Teraz jest 20 lis 2024, 05:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 17:43 

c-kozi napisał(a):
dla mnie zmiana configu od ktorego dymi sie ze łba jak z lokomotywy i zmina konfigu dzieku ktoremu widzisz taga przeciwnika na czerwono przez sciane to to samo. Tak wiec w tym momencie odnosze sie do moje wypowiedzi wyżej.

POZDRAWIAM wszystkich PR0 :lol:

A tak na boku prosze o wypowiedz kolegi Metz z #SOF# na temat jego configa ktorego uzywal w czasie krecenia swojego fragmovie. Bo kazdy gosc ktory ma lub mial doczynienia ze zmianami configa napewno zauwazyl kilka ciekawostek.

wiesz grając z uber pr0 skillowcami którzy mają zmieniony cfg wiadomo już gdzie strzelać żeby w nich trafiać i w tym cała filozofia. Wystarczy popatrzyć na ich pingi potem na swój, wykonać krótkie obliczenie matematyczne + lub - i viola gość dostaje mimo że prawie nie celuje się w niego tylko gdzieś przed lub za nim.

btw: w tej grze liczy się coś więcej niż mysz za 200 zeta, podkładka za 100 zeta, configi przeprzerabiane tak ze sam EA nie wiedziałby co było a standardowo w plikach a co jest poprzestawiane, liczy się mózg, a tu mam wrażenie że co po niektórzy w ogole go nie używają. Oto wielka tajemnica BFa !

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 17:45 

Chodzi ci o uywanie mozgu do obliczania gdzie sa hitboxy czy w czasie gry?
Bo jezeli o to pierwsze to rzeczywiscie nie uzywam :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 17:46 

Metz dużo pali to wie co gada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 17:56 

Grubber{PL} napisał(a):
Juz nie wciskaj kitu Huzar z tym swoim standardowym cfg nie pamietasz jak se ustawialismy recoil wylaczanie dzwiekow itp? :) Tera to świety a tak to to sie smialo z lamek ktore nie wiedzialy w jaki sposob je zawsze znajdujemy :) Hej kto mi powie jak sie wylancza dzwiek tupotu twoich butów o podłoże w nagrode dostaje kicka w tyłek jezeli mu sie bedzie chcialo przyjechac po odebranie nagrody :)

Edit: Samson juz gra na NSZ (nie dostał bana czy ma juz nowy cdkey?)
A tu sprawa sie komplikuje, wczoraj aktualizowałem liste mbl na Krapie, ale Guida S@msona jeszcze nie było i "wszedł" nam na serwer wieć odebrał bana lokalnie, ale dokładnie 1 minutę po usunięciu z serwa s@mson ładuje sie na serwer, myśle sobie cos nie tak?Otwieram Ban list i tam jest , ale kolega w ekspresowym tempie zminił cd keya i wszedł na innym hashu. Wlazłem wiec na Ftp serwa i w logi , wyciągłem Guida konta na którym sie załadował , potem http://www.punksbusted.com/ Admin tools Search RPI i moim oczom ukazał własciciel Guida kr0pek, teraz to już całkiem nic nie z kumałem bo kr0pek ma bana na Krapie za bluzgi. Ot ciekawa historia. :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 18:45 

SettingsManager.U32Set GSExtrapolationTime 666
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 666

Teraz już wiecie dlaczego dostajecie HSy z mojej strony ;p

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 18:49 

Cytuj:
wiesz grając z uber pr0 skillowcami którzy mają zmieniony cfg wiadomo już gdzie strzelać żeby w nich trafiać i w tym cała filozofia. Wystarczy popatrzyć na ich pingi potem na swój, wykonać krótkie obliczenie matematyczne + lub - i viola gość dostaje mimo że prawie nie celuje się w niego tylko gdzieś przed lub za nim.

btw: w tej grze liczy się coś więcej niż mysz za 200 zeta, podkładka za 100 zeta, configi przeprzerabiane tak ze sam EA nie wiedziałby co było a standardowo w plikach a co jest poprzestawiane, liczy się mózg, a tu mam wrażenie że co po niektórzy w ogole go nie używają. Oto wielka tajemnica BFa !

Metz, na filmie sa moze 2 takie sytuacje, gdzie strzelasz w powietrze i zabijasz, ale reszta to zwykle celowanie w postac ktora widzisz ( nikt sie Tobie nie dymi), wiec ocb z tymi liczeniem ? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 20:28 

komar(poland) napisał(a):
Grubber{PL} napisał(a):
Juz nie wciskaj kitu Huzar z tym swoim standardowym cfg nie pamietasz jak se ustawialismy recoil wylaczanie dzwiekow itp? :) Tera to świety a tak to to sie smialo z lamek ktore nie wiedzialy w jaki sposob je zawsze znajdujemy :) Hej kto mi powie jak sie wylancza dzwiek tupotu twoich butów o podłoże w nagrode dostaje kicka w tyłek jezeli mu sie bedzie chcialo przyjechac po odebranie nagrody :)

Edit: Samson juz gra na NSZ (nie dostał bana czy ma juz nowy cdkey?)
A tu sprawa sie komplikuje, wczoraj aktualizowałem liste mbl na Krapie, ale Guida S@msona jeszcze nie było i "wszedł" nam na serwer wieć odebrał bana lokalnie, ale dokładnie 1 minutę po usunięciu z serwa s@mson ładuje sie na serwer, myśle sobie cos nie tak?Otwieram Ban list i tam jest , ale kolega w ekspresowym tempie zminił cd keya i wszedł na innym hashu. Wlazłem wiec na Ftp serwa i w logi , wyciągłem Guida konta na którym sie załadował , potem http://www.punksbusted.com/ Admin tools Search RPI i moim oczom ukazał własciciel Guida kr0pek, teraz to już całkiem nic nie z kumałem bo kr0pek ma bana na Krapie za bluzgi. Ot ciekawa historia. :D

Mogłbyś po polsku? Trudno zrozumieć co miałes na myśli... ; )

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 20:35 

Ja ze swojej strony napiszę tak:

Te pospolite konfigi zmieniajcie do woli, tylko nie ździwcie się jak "renomowany" klan na jakimś lanie dostanie w dupe bez konfigów od "noobów", którzy konfigów nigdy nie potrzebowali ;]

Jakakolwiek zmiana konfiguracji gry powinna być traktowana jako oszutstwo i punkbuster powinien sadzić bany od razu.

Moim zdaniem punkbuster powinien zabronić modyfikowania tych wartości, ewentualnie określić WĄSKIE granice tolerancji.

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 20:45 

dangerous_one napisał(a):
Ja ze swojej strony napiszę tak:

Te pospolite konfigi zmieniajcie do woli, tylko nie ździwcie się jak "renomowany" klan na jakimś lanie dostanie w dupe bez konfigów od "noobów", którzy konfigów nigdy nie potrzebowali ;]

Jakakolwiek zmiana konfiguracji gry powinna być traktowana jako oszutstwo i punkbuster powinien sadzić bany od razu.

Moim zdaniem punkbuster powinien zabronić modyfikowania tych wartości, ewentualnie określić WĄSKIE granice tolerancji.

Jak okreslic waskie granice tolerancji, skoro tak naprawde nikt nie wie, jaki konfig jest dobry, a jaki jest dobry.... dla twojego przeciwnika ;D

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 20:49 

więc proste podsumowanie: wymusić pewne wartości - tyle...

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 23:38 

A ja nie widze problemu. Legalne=ustawialne z poziomu gry tak jak to udostepnil tworca programu. Ot i cala sprzeczka jaki jest zakres tolerancji dobiegla konca, nie? Wiem, ze nie bo zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie wciskal kit, ze z poziomu cfg zmiany tez sa legalne itd itp :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2007, 23:48 

Widze ze cala "smietanka" sceny BFa wypowiada w tym temacie. Szkoda ze na palcach jednej reki mozna zliczyc ludzi ktorzy wiedza o czym mowia...

Tak, jason wypuscil "wielka tajemnice pro gamerow". Az zal dupe sciska.... Szkoda ze nigdy zadnych configow nie uzylem, jeszcze kilka przykladow i wali sie wasza teoria spiskowa.....

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 00:15 

Ty się lepiej nie wpowiadaj .
ps i nie żadnych pro gamerów tylko pro mało im skila

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 03:03 

DarthPrivate napisał(a):
Tak, jason wypuscil "wielka tajemnice pro gamerow". Az zal dupe sciska.... Szkoda ze nigdy zadnych configow nie uzylem, jeszcze kilka przykladow i wali sie wasza teoria spiskowa.....

Dokładnie, ale niektórzy nie potrafią tego zrozumieć... Dlatego napisałem co wiedziałem :wink:

Ostatnio edytowano 7 kwi 2007, 11:45 przez jason.paury, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 11:14 

jason.paury napisał(a):
spadak napisał(a):

Dokładnie, ale niektórzy nie potrafią tego zrozumieć... Dlatego napisałem co wiedziałem :wink:

Od kiedy to ja sie spadak nazywam?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2