mu odpowiedziałem........gdzie ja napisałem, że komanderem nie da się ubić 40 osób :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 20:18 

Musze nabić jeszcze komandosa i C4 :D ej może zbierzemy się na serwa i wysadze was pare razy :D PLS :D
Proszę xD

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 20:48 

C4 na mapie wal clymore'y gdzie popadnie :D Mnie się udało ostatniego fraga zdobyć jak przeciwnej drużynie zostały tylko 3 kupony ;) Ale byłem szczęśliwy :D

Dlaczego grałem na knife/pistol? Bo chciałem mieć odznaki jak najszybciej :P Nie mogłem niestety grać dłużej niż jeszcze godzine, a akurat przekroczyłem 100h medykiem na poprzedniej mapie. Tak bym musiał z tym czekać kolejny tydzień aż się wbije do Jtki na Wake'u ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2007, 09:54 

mutol napisał(a):
ZbiR napisał(a):
Da radę jako komendant (jak ja nie lubię tego przetłumaczenia!). Walisz z arty i po sprawie. Prosta sprawa, gdy...
Ciekawe, ciekawe :) ja grałem komendantem przez 113 godzin i nigdy :!: nie zdarzyło mi się dostać punktów w statystyce kill 40. nawet jeżeli od arty ginęła cała populacja US, MEC czy PLA grająca na mapie, także radzę najpierw pograć trochę komendantem a póżniej dawać takie rady :wink:

Ponieważ pograłem, to piszę. Gdybym nie gral, tobym nie pisał. Jeśli Ci się nie udaje, to Twój ból. Ale to, że Tobie coś się nie zdarza, nie oznacza, że nie zdarza się w ogóle. Z tego co piszesz, to powinieneś jeszcze dużo trenować tę funkcję. Albo bliżej zapoznać się z naliczaniem statystyk.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2007, 10:56 

Ale wodolejstwo! Taką ściemę to możesz wciskać jakiemuś rookie. Wiesz dlaczego zaliczyli Tobie te 40. fragów? Bo przykleiłeś się do TOW-a,drogi kolego. Nie wierzę w to ,że byłeś komendantem ("usadowionym" gdzieś na końcu mapki) i zaliczyli Tobie jakieś kill-sy za to ,że ubiłeś kogoś za pomocą arty (nie chodzi mi oto ,że nikogo nie zabiłeś ale o samą rubrykę "kill")
Jeżeli jakiejś osobie na tym forum zdarzyło się to co Tobie to szacun - widocznie naprawdę muszę
ZbiR napisał(a):
jeszcze dużo trenować tę funkcję

Fajnie gdyby na ten temat wypowiedział się sir KarolPopiolek :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2007, 12:34 

sir DupaMaryna chyba... A poza tym, to fragi z arty są naliczane, tylko, żeby takie noob'y jak ty się nie pluły na forum: "mam 40 zabitych i tylko 60 punktów - proszę o pomoc!", nie ma ich pokazanych na scoreboardzie. Punktów za to nie dostajesz, ale odznakę nabijesz tak samo, jak latając w heli medykiem. Koniec tematu.

@Mutol - tak, g**** wiesz i w d**** byłeś - ćwicz, bo ćwiczenie to najlepszy sposób na złapanie jakiejś choroby...

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2007, 13:04 

jason.paury napisał(a):
"mam 40 zabitych i tylko 60 punktów - proszę o pomoc!",

1.Czy ja k*** coś takiego napisałem?!

Ostatnio edytowano 27 mar 2007, 13:36 przez mutol, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2007, 13:19 

mutol napisał(a):
jason.paury napisał(a):
odznakę nabijesz tak samo

3.Skąd wziąłeś tą informację?! (bo to ,że latadłem da się zrobić odznakę to każdy wie... ekspercie :lol: )

Może stąd, że nie gra w tą grę 2 tygodnie tak jak ty, tylko prawie 2 lata? Tak jak napisał jason, kille z arty (mimo że nie wyświetlane "pod tabem") to najprostszy sposob, na tak cenione przez was odznaki.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2007, 13:22 

No dobra skończmy ten temat :!: Bo jeszcze wyjdzie z tego jakiś forumwars. Aha przyznaję się do błędu :oops: , ale serio nigdy mi się to nie zdarzyło ,że dostałem odznakę (limit rozegranych minut miałem przekroczony dla danej klasy) jak byłem komendantem nawet jak z arty ginęło multum luda :cry: Fak! następnym razem zanim coś napiszę to zastanowię się 1000000000000000 razy :!: zamiast wypisywać takie bzdury. Szacunek 8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2007, 13:47 

mutol napisał(a):
1.Czy ja k*** coś takiego napisałem?!

Nie, ale jakbyś nie zauważył, to było zdanie hipotetyczne, a zakładm, że pojawiły by się takie tematy. Poza tym, jeśli piszesz jedno zdanie to po co punktujesz? :lol:

mutol napisał(a):
sorry dla adminów tego forum ,ale musiałem odpowiedzieć na ten bełkot

No, romowa ch*** z butem - odejdz ch*** bo Cię kopnę... Powoli tracę cierpliwość do ludzi, którzy myślą, że wiedzą. A jak tracę cierpliwość, to robię się niemiły...

mutol napisał(a):
Fak! następnym razem zanim coś napiszę to zastanowię się 1000000000000000 razy zamiast wypisywać takie bzdury. Szacunek

Pierwszy raz zawsze boli...

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2007, 13:51 

Oj jason ! ,spoko przeczytaj mój ostatni wpis :| A tamto już dawno pozmieniałem!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2