jason.paury napisał(a):
@fraps - tak
Jak dla kogoś FM są nudne, to zastanawia mnie tylko jedna rzecz... Po jakiego grzyba oglądacie, a tym bardziej, po jakiego grzyba tracicie czas na wypowiadanie się w tym temacie? Psujecie tylko nerwy mnie i innym, których ten rodzaj filmów interesuje, zaspując nas postami, które nie dość, że nic nie wnoszą do tematu (bo nie są na temat), to jeszcze zaśmiecają bazę danych forum.
Publikacji tego filmu przyświecał jeden cel: tak jak kiedyś D&C pokazał mi, że można walczyć z najlepszymi bez "pajacowania", tak ten miał pokazać, że da się grać z najlepszymi bez grzebania w config'ach. Jestem lamą - nie przeczę. Tylko jak nazwać ludzi, których dzień w dzień "ogarniam" na polskich serwerach i PCW?
Kiedy komentowałem filmy m.in. Kropka, to wszyscy pisali, że jak jestem taki mądry, to czemu sam nie nakręcę. Teraz nagle im się odwróciło i coś innego im nie pasuje... Zaczynam się zastanawiać powoli, czy warto coś w ogóle robić dla tej bandy ignorantów...
Zupełnie nie rozumiem, po co się pieklisz. Zamiast przyjąć krytykę jak facet, rozklejasz się, siadasz na murkiu i płaczesz, że komentarze nie są po Twojej myśli. Przyjmij więc do wiadomości, że jeśli wystawiasz swoją produkcję na publiczny widok, to tym samym bierzesz na siebie wszystkie konsekwencje tego faktu - a pojawianie się różnorakich komentarzy, często niezbyt przychylnych - jest tego częścią integralną. Jeśli Ci to nie pasuje - puszczaj swoje rzeczy znajomym, ale nie płacz tutaj. Chciałbyś tylko słyszeć pochwały? Narcyz.
Powiem jeszcze, że w jednej rzeczy wydajesz mi się śmiesznym. Wtedy, kiedy co chwilę podkreślasz, jaką to lamą jesteś. Nie pisz co chwilę niby tak skromnie, że uważasz się za lamę, bo kłamiesz. Gdybyś tak uważał naprawdę, nie walnąłbyś dwóch filmików i nie szczycił się tym, że rozwalasz pro bez zmiany konfigów, i że to "wcale nie jest proste". Nie dziw się, że wówczas dostajesz komentarze zgodne z prawdą, że nie pokazujesz tam niczego szczególnego. I to Cię boli:)