Teraz jest 19 kwi 2025, 03:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2003, 18:27 

:idea: SPAM ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2003, 00:27 

Wiem że może to być nieprzyjemne dla niektórych osób ale to powiem.

Jeśli Holman dla ciebie głupim pytaniem jest prośba o pomoc bo komuś skacze gra to co według ciebie nie jest głupim pytaniem? Chamskich odpowiedz nie było od razu! Chamskie odpowiedzi były dopiero wtedy kiedy pytał się jak to ustawić albo że mu to nic nie pomogła a odzyw był taki że niech idzie na drzewo albo niech kupi konsole mniej problemów. Ręcze słowem że jesli przy klan miał napisane kilka literek nie było by takich odpowiedz na jego problemy!
Chcesz dowodów? Garet (nie obraź się Garet) napisał temat że gra mu skacze (już były takie tematy więc mógł się dopisać ale nikt tego mu nie wypomniał to po pierwsze), oczywiście każdy ładnie mu napisał co zrobić a jak się spytał gdzie coś zmienić to każdy mu podał obszerną instrukcję gdzie, co i jak (w przeciwieństwie do sprawy Maciejaka). Mimo że mu to nie pomagało to każdy był chętny do dalszej pomocy.

Hmm dziwne co nie? Może i garet jest starszy na scenie ale i tak to nie ma wpływu bo nawet nowy z kilkoma literami przy "klan" by uzyskał podobną pomoc (a Garet jest przecierz w nL). Prawda jest taka że jakby Maciejak miał przy klan np. arcy to by nikt się do niego tak nie odnosił :!:
I to jest dowód niezaprzeczalny! Tyle mówicie o tych opcjach szukaj, dopisuj się do tematów itp. ale rzadko upominacie kogoś kto jest w klanie. Prawda smutna, ale niestety tak na tym forum jest.

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2003, 01:12 

W przypadku pana Maciejka odpowiedzi na jego problem były by normalne (i na początku były) gdyby nie jeden mały fakt o którym chyba zapomniałeś. Tłumaczyło mu sie coś po raz setny w kółko to samo przez wielu ludzi a Maciejek miał to gdzieś i tylko nadal pytał i pytał i pytał... i już się niektórym znudziło odpisywanie jak i wszelkie konwersacje z tym podkręcznikowym przykładem trolla internetowego :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2003, 03:06 
Moderator forum

ej no sory dowodco pawle ale teraz to mnie wkurzyles :evil: strasznie nie lubie ludzi ktorych slowa sa zupelnie bez pokrycia i nic konstruktywnegio nie wnosza a umieja tylko negowac i krytykowac, a to wlasnie teraz zaprezentowales nie wiem czy wiesz, a tak poza tym po co mnie atakujesz personalnie? jak masz jakis problem to zapraszam na priv to sobie wyjasnimy co ci lezy na sercu, i do cholery jestem pierwszym ktory pomaga ludziom majacym problemy ze sprzetem bo sie na tym troche znam i wiem ze moge pomoc czasami, wiec nie pieprz mi tu o glupich pytaniach ok ?

aha i moze pomagamy garetowi bo na dzien dobry nie pokazuje ze ma wszystkich gleboko tam gdzie slonce nie dochodzi co?, jakos w jego postach nie bylo czegos co bylo u maciejka czyli klimatu "dawac mi tu odpowiedz bo ja tego chce" , no ale skoro lubisz takich ludzi to juz twoja sprawa, to jakis twoj zausznik albo brat ? (tez moge sie pobawic w ataki personalne) a moze podniecaja cie tacy maciciele na forum ?

dla odswiezenia pamieci twojej pamieci pawle kolega maciejek w roli glownej:

http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... highlight= - po co zaczepil kamikazze?

http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... c&start=15 - moja reakcja na jak "glupie pytania" maciejka

http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... c&start=45 - na samej gorze probka umiejetnosci maciejka

taaa a w tym topicu pomoglismy na ile pozwalaly mu jego mozliwosci umyslowe a potem maciejek sie bardzo zdenerwowal lol

http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... c&start=60

o i tu ciekawostke jescze znalazlem:

Dowodca_Pawel napisał(a):
Każdy kiedyś zaczynał a to że w twojim towarzystwie Holman zdarzają się tylko tacy co mają już pół roku komputer to nieznaczy że każdy siedzi w tym pół roku.

wtedy to zignorowalem bo nie chcialo mi sie klocic ale widze ze twoj problem narasta z kazdym dniem, jaki jest twoj problem? masz jakis kompleks?

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2003, 10:49 

To może poprawie swoją wypowiedź. Chodziło mi w ogólnym zakresie że robi się tu mały podział klanowców na bezklanowców. Częściej się wypomina bezklanowcom a nie klanowcom. Przykład? Post Tzeentch.

Przyznaje że Maciejak był trochę hmm lekko mówiąc nieobeznany z komputerem, ale sądze że jak mu sie przedstawi zasady i się mu założy na kilka miesięcy bat boży nad głową to będzie dobrze :).

A do ciebie Holman nic nie mam. Tamty post napisałem zbyt chaotycznie.
Chodziło o to że nie każdy kto otrzymuje po raz pierwszy komputer odrazu zastanawia się nad budową jego itp. (przykład Maciejaka), a tamtą cześć postu o "towarzystwie Holman" sam nierozuumiem :|
W tamtym czasie starałem się trzymać stronę słabszego czyli Maciejaka, ale jak widać mu mało pomogłem, a przez tamtą pomoc zraziłem do siebie kilka osób.

BTW. Przepraszam wszyskie osoby które uraziłem moim poprzednim postem w tym Holmana.

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2003, 12:33 

Ja tam nie widze żadnego podziału. Kto umie zadawać pytania i liczy się z tymi co mu odpowiadają zawsze znajdzie odpowiedzi na tym forum jeśli jest ktoś (a przeważnie jest) kto odpowiedzi na te pytania zna. Z tego co widze to na forum jest mała grupka ludzi którzy regularnie czytają forum i mają pewne pojęcie na temat sprzetu co do którego jest większość powtarzających się pytań i ludzie ci odpowiadają na każdy post bez względu kto go napisał. No ale niestety jak ktoś jest kompletnie zielony to powinien nie zaczynać swojej nauki na forum BF, do tego potrzeba lat praktyki z kompem a nie truć ludzią dupe mimo że są odpowiedzi których pytający nie rozumie lub po prostu ma je w głęboko w rowie bo mu nie odpowiadają :) Maciejek niech sobie idzie ze swoimi problemami do jakiegoś serwisu komputerowego. Tam mu bez tłumaczenia naprawią co nie działa i skasują za to odpowiednią kwote.

ps. Jak widać można być kimś na tym forum również dzięki głupocie, chamstwu i banowi :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2003, 12:45 

bijcie sie bijcie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2003, 13:26 

ja bym mu jednak dal szanse, mimo iz chyba raz tez sie do mnie rzucal.
apeluje o odbanowanie maciejka. wierze ze bedzie sie juz zachowywal ok.

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2003, 14:13 
Oldboy Battlefield.pl

Dowodca_Pawel napisał(a):
......
Przyznaje że Maciejak był trochę hmm lekko mówiąc nieobeznany z komputerem, ale sądze że jak mu sie przedstawi zasady i się mu założy na kilka miesięcy bat boży nad głową to będzie dobrze :).

Pawel jakbys sie zachowywal tak samo albo chociaz w 50% jak ci tlumaczylem na gg jak podlaczyc.... wiesz co :D to hmmm raczej bym ci nie pomogl...
A swoja droga to zeczywiscie dajmy maciejkowi szanse... a moze on teraz jakis wymiatacz w bf 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2003, 14:31 

Zupełnie nie rozumiem czemu ta dyskusja osiągnęła aż 3 strony...jak na takiego leszcza to stanowczo za dużo...czy on naprawdę jest tak wartościowy i tak za nim tęsknimy że trzeba toczyć debatę na ten temat?
Chłopak ma nauczkę na przyszłość i nie ma przebacz. A jak naprawdę zależy mu na powrocie to niech napisze do adminów i tak to Oni tu decydują...to że przypomniał siebie w komenatarzach to jeszcze nie powód żeby nad nim się rozwodzić.
Poza tym obiecuje że jak ktoś go obrazi to nie będzie odpowiadał...ale kto kogo pierwszy obraził na początku tej całej afery zakończonej banem?

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2003, 14:57 

Gorefest napisał(a):
A jak naprawdę zależy mu na powrocie to niech napisze do adminów i tak to Oni tu decydują...

Chyba za dużo od niego wymagasz :wink: Po co ma pisac do adminów (to takie trudne) skoro ma swoich fanów tutaj załatwiających sprawy za niego :lol: Może by jakiś fanklub dla niego stworzyć ? O mało kim pisze się na 3 strony w wątku na ogólnym ale on jest tego z pewnością wart. Ja bym mu jeszcze admina dał na forum w ramach przeprosin za bana :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2003, 22:49 
Moderator forum

ja myślę ze te 3 strony to z nudów ludzie natrzaskali :D a co do Maciejka to róbta co chceta mnie on ani ziębił ani grzał - jak dla mnie może wrócić.

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2003, 15:54 

BAN zdjęty.... Maciejek nadchodzi....

Ps. Maciejek jesli to czytasz wyczyść pliki cookies w przeglądarce internetowej, inaczej nie dasz rady nic napisać dalej...

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2003, 16:06 
Moderator forum

ShaggY napisał(a):
BAN zdjęty.... Maciejek nadchodzi....

Niech się dzieje wola nieba, z nia się zawsze...

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2003, 16:13 

Witam z powrotem!!!

Od razu bardzo chciałem przprosić wszytskich użytkowników forum, do których sie niekulturalnie zwracałem, ty bardziej iż w wiekszości sytuacji nie miałem racji.Przepraszam Okotę, Holmana, Night Maxa, Gorefesta,Kamikaze(to był, żart, wcale nie mialem zamiaru Cię urazić)Phoenix'a,Atera,Xenę, i wszystkich tych, ktorzy przeze mnie sie denerwowali, a ktorych tu nie wymienilem.
Bardzo dziękuję tym, którzy się za mną wstawiali(a w szczególności Dowódcy_Pawłowi),Wszystkim Adminom (dzięki Shaggy :)
Postaram się już nikogo na tym forum nie urazić swoim słowem:)

Maciejek Revange! Wejscie maciejka II: drugie podejście!

Jeszcze raz wszystkich bardzo przepraszam i dziękuję zarazem :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2