Witam wszystkich;
Jestem starym koniem

który od niedawna zaczął bawić się w gry online.
Ściągłem demo battle2 i pośmigałem trochę - spodobało się z małym ale - o czym później.
Zdecydowałem się prawie na zakup oryginała, lecz zniesmaczony troszke demem chciałem się przekonać jak jest w pełnej wersji i ściagłem pirata czym się nie szczycę - ale nie wstydzę - gdyż faktycznie zamierzam zakupić oryginała.
Niestety jak to jest z piratami - nie dał się wcale uruchomić.
Więc jak nie mogę sprawdzić pirata to pytam Was
Mianowicie czy w pełnej wersji też panuje taki bałagan?
W demie zaraz gdy odrodzę się w spawnie - jest nalot mysliwców czy też artylerii i nawet bazy nie zdążam opuścić - do tego ogólny chaos, zero organizacji - każdy sobie rzepkę skrobie - do tego stopnia że jacyś ładnie mówiąc idioci z własnej drużyny potrafią mnie zastrzelić byle tylko im czołgu, jeepa nie zabrać. Nie wiem czy to w celu jakichś pkt rankingowych czy coś w te nute - bo zabawne to to nie jest wcale.
Czytałem poradniki i inne tego typu wynalazki i do tej pory nie potrafię się dołączyć do już istniejącej drużyny - tylko odradzam się w spawnach ;/
Inna sprawa że nie mam słuchawek i mikrofonu - co też zapewne nie ułatwia sprawy.
Podsumowując lanie wody:
Czy w pełnej wersji jest tak samo jak w demie?
Czy można się pobawić w drużynie, bez opieprzania początkujących graczy (takich jak ja;) )?
Jak mam kliknąć aby się dołączyć do istniejącej drużyny ?
Czy pogram sobie normalnie bez słuchawek i mikrofonu?
Czy jest jakiś serwer gdzie grają Polacy na demie, może wiedziałbym co się dzieje dookoła?
Czy oryginał po zainstalowaniu zadziała mi, w sensie jak zainstaluje - demo to śmiga aż miło, a pirat "mrugnie obrazkiem i nie uruchamia się?
Może jeszcze jakieś wskazówki co mnie zachęcą do zainwestowania w gre?
Pozdrawiam i dzięki za ewentualne odpowiedzi