Teraz jest 22 lis 2024, 16:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 wrz 2006, 21:52 

karekat napisał(a):
po 2 niewiecie coto jest dyslekcja

Maxavelli @forum wmasg.pl napisał(a):
Dyslekcja jest choroba polegajaca na niechodzeniu na lekcje, przez co wyrasta sie na debila.

karekat napisał(a):
po 5 sami wiecie co czasami piszecie tu ziejecie sie skogos [cenzura] samych was niewidzicie. ***** moge dostaci bana

W ogole nie rozumiem co tutaj napisales, ale jak tak dalej bedziesz klnal i obnizal poziom umyslowy na forum, to tego bana dostaniesz.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2006, 00:05 

Nie skreślajcie go, potrafi LICZYĆ :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2006, 14:46 

nick_122 napisał(a):
Nie skreślajcie go, potrafi LICZYĆ

A tu już jest coś :lol: :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 19:17 

Maxavelli @forum wmasg.pl napisał:
Dyslekcja jest choroba polegajaca na niechodzeniu na lekcje, przez co wyrasta sie na debila.

hmm. JA te mam dysleksje. ale czy jestem debielem?? znam sie troche na kompie i powiem wam tak: jeśli ma tam być 1000 ludu to albo:
a) Gra będzie miała predkość 1 klatki na 30 minut
b) lub ludzie będą wyswietlani jako pare kresek strzały to czerwone kropki a wszystko bedzie 2D. (przypomina to soldata albo nawet gorzej)
c) facet to burak i jest ciemny w tych sprawach.
d) o sponsorze i jego pomyśle moża powiedziec ze to też debil (bez urazy)
e nie dacie mi za tego debila bana??? hehe

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2007, 13:20 

"W ogole nie rozumiem co tutaj napisales, ale jak tak dalej bedziesz klnal i obnizal poziom umyslowy na forum, to tego bana dostaniesz."
i tak już jest niski
"Dyslekcja jest choroba polegajaca na niechodzeniu na lekcje, przez co wyrasta sie na debila." zależy jakich przypadkach
ja niejestem debilem poprostu to napisałem do spamu jak byście byli tacy inteligentni to byście odrazu wyczaili a nie obrażali inego człowieka "że jest debilem tp." poprostu przestawia wasz poziom i tesz moderatorów.możecie mnie wyśmiać ale to wasz pogląd na sytuację dysleksję wiem że dużo osób miało załatwiane przez rodziców papierek o dyslekci. ale niemożna osodziac drugiego czlowieka. a pozatym jestem przyzwyczajony z obelg strony ludzi to mi juz wisi

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2007, 14:51 

jak jakoś mam dysleksje lecz pisze nade staranie. wiem co to jest wiec na zarzucaj tego nam że nie wiemy. a z twojej strony to już było lenistwo pierwszej klasy. Jak byś sie postarał to byś napisał tak jak trzeba.

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2007, 15:20 

masz racje ale nie jest lenistwo że jak wy piszecie że wina siebie bo nie chodziłem do szkoły poprostu szypko pisałem i nie edytowałem tego co pisałem ale tesz zwaszej strony wyszły nieprzyjemność no rozumiem żebyście napisali masz błedy to sobie popraw anie takim tekstem ze ktos jest głupi i leniwy i braki z szkoły.

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2007, 15:36 

karekat.

1. Sam pomysł z serwerem na 1000 osób wydaje się tak bardzo irracjonalny, że reszty tekstu nikt już nie traktuje poważnie. Zważywszy na styl pisowni nie dziwię się reakcjom.

2. Pomysł poroniony sam w sobie - j/w

3. Osobiście uważam, iż błędy, które tak często popełniasz w pisowni nie wynikają już z dysleksji lecz braku elementarnej znajomości gramatyki i ortografii. Znam osobiście 3 osoby ze stwierdzoną dysleksją i żadna z nich nie robi takich byków.

4. Czasami opłaca się pochylić nad tekstem przed jego publikacją gdyż przynosi to wymierne korzyści w postaci przychylniejszej reakcji czytelników. Zwłaszcza gdy jesteś świadom swojej dysleksji.

Pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2007, 15:37 

Wiesz ja dziwie sie czemu po prostu nie napisałeś do moderator serwisu aby z prośbą o zamieszczenie tej info na stronie głównej. myślę że zgodził by się.
poprawił by ją i nikt nie miał by do ciebie pretensji.

też ma dysleksje. Lecz tu pisze poprawnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2007, 15:58 

To że masz dysleksje nie znaczy że możesz sobie kaleczyć na każdym miejscu :D ;p Tak 1000 graczy :D weź zostaw ten głupi pomysł komuś np EA :D oni by byli w stanie takie kretyństwo wypuścić ale na kompy za 10 lat :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2007, 17:21 

sorr że was tesz zdenerwowałem [cenzura]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2