Teraz jest 20 lis 2024, 07:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 02:09 
Moderator forum

$towarzysz$ napisał(a):

dziwi mnie fakt że nie masz bana na tym forum

bo nie złamał regulaminu na forum

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 02:21 

Headshot w 3 słowach bo ze Cie nie lubie to dobrze wiesz.

Dla mnie cziter = frajer i tyle. Wcale nie dziwie sie scenie ze Cie nie akceptuje. Tak samo jakbym sie dowiedzial ze sąsiad przez powiedzmy dwa tygodnie kradł samochody, ktoś go złapał i teraz sie "rehabilituje". Dopóki nie odda ludziom to co im ukradł to dla mnie jest frajerem i nie chce go znać, tyle. Z tym ze w grze niczego oddac nie mozesz, jedyne co mozesz dac scenie to swoja nieobecnosc i znikniecie a nie co rusz to głupsze wypowiedzi na forum.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 02:28 

Czy ja wiem... imho właśnie z powodu, że nic nie mogę oddać w grze owa 'rehabilitacja' może przebiegać na sto innych sposobów. To że Cię nie lubię też dobrze wiesz i nie mam zamiaru tutaj źle się wypowiadać na forum o Tobie, ale podobne komentarze są raczej wypowiadane przez nienawiść, zawiść itp., a nie przez to, że rzeczywiście tak bardzo zaszkodziłem Tobie, kiedy grałem na haxach, mając na uwadze fakt, że nigdy z Tobą, ani z drużyną w której grasz nie grałem na haxach. Wiem, że mi w to nie uwierzysz, i może dla Ciebie nic nie znaczy moje słowo - tak, wiem, że napiszesz, że wzw z tym kim jestem, a raczej byłem blabla..., ale mówię prawdę.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 02:33 

Piospi napisał(a):
$towarzysz$ napisał(a):

dziwi mnie fakt że nie masz bana na tym forum

bo nie złamał regulaminu na forum

narodziła się kiedyś idea o tępieniu oszustów na forach, uważam że powinna ona obowiązywać, chociażby po to że jak czytam posty naszego kochanego Headshota to sraczki dostaje.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 08:04 

A ja wrecz przeciwnie. Mimo ze jest J**** Cheaterem ;) to nie gada jakoś strasznie głupio (napewno nie przez to masz rozwolnienie moze stoperan?), ale wykorzystam sytuacje i powiem ze byl idiota gdy zdecydowal sie korzystać z haxów. Co do bana na forum to rowniez sie nie zgodze gdyz a nóż moze powiedziec cos mądrego ;) I moze napisze jeszcze raz niekotrzy sie zmieniaja :) (acz nie mam pewnosci co do HS bo go nie znam itp)

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 08:13 
Redaktor Battlefield.pl

Grubber{PL} napisał(a):
A ja wrecz przeciwnie. Mimo ze jest J**** Cheaterem ;) to nie gada jakoś strasznie głupio (napewno nie przez to masz rozwolnienie moze stoperan?), ale wykorzystam sytuacje i powiem ze byl idiota gdy zdecydowal sie korzystać z haxów. Co do bana na forum to rowniez sie nie zgodze gdyz a nóż moze powiedziec cos mądrego ;) I moze napisze jeszcze raz niekotrzy sie zmieniaja :) (acz nie mam pewnosci co do HS bo go nie znam itp)

Poza tym, ban dla Headshot'a wyglądałby jak cenzura z PRL... Chyba każdy ma prawo coś do powiedzenia? Jakby złamał regulamin to ban należałby się.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 08:16 

Wielcy inkwizytorzy powiem wam przykład wyobraźcie sobie jakiegoś 12-latka który trafia do teamu kropka i co słyszy na wstępie "musisz miec wspomagacze przecież wszyscy najlepsi to mają tylko się dobrze ukrywają mają nawet programy blokujące screeny PB, tylko tak pie...ą na forum żeby im łatwiej było" dzieciak bierze i co dożywocie.

Nie zrozumcie mnie źle mam swoje lata uważam że nie wysokość kary a jej nieuchronność jest ważniejsza.

Poza tym powiem wam coś co większość zapewne dotknie ale mam takie wrażenie że mamy tu polską cechę - "dobry był złapał bana ok jednego mniej po co jeszcze jeden lepszy odemnie".

Powiem wam że dla mnie o milion razy wolę grać z takim co brał zrozumiał że to złe i nie kręci nie zmienia ników (guid to musi) niz z takim co wziął - zmienia nik ip i kupuję kolejną generację MSX no ale takich to się nie wychwyci,

Więc może skończmy z hipokryzją i zróbmy coś żeby poprawić sytuację a nie siedzieć i odwracać wzrok od problemów.

Jeszcze o jedno prosze spróbujcie sie oderwac od swoich prywatnych niechęci ja też nie wszystkich lubie i zapewne nie wszyscy lubią mnie jednak wszystkich staram się tolerować.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 09:36 

dramich_wwa napisał(a):
Wielcy inkwizytorzy powiem wam przykład wyobraźcie sobie jakiegoś 12-latka który trafia do teamu kropka i co słyszy na wstępie "musisz miec wspomagacze przecież wszyscy najlepsi to mają tylko się dobrze ukrywają mają nawet programy blokujące screeny PB, tylko tak pie...ą na forum żeby im łatwiej było" dzieciak bierze i co dożywocie.

1. Ta gra nie jest dla 12-sto latkow.
2. A jesli ma te 16 to juz powinien byc na tyle odpowiedzialny, zeby przewidywac skutki swojego postepowania.
3. I lepiej teraz ban na gre, ktory czegos go moze nauczy, niz pare lat pozniej wiezienie za falszerstwa i oszustwa.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 09:41 

Cytuj:
Misiaśku,
1. Ja nikogo do tego nie namawiałem
2. Nikt na wstepie takiego czegos nie slyszy
3. Najmłodszy w klanie ma 17 lat
4. No tak, wyobrazcie sobie - ale nie wiąż mnie że namawiam ludzi do cheatowania. To może, zaraz powiesz że mam sekte, i jak ludzie dochodza do klanu slysza:" Musisz dojść do mojej sekty, jeżeli chcesz grać w klanie. Twoim bogiem, będzie buanakubwa..." . Nie dajmy się zwariować? o.0

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 09:43 

aNDY dobrze gada, pozniej dzieciaki bedą myslaly ze są bezkarne, od oszustwa sie zaczyna a konczy sie na kradzieżach :|

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 09:51 

Żle mnie rozumiecie nie jestem za bezkarnością!

Jak najbardziej jestem za przykładnym ukaraniem (pytanie jaka to miałaby być kara) jestem jedynie za tym żeby dać możliwość poniesienia kary.

Wracając do kropka sam sobie odpowiedz na pytanie czy aby czasem nie używałeś takich argumentów żeby siebie usprawiedliwić.

W zasadzie dla mnie temat zamknięty jak widze kamieniowanie dla większości to jedyna skuteczna metoda walki z nieuczciwymi graczami,
więc uwierzcie mi swoją postawą robicie więcej złego tej "scenie" niż dobrego, cziterzy są wśród nas i będą i nie dajecie im szansy powrotu na dobra drogę. EOT

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 11:48 

Witam, temat jak najbardziej ciekawy:
Dramich_wwa piszesz o 12 latku. Może poprostu PB powinien pierw ostrzegać lub dawać bana na miesiąc i informacją że za kolejny cheet będzie forever-ban. Nie wiem jak jest teraz ale powinno być pierw ostrzeżeni i usunięcie chwilowe z sceny. Jeżeli jest tak teraz to nie mam mowy o żadnej rehabilitacji bo jak chciał tylko sprobować i dostał ostrzeżenie i ban na jakiś czas i potem dalej to robił to jest to poprostu koleś który chce oszukiwać a nie tylko popróbować.
Osobiście gardze takimi ludźmi gdyż jeżeli chcę oszukiwać to niech oszukuje i tak już głupich botów komuterowych ale jeżeli chce grać z NAMI to musi się liczyć z karą i to surową. Pamiętajcie on oszukuje NAS to tak jakbyś grał w pokera z kimś i on by oszukiwał i miał z tego lepszą kasę, to co dałbyś mu sznase za pół roku żeby z Tobą zagrał? Nie sądze. Uważam że można kogoś upomnieć jak pisałem wyżej banem na miech i dać drugą szansę. Co do tej sytuacji z banem na miech do pokera to i tak bym nie chciał już z takim grać ale może ten ktoś by się nauczył i przestał PRÓBOWAĆ (co do pokera musiałby oddać kase) w BF nic nie tracisz tylko nic nie warte pkt i radość z gry (to dużo).
Reasumując zamiast dyskutować proponuję (jeżeli tak teraz nie jest)
Ostrzeżenie z banem na miech lub dwa i jeżeli się sprawa powtarza to na zawsze i nie ma wybacz. Oszukiwałeś to graj z botami lub kupuj nowy CD-key.
Jeżeli oszukiwałeś i się poprawiłeś po tym miechu to OK możesz grać z nami dalej, bo to tylko gra. Ale jak chcesz dalej nasz oszukiwać w tej tylko grze to ŻEGNAJ i nie ma zmiłuj się.
Pozdrawiam
Dziergol

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 14:06 

Kto jest bez winy niech rzuci kamieniem. I posypała się lawina kamieni od słuchaczy Radia Maryja, którzy z chrześcijańską miłością bliźniego swego i wielką radością w sercu z tytułu chwały jakiej tym uczynkiem przysporzyli swojej wierze ukamienowali (zarzucali na śmierć kamieniami - dla tych co nie wiedzą, co zacz ukamienowanie) bliźniego tegoż.
Na tym forum nikt nie czituje, nikt nigdy nie przeszedł przez ulicę inaczej jak po pasach, nie pił piwa w miejscu publicznym, nie przeklinał itede.

Normalni i zdrowi ludzie dają szansę tym, którzy szczerze deklarują poprawę. Błądzić jest rzeczą ludzką i nie błądzą tylko Ci, którzy nigdzie nie chodzą.
Zgryźliwy szacun nadąsanym "świętym" przesyłam tą drogą.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 16:13 

Interesująca dyskusja.Żal mi troche ludzi którzy piszą że Headshot był idiotą kupując cheaty lub że jest głupi a nie wiedzą nic o o tym dlaczego zrobił tak a nie inaczej i wcale go nie znają.Co do tego pierwszego to byliśmy głupi że u na to pozwoliliśmy.Nie wiedzieliśmy nic na temat cfg i każdy head jednym hitem był dla nas aimbotem.No i tak po meczu z elunexem miarka się przebrała i postanowiliśmy wyrównać szanse.No i padło na Headshota(Nie wiem czy kogo innego z nas było by na to stać materialnie).I po 2 dniach dostał bana.Kolesie z msxa chcieli mu dać nowy guid ale on go nie przyjął i nie zmienił nicka.Tyle faktów.

Wiem że dla kogoś pare miesięcy nic nie zmienia w dojrzałości człowieka ale ja widząc co się dzieje po tym jak Headshot dostał bana dopiero zrozumiałem co oznacza cheatowanie w grze online i jakie niesie za sobą konsekwencje.Teraz nie pozwoliłbym na to lub odszedł z klanu.Błędy młodości.
Co do tego drugiego to może ja obracam się tylko w gronie ludzi z bardzo niskim IQ ale Headshot to jedna z bardziej inteligentnych osób jakie znam.

Nikogo nie usprawiedliwiam tylko mówie jak było bo poprostu nie chcę aby ludzie piszący głupoty na ten temat się ośmieszały.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 16:19 

Pozwolicie, że się wypowiem chociaż nie gram w BF2;)
Mamy tu do czynienia z dylematem, ponieważ z jednej strony są ludzie którzy faktycznie zbłądzili a z drugiej są też tacy co robili, robią i będą czitować celowo. Więc jak ich odróżnić? Jedna z nich wykorzysta tą szanse pozytywnie - poprawi się - a druga też wykorzysta, ale nie zmieniając swojego zachowania - będzie czitować dalej. Tak samo jest z żebrakami, jeden zebraną kase weźmie na piwo ale są też tacy co kupią sobie jedzenie.

I jak rozpoznać tych którzy chcą naprawdę się zmienić? Temat jest bezsensu bo się NIE DA. Jedyna szansa to przyjść na lana i pokazać, że umie się grać bez wspomagaczy, ale i to pozostawi ździebko nieufności w sercach innych graczy. Więc pozostaje czekać do momentu w którym egaming skończy się jako zabawa (pełna małoletnich czasami niedorozwiniętych bachorów) , a zacznie się jako profesjonalny sport, i każdy będzie posiadać w domu własnego Pana policjanta;) EoT

btw. Pozdro Headshot;) Aaaa i jeszcze jedno też znam człowieka, który nakłaniał do używania czitów, jeszcze za czasów BF42 - ale to pozostanie moją słodką tajemnicą;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2