Witam
Zacznę od ów dziwnej sprawy otóż dziś rano włączam battlefielda 2 pograć a przy okazji sprawdzić ile mi brakuje do kolejnej rangi włączyłem z ciekawości odznaczenia i tu zdziwko ... mam całe mnóstwo różnych medali, baretek, odznaczeń sam nie wiem za co

ostatnio miałem ich kilka ze 4 medale, 3 odznaki i 1 baretkę a dziś... prawie wszystko. Dla kogoś innego może byłoby to pocieszające ale ja sam nie wiem czy się cieszyć czy co . Czym to jest spowodowane ?? jakiś bug może ? lub tylko taki chwilowy błąd ? A może (też się nad tym zastanawiałem) ktoś na moim koncie gra ?? Co wy o tym myślicie ?
Teraz pytania
1.Da się jakoś zwiększyć zasięg widoczności ?? bo mnie to drażni że jak lecę odrzutowcem albo heli to w ostatniej chwili widzę wroga i dupa

(mam ustawiony 100% widoczności i rozdzielczość 1280x1024) a gdy przeciwnik leci czymś to ja go jeszcze nie widzę a on mnie już zobaczył i strzela
2.Jak strzelać z helikoptera gdy jest się pilotem ? chodzi mi o rakiety bo jak strzelam tam gdzie jest celownik to rakiety i tak lecą gdzieś indziej , nieraz wytraciłem cala serie a ani razu nie trafiłem
3.Da się przyciemnić przyrządy celownicze w pojazdach ? bo na niektórych mapach gdy patrzę w niebo to nie widzę tych przyrządów
Z góry dzięki i czekam na waszą pomoc