Teraz jest 20 lis 2024, 08:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2007, 13:16 

Ok ja w żadnym absolutnie razie nie popieram cheaterstwa oraz innych przejawów bycia sprytniejszym (oprocz malych zmian w cfg ale pisalem to w innym temacie). Rozumiem was ale nalezy tez spojrzec na to z innej strony u nas w klanie był i jest do tej pory Rashid mial on porblemy z paroma wspomagaczami zanim jeszcze zaczol na powaznie grać (klany itp) cos tam sciagal z neta jakies darmowe gowno. OK pozniej mial przez to sporo problemow, chyba nawet BAN na cdkeya nie wiem. Kupil on nowa kopie BFa i mogl zaczac grac na nowym nicku odcinajac sie od przeszlosci ale postanowił być fair i zrobic nowe konto dosc podobne do wczesniejszych wiec kazdy kto go kojarzyl wczesniej i tera go rozpozna (a nie mial by raczej problemow ze znalezieniem klanu itd bo jakos specjalnie to on znany nie był [dopoki nie wyszły brudy]). Naraził sie tym samym na bluzgi ze strony reszty sceny ale postapil jakoś tam fair nie ukrywajac sie pod fakenickiem i jak wpadł to raczej nie obrzucał blotem reszty. Jest on onstatnio mnie aktywnym graczem no ale zawsze.
No i niekotrzy ludzie sie zmieniaja (ale nie wszyscy niestety).

Tylko mnie nie bluzgać za to ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2007, 13:44 

Grubber{PL} napisał(a):
Ok ja w żadnym absolutnie razie nie popieram cheaterstwa oraz innych przejawów bycia sprytniejszym (oprocz malych zmian w cfg ale pisalem to w innym temacie). Rozumiem was ale nalezy tez spojrzec na to z innej strony u nas w klanie był i jest do tej pory Rashid mial on porblemy z paroma wspomagaczami zanim jeszcze zaczol na powaznie grać (klany itp) cos tam sciagal z neta jakies darmowe gowno. OK pozniej mial przez to sporo problemow, chyba nawet BAN na cdkeya nie wiem. Kupil on nowa kopie BFa i mogl zaczac grac na nowym nicku odcinajac sie od przeszlosci ale postanowił być fair i zrobic nowe konto dosc podobne do wczesniejszych wiec kazdy kto go kojarzyl wczesniej i tera go rozpozna (a nie mial by raczej problemow ze znalezieniem klanu itd bo jakos specjalnie to on znany nie był [dopoki nie wyszły brudy]). Naraził sie tym samym na bluzgi ze strony reszty sceny ale postapil jakoś tam fair nie ukrywajac sie pod fakenickiem i jak wpadł to raczej nie obrzucał blotem reszty. Jest on onstatnio mnie aktywnym graczem no ale zawsze.
No i niekotrzy ludzie sie zmieniaja (ale nie wszyscy niestety).

Tylko mnie nie bluzgać za to ;)

Bluzgac nie bede ale to nie zmienia faktu ze psychika czlowieka jak tak zbudowana ze jak sie sprobuje raz czegos to nie raz zasmakuje sie tego po raz drugi... Wiec, podales nawet dobry przyklad oczywiscie nie podlegajacy zadnej rehabilitacji, popelnil on blad jak porzadny czlowiek sie zachowal, ze niekogo nie wyzywal i odszedl ze sceny nie zauwaony teraz jak ma nowego cd-keya niech sobie gra ale tak zeby nikt nie wiedzial i najlepiej na zagranicznych serwach. Sorrki ze jestem tak okrutny ale tepie przejawy jakichkolwiek wspomagaczy, a drazni mnie jeszcze fakt ze niektorzy takze moi znajomi wypierali mi sie w zywe oczy ze niczego nie uzywaja, a poazniej ogladalem tylko screene i listy :/

No coz zycie pryszlego czitera jest ciezkie i takie niech pozostanie, podam kolejny przyklad, jak raz sie zasmakuje owocu z zakazanego drzewa to juz nie ma odwrotu!

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2007, 14:54 
Redaktor Battlefield.pl

Adasi napisał(a):
Tak z tym ze jak wejda na ts'a to nawet im zaden hardware spoofer nie pomoze bo głos się od razu pozna. Tutaj szczególne pozdrowienia i uściski dla pana Headshota aka Hedzia :lol: :lol: :lol:

Kolego Adasi, są sposoby xD. AV VCS 3.1 (wersja orginalna z PC Formata, który kosztował raptem 6,5zł) umożliwia zmianę głosu. Może to nie jest jakiś pr0 program, ale wiele osób się łapało na mój zmieniony głos. Działa z TS/Skype a czy z Voipem w bf2, to nie próbowałem :D.

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2007, 16:52 

Ta ale raczej to sposoby na krótką metę, w końcu wyjdzie szydło z worka.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 01:02 

Zrobmy baze glosow polskich graczy aby moc w razie czego wynajdywac cheaterow :lol:

Jaka rehabilitacja? To Internet. Gosc moze zmienic nick/kopie gry i tyle z jego 'kary". Prawda jest taka, ze nie ma ZADNEJ mozliwosci wyeliminowania cheaterow ze sceny czy chocby gry klanowej.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 01:11 

Hmm sorki, że nie czytałem całego tematu, ale godzina 1:30, a bez Red Bulli troszkę mi się litery zlewają, więc jeśli jakoś bardzo zofftopuję to sorry, ale...

... raz mnie złapało na cheatach, zapłaciłem za to naprawdę ogromną cenę, ale niestety nadal jest grupa ludzi, która nie wierzy w to, że każdy człowiek może się zmienić i zasługuje na drugą szansę. Co ciekawe, są tylko dwie, no trzy osoby zza granicy, które są zdecydowanie za tym, żeby mnie spalić na stosie: baldrick, fierce i adolf; a reszta? Smutne, ale tylko Polacy. Polska mentalność? Może i nie, może tym osobom jakoś wyjątkowo zaszkodziłem - i tak nigdy nie uzyskam konstruktywnej odpowiedzi na zadawane przeze mnie pytania (pozdro Adasi), chyba nigdy nie będzie dane mi zrozumieć, dlaczego tak jest :)

ps przeczytalem gdzies czyjsc post 'niedawno oszukiwali, a juz chcecie im dawac druga szanse' czy jakos tak, nawet nie mam sily cytowac tego przez forum :) to bylo prawie 8 miesiecy temu, a nadal seems to be swieza rana

Ostatnio edytowano 10 kwi 2007, 01:16 przez Headshot, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 01:15 

Rehabilitacja, nie ma mowy :/ Czit to czit, nie ma odwrotu.
Jak raz spróbował, pomyślał o PB mnie nie złapał to dalej gra na czitach bo uważa że to zabawa :/

Jak grałem w CS'a to dostałem bana za czity o VAC'a i 3 qmpli z CS'a napisało mi: cziterze.
reszta była solidarniejsza i wieżyła w mojego skilla, a tamte lamy nie mogły pojąć że jak gra sie 8lat w grę to ma sie pojecie o celowaniu :)

Co do VAC'a nie wiem czemu dał mi bana, nie miałem czitów, może ktoś mi sie na konto w walił albo tamtego dnia patrzyl na skilla a nie to co włączone :/ miałem pecha :(

Założe się że zaraz będą komentarze typu aaa cziter itp....

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 01:25 

Maul - zacznijmy od tego, co dla kogo znaczy samo słowo rehabilitacja, bo imho

Cytuj:
Jak raz spróbował, pomyślał o PB mnie nie złapał to dalej gra na czitach bo uważa że to zabawa :/

ktoś, kto nie uszanował tego, że ludzie dali mu drugą szansę nigdy nie powinien jej otrzymać. I jedno mogę Wam powiedzieć na pewno, to jest rzecz, której jestem pewien: jeśli ktoś rzeczywiście żałuje tego, że został busted nigdy więcej nie dotknie się żadnych haxów.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 01:31 

No oni nie będą mieli już szansy xD
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=15896

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 01:52 

Headshot napisał(a):
Smutne, ale tylko Polacy. Polska mentalność? Może i nie, może tym osobom jakoś wyjątkowo zaszkodziłem

a no tym zaszkodziłeś że jesteś Polakiem (niestety), należałeś do polskiej sceny i hulałeś z hakami w najlepsze, a chyba nie muszę tłumaczyć że przez takich jak ty, polska scena jest odbierana przez coraz większe grono obcokrajowców jako zgromadzenie oszustów.

Ps. 1212 postów - a myślałem że tępimy "cziterów" :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 01:53 

Adasi napisał(a):
Zippi napisał(a):
Cheater, któremu naprawdę zależy na powrocie zrobi to i tak nowy egzemplarz BFa, hardware spoofer i już ma tzw. new life, szczególnie jeśli kupił cheata a go złapali to ci którzy mu go sprzedali zrobią wszystko żeby mógł grać, bo inaczej stracą klientów...

Tak z tym ze jak wejda na ts'a to nawet im zaden hardware spoofer nie pomoze bo głos się od razu pozna. Tutaj szczególne pozdrowienia i uściski dla pana Headshota aka Hedzia :lol: :lol: :lol:

Syntezator mowy nie uwierzysz jak ci powiem że to on sam wiem bo się spotkałem z tym w moim klanie w ET...

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 01:57 

Cytuj:
hulałeś z hakami w najlepsze

oczywiście... nie będę się na ten temat wypowiadał, i tak nie ma po co.

przez takich jak ja? imho scenę raczej kojarzy się z klanami, a nie poszczególnymi graczami, może jestem wrong...

1212 postów z czego 1200 nabiłem przed sierpniem 2006 roku, patrząc na datę rejestracji to chyba nic strasznego?

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 02:07 
Moderator forum

Headshot - nie dziw się, bierze go zazdrość :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 02:07 

Headshot napisał(a):
Cytuj:
hulałeś z hakami w najlepsze

oczywiście... nie będę się na ten temat wypowiadał, i tak nie ma po co.

nie wiem i nie interesuje mnie jakie miałeś wspomagacze, ile ich miałeś, jak i kiedy z nich korzystałeś, liczy się sam fakt że miałeś i używałeś

Headshot napisał(a):

przez takich jak ja? imho scenę raczej kojarzy się z klanami, a nie poszczególnymi graczami, może jestem wrong...

polska scena bf jest malutka w porównaniu do zachodnich, żaden gracz nie jest anonimowy

Headshot napisał(a):

1212 postów z czego 1200 nabiłem przed sierpniem 2006 roku, patrząc na datę rejestracji to chyba nic strasznego?

dziwi mnie fakt że nie masz bana na tym forum

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 02:08 

Piospi napisał(a):
Headshot - nie dziw się, bierze go zazdrość :wink:

nie należę do ludzi którzy zazdroszczą głupoty innym :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2