Teraz jest 27 lis 2024, 16:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 04:27 

moreus, przyznaj się: wpisałeś od razu kod aktywacji w okno w prawym górnym rogu EA Linka, czy najpierw wybrałeś Northerna ze sklepu i jako płatnośc wybrałeś "posiadam kod atywacji" itd? Bo u mnie działa i gra się zasysa, szkoda że dopiero o tej porze :))

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 12:16 
Spamer!

nie wiem czemu wy macie takie problemy ...

mnie za 1 razem załapało :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2007, 00:43 

Witam... jestem nowy na tym forum. Zauważyłem, ze mieliście podobny problem z tym cholerstwem (Ea link) jak ja... Jak sobie z nim poradziliście? Mnie wykopuje co kilkanaście sekund, i wyskakuje jakiś komunikat o "braku dostępnych plików do pobrania"... Jakimś cudem, głównie za sprawą metody "kopiuj-wklej" udało mi się wklepać kod aktywacyjny, potwierdzić dane. Jest jeden problem- NS nie chce się ściągnąć, nie ma go na liście moich gier... A jak sprawdzam swoje konto na internecie, to niby gra zakupiona... Maile potwierdzające zakup także otrzymałem... Jakieś rady? (pomoc techniczna jak zwykle bezsilna)

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2007, 16:11 
Spamer!

reinstal EA linka ?? :roll:

EDIT: daj sobie spokój ?

kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 30 mar 2007, 14:37 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2007, 18:06 

Próbowałem.... 7 razy, za każdym razem ściągając plik od nowa...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Edit- Problem zażegnany, ściągnąłem u znajomego.

Ostatnio edytowano 1 kwi 2007, 13:15 przez Losu, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2007, 20:44 

Mi zciągnelo za pierwszym razem ale miałem ostatnio aktywne konto kumpla i na to konto mi zaciągneło "NS" i zainstalowało
(konkertnie to niema wyszczególnionej nazwy dodatku w grze tak jak to było w przypadku BF2 poprostu wchodzi na mapy z nowym trybem i można odblokować nowe gadżety)
musiałem kupic jeszcze raz dodatek ale tu nowość po zalogowaniu się na moje konto już nie musiałem od nowa zciągac dodatku tylko go aktywować
przez stronke EA link. i wszystko działa na moim koncie, kumpel dostał dodatek "na zająca" - niech się cieszy....
a EA link stworzył katalog w Moich dokumentach gdzie w tempach jest instalka . Na wszelki wypadek zgrałem sobie ten katalog na CD gdyby przez przypadek mi coś padło w kompie i musiał bym reinstalować.

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 12:55 

Kurde,sciagam ea linka ,instaluje go wlaczam a tam czarny ekran i nic sie nie dzieje...czyzbym czegos nie zainstalowal?Mam ten dodatek i chcialbym sobie w niego pograc a tu sie nie da.Po prostu czarny ekran i nic nie mozna zrobic.Program zwisl...sciagalem juz 3 raz to samo,nie mam firewalow ani w tym czasie aktywnych antywirusow.Czy ktos wie jak mi pomoz?Najpierw laczy z serwerem..czekam...potem pobiera dane zCMS..czekam a pozniej program minimalizuje sie do okienka na dole(w ktorym pisze:EA linkk:wylogowano)i to wszystko.nic sie nie sciaga i nic nie pokazuje,tylko czarny ekran,acha jak klikam klawiszem na te ikonke,nie mam zadnego Menu!

Tytuł:
PostNapisane: 2 kwi 2007, 16:05 
Spamer!

jeszcze raz może ściągnij :?

moze to przez parametry kompa / nie sądze ale wszytko moze byc / stery do grafy płyty

*-nie potrzebne skreslic :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwi 2007, 11:51 

Po pierwsze kod którego uzyjesz do pobrania gry jest przyklejony na opakowaniu a nie na karteczce dołączonej do pudełka(wersja z empiku)
Po drugie EA Link może nie działać z wielu powodów , jednym z nich i najczęściej spotykanym "end session" poprostu chwilowo nie ma możliwościci ponownego ściągnięcia i tyle na to nie ma rady tylko czekać i co pewien czas robisz reloga widocznie jest zbyt wiele pobrań wrazie braku cierpliwoście polecam
1. weź duży rozbieg
2. nachyl głowe pod kontem 60 stopni
3. wybierz sobie jakiś cel (ściane)
metoda nie testowana przezemnie ale słyszałem o jej natychmiastowych i pozytywnych skutkach

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 14:51 

Gdzie to g... (EA Link) przechowuje ściągnięte pliki? Potrzebuję nagrać ściągnięty EA Linkiem patch 1.41 na płytkę tylko że za uja nie mogę go znaleźć na dysku :oops: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 15:06 
Moderator forum

X:\Electronic Arts\EA Link\cache

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 15:31 

Thx Piospi ale tam się nie udało znaleźć :wink:

EDIT:
Znalazłem skubańca. Zrobił sobie katalog C:Program Data\Elactronic Arts itd i tam był i cache i w cache patch :?

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2007, 18:25 

Futorr napisał(a):
moreus, przyznaj się: wpisałeś od razu kod aktywacji w okno w prawym górnym rogu EA Linka, czy najpierw wybrałeś Northerna ze sklepu i jako płatnośc wybrałeś "posiadam kod atywacji" itd? Bo u mnie działa i gra się zasysa, szkoda że dopiero o tej porze :))

A jeśli ja zrobiłem tak jak opisałeś to co mam zrobić? Reinstal?

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2007, 21:37 

Może pomoże...metoda prób i błędów :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2