Teraz jest 26 lis 2024, 15:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 15:46 

Jak chcesz zostać zauważonym, to wejdź na serw gdzie jest sporo graczy z jakiegoś klanu i zaimponuj im jakoś, ew. po prostu zagadaj

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 17:50 

Nadal nie rozumiesz idei tego tematu.
Tu nie chodzi tylko o mnie, ale o cale mnóstwo polaków biegających po publikach. Z tego co widzę to klanów jest ile? 5? 6? 8? 10? .... na + 4000 tysiące graczy z polski (według statystyk EA).

Chodzi o to że jeśli dzięki takiemu tematowi miałoby powstać kilka noob czy nie noob klanów to dlaczego by nie?

A zresztą ... to była tylko sugestia. Jeśli takie jest nastawienie sceny do jakichkolwiek pomysłów które BYĆ MOŻE powiększyłyby jej szeregi to lepiej było od razu zamknąć ten temat.

Zar2Roc jeśli cię temat nie interesuje to go ignoruj. Nikt ci nie każe go czytać, a innym może okazać się pomocny.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 17:51 

Cytuj:
Jak chcesz zostać zauważonym, to wejdź na serw gdzie jest sporo graczy z jakiegoś klanu i zaimponuj im jakoś, ew. po prostu zagadaj

i na tym zakończmy :) scena bf jest na tyle mała że dobre klany wiedzą kiedy dobry gracz odchodzi z jakiegoś klanu ;) a w takim topicu znalezienie perełki raczej nie jest możliwe :)
brajanpl napisał(a):
Tu nie chodzi tylko o mnie, ale o cale mnóstwo polaków biegających po publikach. Z tego co widzę to klanów jest ile? 5? 6? 8? 10? .... na + 4000 tysiące graczy z polski (według statystyk EA).

wierzysz w te 4000 ? ja bym w max 1000 jeszcze uwierzył. :) a powstanie noobowych klanów jest mało prawdopodobne. mam topic od rekrutacji gdzie klany dają ogłoszenia, co za problem się zgłosić do któregoś?

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 18:36 

Dziwne, co najmniej dziwne. Tyle dziwnych tematów, porąbanych problemów. Zauważyliście, że ostatnio tylko około 5 osób (małoletnich) wypowiada sie na tym forum? Tego co piszą oczywiście nie trzeba i nie warto czytać, ale jak już nie wiecie co robić... Nagle... pojawia się temat! I co? Natrafia na beton. Mnie to dynda oczywiście co mogłoby być napisane w takim topic'u ze względu choćby na umieranie BF-a 2142. PC2007 i koniec. Problem w tym, że nie bardzo rozumiem skąd taki opór i niezrozumienie, że Brajanowi nie idzie o to, żeby małolaty sikały ze szczęścia co to o sobie nie napisały. Idzie o ruch, życie, działanie itp. Idzie o to, że ktoś ma ochotę zrobić stronkę, ktoś inny zorganizuje TS-a, a trzeci poleci po browca. Chyba, że ważna jest już tylko ta 30-stka (40?), a reszta niech lepiej się nie odzywa. Bo z tej 40-stki to oczywiście wiadomo, że jak wychodzi 1 czy 2 gości to wskoczą do .........tej samej 40-stki i scena zapieje z zachwytu, że jakie to jaja są. Pilnujcie, pilnujcie tego forum, dziękuję.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 18:47 
Oldboy Battlefield.pl

Taayo, może i masz rację, ale ja do tego podszedłem tak:

:arrow: ostatnie zdanie z pierwszego posta, czyli autora tematu
brajanpl napisał(a):
Ot taka sugestia. W lidze UTA (unreal tournament 99) gdzie jestem adminem świetnie się to sprawdza.
http://forums.utassault.net/forumdisplay.php?f=7

:arrow: następnie wchodzę w podany link i co widzę? całe 4 tematy, które nazywają się tak:
# pDm recruiting
# [IaS] RoF recruiting
# Clan XC recruiting
# ias clan recruiting
...czyli 4 tematy i... 4 ogłoszenia klanów! ...a taki sam temat, jak z sugestii autora już istnieje!

- idąc dalej w tym temacie, nie ma zbyt wielu chętnych wypowiadających się tutaj, że coś takiego jest im potrzebne. Ba! wręcz osoby, do których miałby trafić ten nowy topic twierdzą, że im coś takiego jest nie potrzebne.

Sam nie wiem co dalej o tym myśleć, z jednej strony uważam to za głupi pomysł, z drugiej byłby święty spokój...

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 22:52 

Tom@s napisał(a):
:arrow: następnie wchodzę w podany link i co widzę? całe 4 tematy, które nazywają się tak:
# pDm recruiting
# [IaS] RoF recruiting
# Clan XC recruiting
# ias clan recruiting
...czyli 4 tematy i... 4 ogłoszenia klanów! ...a taki sam temat, jak z sugestii autora już istnieje!

Idąc typ tropem:
- Looking for clan
- trinita"Cless
- pro AS
- return

Nowi lub starzy "wyjadacze" którzy w ciagu kilku dni po swoich postach znaleźli klany. To działa, a to że nie chcecie to ok. Już powiedziałem ... to tylko sugestia.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2007, 14:49 

Szukam klanu!

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2007, 14:53 

eh, Solimo, żebyś się choć do czegokolwiek nadał, ale popytaj w okolicy osiedla :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2007, 16:25 

Trudno sie nie zgodzic z Tom@sem. Temat bedzie napewno mocno czyszczony z glupich postow. Do klanu grajacego na codzien w turniejach i ligach, taki szaraczek forumowy raczej sie nie dostanie. Wiekszosc graczy wylapuje sie na serwerach podpatrujac jak graja, a Ci naprawde wyrozniajacy sie sa juz w klanach. Nie dziwie sie, ze osoby z klanow wysmiewaja ten temat bo osoba z takiego tematu ma marne szanse aby zostala zwerbowana. Choc klany dopiero raczkujace typu "BOS" i "ESG" moglyby miec pozytek z takiego tematu.

Jest jednak pewien argument "za", ktory wcale glupio nie brzmi moim zdaniem:
brajanpl napisał(a):
Chodzi o to że jeśli dzięki takiemu tematowi miałoby powstać kilka noob czy nie noob klanów to dlaczego by nie?

Smiejacemu sie Zar2Roc`owi wspomne jedynie, ze wlasnie na zasadzie takiej "lapanki" powstal klan PL4FC. Pamietam, ze jak z pomyslem zalozenia takiego klanu wystrzelil 90s to bylo pelno komentarzy typu: "GL :wink: :lol:", "a po co to :?:", " to szybko padnie" itp. Sam rowniez uwazalem, ze pomysl ten rownie szybko padnie co powstal. PL4FC to byl wlasnie taki "noob klan" na samym poczatku swojego istnienia. Mial jednak organizatora z glowa na karku, ktory sprawil, ze z dnia na dzien "placki" graly coraz lepiej i nadal z dnia na dzien prezentuja sie coraz lepiej. Efekty widac w PC07, CB i OC CB.

Nie jestem ani "za" ani "przeciw" bo osobiscie z tego tematu korzystac na 99% nie bede, ale chcialem zauwazyc jedynie, ze jeden argument "za" jest i to wcale nie glupi. Pytanie jedynie czy jeden argument to wystarczajaco duzo aby wlasnie zakladac taki temat. Tu juz decyzja nalezy do administratorow.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2007, 16:36 

dawac ta liste najemnikow, tylko zeby format byl staly,

czym sie specjalizuje
i ile bierze czyszczenie jednej mapy :)

w sumie ciekawy pomysl, nowi ludzie z ffa to oczywiste ze bedzie dla nich podstawa ,ale i dla osob ktorym nie pasuje atmosfera w klanie i mysli o tym - tylko takie przyznanie sie zapewne bedzie rownoznaczne z odejsciem :)
z czasem jacys headhunterzy sie moze wytworza :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2007, 17:24 

JUHA, mądrze prawisz :D
Ale to i tak nie wypali, jak administracja nie będzie trzymać porządku

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2007, 18:07 

Zar2Roc napisał(a):
(...) Ale to i tak nie wypali, jak administracja nie będzie trzymać porządku

Zgadza sie, ale to juz niezalezne od nas. Ciezkie zadanie, ale kto wie moze przyniesie jakies korzysci.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2007, 19:46 

Exil napisał(a):
ja bym w max 1000 jeszcze uwierzył

Dobrze jeżeli 1000 jest... U mnie w województwie(Lubuskie) od 2 miesiecy(gram 3) jestem wg. statystyk EA pierwszy w wojewodztwie... W sumie nic wielkiego, skoro w Lubuskim gra 14 osób :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2007, 17:37 

Gdzie w statystykach EA masz województwa? :shock:
Masz chyba na myśli stronkę http://www.2142-stats.com, a ta oficjalną nie jest. Mało tego. Żeby być tam uwzględnionym należy się zarejestrować i wypełnić wszystkie te szczegółowe dane co jak sądzę zrobiła w najlepszym wypadku co 10 osoba tak więc nie jest to zupełnie miarodajne.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2