Teraz jest 22 lis 2024, 15:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 kwi 2007, 11:06 

C5? a to wogóle jest? Jest to piąta kampania (edycja) oficjalnego turnieju Project Reality. Nie musisz być w żadnym klanie, nie musisz zajmować zawsze pierwszych miejsc na serwerach wystarczy, że chcesz - a zostaniesz wyniesiony na zupełnie nowy poziom teamworku! 4 armie, 4 dowódców, cztery łańcuchy dowodzenia, dziesiątki prawdziwych taktyk i strategii.

Obrazek

Tylu Polaków gra w PR'a może warto by stworzyć polski skład w którejś armii. :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 11:50 

zapisałem się profilaktycznie. Ale jak nie będzie polskiego squadu to raczej nie będę grał. Zresztą się zobaczy.

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 14:00 

Uncle, a czy moglbys przyblizyc jeszcze bardziej na czym dokladnie turniej polega??
I moze skoro mowa o polskim skladzie, to moze faktycznie warto???
Zaleznie od warunkow moze bym nawet mogl to przemyslec :D

..:: http://www.racjonalista.pl ::..

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 15:00 

Wyglada to tak: jak bedzie was wystarczajaco duzo i zglosicie sie do tej samej armii to mozecie poprosic o polska druzyne. Tak właśnie było w C1 i C2, w których grałem.

A czym wogóle jest Turniej? Prosta sprawa. Po prostu rejestrujesz sie na stronie forum, zapisujesz sie do w odpowiednim temacie ewentualnie prosząc o jakiś konkretni przydział. Jak zostaniesz przydzielony dostajesz odpowiednie prawa na forum (mozliwosc przegladania i pisania w podforum waszej armii). Przydzielony zostajesz do konkretnej jednostki, ktora ma swojego lidera i konkretny profil (piechota-obrona, piechota-atak, helikopetry, armor - to tak tylko przykladowo). Na poczatku jestes szeregowcem. Jak jestes aktywny i/lub pojawaisz sie na trenach, sluchasz rozkazow, dobrze walczysz na bitwach dostajesz awanse i odznaczenia.

Bitwy są co jakiś czas (kiedys byly co 2 tygodnie) i przez te dwa tygodnie armie sie przygotowują pod konkretna mape. Oficerowie opracowuja plany dzialania, mozliwe scenariusze rozwoju sytuacji. A druzyny organizują sobie treningi na ktorych cwicza swoje zadania. zadziej (raz w tygodniu?) sa treny calej armii.

Co tu duzo gadac, na prawde wspaniala sprawa. problem jest jeden czasochlonna i wymagajaca odrobiny odpowiedzialnosci. Jak twoja druzyna ma jakies wazne zadanie do wykonania w czasie bitwy, ktore cwiczycie a ty polowa druzyny sie nie pojawi bo poszla na piwo to cala armia przegrywa i cale forum sie na was wkurwia. z drugiej strony jak nie przyjdziesz, nie wiedzac co masz robic to efekt bedzie podobny.

Problem moga miec tez osoby chorobliwie niesmiale i zupelnie nie znajace angielskiego. Oczywiscie kazda druzyna ma na Tsie turnieju swoj kanal rozmawia sie po angielsku - no chyba ze bedzie was wystarczajaco duzo zeby zrobic polski skald - wtedy wystarczy zeby lider i jego zastepca cos tam po angielsku mowili.

generalnie POLECAM.

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 15:28 

Ty a w której kampanii ja grałem? W drugiej czy w trzeciej? :oops:

Ogólnie kampania to super sprawa. Ogólnie podchodzi się do tego jakby to była prawdziwa wojna. Esencja PRa :!: Każdy fan PR po prostu MUSI chociaż raz zagrać.

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 18:15 

Jeszcze jedno pytanko pomocnicze, ktore dla mnie jest konstytutywne. Rzecz dzieje sie bardziej w tygodniu czy bardziej w weekendy??

I chyba mozna sie zapisac i sprobowac ten polski team zrobic co???

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 19:34 

nie wiem jak teraz jest, bo nie mam czasu sie w to angazowac. Moze na C6 w wakacje sie zapisze. :D Bitwy pewnie beda w soboty poznym wieczorem a duze treny gdzies w tygodniu. po jednym na tydzien, przed bitwa moze 2 na tydzien. tak bylo w w pierwszych kampaniach.

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 21:18 

wybaczcie za offtopic ale, urzekł mnie twój filmik uncle :twisted: a zwłaszcza ta druga piosenka, ta taka arabska 8) i stąd moje pytanie: czy moglbys podac jej tytul ?? byłbym zoobowiązany :twisted:

btw: chodzi o ten ze stopki

EDIT:
było już na forum parę razy to pytanie. opcja szukaj... :roll:

Cheb Mami - Azwaw z płyty Meli Meli

wysłałem ci też na priva

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2007, 14:18 

Nie wiem jak wy, ja sie dopisalem. Napisalem ze wole do MECow, tak jak w poprzednich kampaniach
Po stronie AXIS jest malo chetnych, wiec mysle ze nie ebdzie problemu sie dostac. ;)

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 00:12 

to jak? Ilu chętnych? Jak wrócę do domu po świetach to mogę się zapisać do MEDI (arabów). Jak będzie wystarczająco dużo osób to może nawet zgodzę się poprowadzić posli skład jak za starych dobrych czasów. :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 16:22 

No ja bym chetnie sie zapisal, ale bez harmonogramu moge za przeproszeniem sobie nasrac. Niestety mam tak malo czasu, ze jesli nie moge czegos zaplanowac, to nie mam szans tego zrobic... :(

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 16:54 

A ja się muszę z różnych powodów wypisać :cry:
Nawet BF już sprzedany :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 19:31 

Z przyjemnością się zapisze... :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2007, 09:23 

Lekko sie spozniliscie ;)

Zapisy zamknieto 2 dni temu. Przyjdzcie za jakies 2 tygodnie, pewnie spora czesc odpadnie :)

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2007, 13:09 

Chętnie bym sie zapisał tyle, że czsu nie mam :( . Czyktoś wie kiedy następna edycja... :?: Bo od czerwca bede wolny a Uncle Blues coś letniej edycji wspominał :P .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2