Teraz jest 5 mar 2025, 06:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2007, 09:20 

OKI, kupic laptopa (jakis lepszy 3000) potem konsole 1500 potem gra 200, trza miec wlasny telewizor a nie ciagle biegac do rodzicow albo klocic sie z bratem bo on chce ogladac M jak Milosc, trza kupic i tele zeby fajnie pograc minimum te 22 cale to masz znow kilka stowek uzywany a nowy hohohoh, wszystko razem ponad 5000, tanio jak szlak OK jutro tak zrobie, pozdrawiam
Alternatywa ze wszystko kupisz uzywane ale i tak to troszke nie oplacalne bo jak napisales nie pograsz w BF Q3,4 itd.
P.S. ja tez czekam na C&C3 sciaglem demo i jest zaj...

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2007, 16:10 

A jeszcz co do ograniczen konsol to raczej ciezko gra sie w strategie na padzie. Kiedys gralem w C&CRA i Warcraft 2 na PSX i to raczej nie bylo zbyt przyjemne :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2007, 17:40 

prawda jest taka, ze gdyby byla mozliwosc uzywania klawy i myszek w konsolowych strzelankach (np bf:modern combat i wielu podobnych), to rynek gier komputerowych stalby sie bardzo malutki, a co za tym idzie firmy takie jak nvidia, badz takie ktore robia sprzet dla graczy stracilyby mase kasy i udzial w rynku, do tego zapewne Microsh***t tez by stracil na sprzedazy (bo niby dlaczego nie chca udostepnic kodu zrodlowego DX9 -> bo stworzyliby mozliwosc przeniesienia sie graczom na inne platformy , bardziej stabilne i wydajne, np. linux, a tak sa monopolem na platforme do gier komputerowych)

myszka jest najlepsza do sterowania (poruszania sie, wskazywania), pad nie ma z nia szans jesli chodzi o celowanie (nawet nie wiem czy to bedzie mialo szanse
http://novint.com/media/FalconPromo.wmv)

Duzo moznaby pisac, a nie chce sie rozpisywac, wiec lepiej zostawie ten topic dla was, bo jak widac niektorzy mieszaja z rodzicami, a inni nie widza swiata poza Polska

pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2007, 17:50 

Do PS2 bez problemu podłączysz mysz i klawiaturę USB. Ja robię tak już od dawna.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 15:55 

BFa mam pare dni....lamie przestrasznie mój frag wynosi zaledwie 0.35 co jest również winą internetu..ale nie o tym moj post..Otóż grałem już w pare fpsów online..między innymi ET czy America's Army..i w BF2 dziwi mnie jedno...otóż w ciągu tych paru godzin zapoznawania się z grą doznałem straszliwego obrzydającego grę SPAWNIKINGU....na polskich serverach jeszcze tego nie doświadczyłem...jednak podczas pierwszych kroków w grze(teraz również) umierałem zanim zdążyłem rozejżeć się po mapie.....bueh koszmar....to taka moda w BFie? Że czerpie się radość z nabijania statów na bezbronnych graczach czy jak? Bo jak można tłumaczyć leżenie w trawie na spawnie wroga i wybijanie jak kaczki odrodzonych graczy. Podczas wchodzenia na seerver często widze komunikaty..No BASERAPING, NO UNLOCKS ITD....a co o spawnkillach?! :roll:
Jeśli powiedzialem coś całkowicie w świecie BF nie na miejscu wybaczcie..jestem jeszcze baaardzo zielony..

P.S. ile musze mieć punktów by móc odblokować jakąś broń? To tak przy okazji

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 16:00 

W sumie no basraping rowna no spawn killing ale to zalezy i tak od aminow.
Co do rozgladania sie po mapie to pograj sobie w singla :).
A co do odblokowywania unlockow to wystarczy chwile poszukac na forum!

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 16:55 

seba18 napisał(a):
wystarczy chwile poszukac na forum

albo chwile pograc na rankingowym serwerze :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 17:18 

gram tylko na rankingach..mam bodajże 577 punktów....

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 18:12 

To jeszcze troche , grasz krotko.

Co do spawnkillerow coz tak to jest , najlepiej znalezc dobre serwy z zasadmi gdzie ludzie w 90% ich przestrzegaja.

Natomiast jak pograsz dluzej nauczysz sie jak sie poruszac bezpiecznie po mapie i jak nie obrywac odrazu ;] , pomijam kwestie spawnkilerow.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 18:28 

No i w którymś momencie załapiesz że w danej sytuacji na tym czy innym spawnie lepiej się nie odradzać.

Co do unlocków i całej reszty:
http://wiki.bf2s.com/

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 22:28 

Najlepiej na spawnie odrazu zaczać podskakiwać jezeli ktos jest taka lama ze musi kampic zeby kogos zabic to pewnie cie nie trafi :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2007, 08:36 

ee obra..kolejna sprawa która mnie gryzie....czemu na polskich servach tak nie miło widziane są unlocki? Jak ktoś niechce niech nimi niegra ale czemu musi zmuszać do tego innych. Przecież unlocki nie mają takiej przewagi nad zwykłymi brońmi aby pozwolić mi chociaż chwilę powymiatać..w końcu udało mi się chwilę pograć PKM'em..(zanim dostałem za to kicka :roll: ) i aimbota on niemiał :o

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2007, 08:42 

Unlocki - temat rzeka. Każdy temat ogólnie o BFie kończy się na unlockach. Jak i co drugi inny. Nie ma co tutaj tego ciągnąć (znowu!!!). Jak cię to tak męczy to poczytaj jakikolwiek temat "ogólny" to się dowiesz co niektórzy mają do unlocków.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Strefa czasowa: UTC + 2