Teraz jest 19 lis 2024, 06:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 06:02 

Polecam Krap i NSZ, jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby ktos mnie tam kikowal.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 09:06 

Szymas^PL napisał(a):
Tak dziwne nigdy nie wykopaliśmy z naszego serva freeplayowca bo nie płacił za server ;d OMG :D Także nie robiliśmy miejsca dla naszych graczy chyba że jakiś troll sie prosił ale to inna sprawa ;D. Bo generalnie z waszych postów wnioskuje że on jest wasz i tylko wy tam macie prawo grać :D a na meczach jak gracie ? :D nie na swoim servie pewno ? :d

Nie rozumiesz tego. Nikt z nas nie będzie czekał by pograć sobie na własnym co bądź serwerze. Slot takiego serwera kosztuje nie mało bo 20zł/ms. Utrzymanie 20 slotowego serwera na 3 miesiące 1000zł. zacznij zbierać takie kwoty to się dowiesz o czym pisze.

RedShadow napisał(a):
Widzę że w CQF same dekle siedzą, nic nie rozumieją co się do nich pisze :(

Panie z FoW to już drugi raz nasz obrażasz w tym topiku. My Was publicznie nie wyzywamy od lam i dekli.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 14:10 

Jan_Twardowski napisał(a):
U nas sie nie kopie bo zostało już nas tak mało, że miejsca starczy dla wszystkich, a do CQF to się nie dziwcie , że kopia bo jest Ich jak w mrowisku :D . Płacą za slot wiec robia sobie miejsce, proste jak drut.Kiedyś jeszcze Krap/Slw było chyba najgłośniejszym serwerem na tym forum teraz pałeczkę przejął CQF, ale taka jest cena popularnego serwera.Z tego co pokazuje Games Monitor Fow stać na 32 sloty, wiec czemu nie przerobicie na np. 16 rankingowe, będziecie mogli kopać, banować do woli , będą tematy takie jak ten. Nie będzie problemu co dla niektórych z streamingiem PB :wink: Itd

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 16:19 

Ja sie nadal dziwie ze niektórzy nie kapują elemetarnej zasady.
Ich serwer = ich zasady
Tyle w tym temacie, nie ma co być po jednej lub po drugiej stronie. Komu sie coś nie podoba niech patrzy wyżej.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 16:26 

Dziwisz sie ? A malo to u nas dzieciarni z rozumem klamki od drzwi :mrgreen: ( oczywiscie nie mowie ze autor tego tematu taki jest , uwaga dotyczyla ogolnego stanu )

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 16:43 

Jan_Twardowski napisał(a):

a ja na odwrót polecam CQF, na krapie nie gram ale na NSZ jak wchodzisz na górke(nie widzisz spawnu USMC) to cie kikcuja a jak tam klnaowicze wchodza to nic !:/

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 18:01 

kolejny lamerski temat...
to że kopią FOW to ja się nie dziwie- chronicie cziterów to płaćcie za to odpowiednią cenę
płacą za serwer to sobie na nim grają kiedy chcą

zamknie ktoś to?

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 18:24 

Poczekałem trochę i po co pisze ten temat???A no po to że Polak to taki debilny naród ,który sra swojemu na głowę i za to szanują nas na świecie:::ha ha
!!Napisałem to po to aby pokazac jak to wyglaDA W PRAKTYCE!!jEST TYLE POLSKICH SERWERów RANKINGOWYCH ŻE MOZNA FAKTYCZNIE wybrzydzać !!!a TAKIE GNOJKI Z ZACHODU WCHoDZĄ NA SERWEREK cqf I MAJA W POWAŻANIU rulesy u,żywaja wszystkiego łącznie z nielubianymi przez CQF unlockami !!! I za to ich jakos nie kickują od razu !!! ,BO po co?? prawda??? Lepiej wykikować kogos kogo sie nie lubi w szczeniacki sposób , i sprawa bedzie załatwiona!!1Ale faktycznie jak CQF płaci tak ma!!Załatwione !życze pokojnego nabijania fragów ,przecież o to w tej grze tylko chodzi!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 18:41 

Mówisz jaka to Polska jest zła a sam do tego doprowadasz takimi postami pisząc jak analfabeta.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 19:10 

Znów o FoW się rozchodzi - gościu Robby_pl
Nawet nie jest u nas w klanie ba to jest najlepsze nawet go nie znamy xD
Ale tak jak pisał Redshadow nie jesteśmy jakimś znakiem zastrzeżonym.

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 19:15 

jeden wielki lol z autora tematu ogolnie mowiac idz stad i nie wracaj... a temat chyba warto zamknac hmm ?

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2007, 00:09 

wiecie co ..... dajcie sobie po razie i zamknijcie ten temat bo do niczego dobrego on nie prowadzi :!: Nie wiem po co komu wywlekanie jakich kol wiek brudów na wierzch wyluzujcie troszkę przecież to jest tylko gra i głównie chodzi tu o przyjemność i zabawę, a nie o wzajemne obrzucanie się mięchem. Serwer klanowy, zasady klanowe serwerów kilka tysięcy jak się komuś nie podoba to wolny wybór ot co :!: nikt nikogo nie zmusza do grania na serwerze CQF :!:

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2007, 10:29 

Robby_pl napisał(a):
Poczekałem trochę i po co pisze ten temat???A no po to że Polak to taki debilny naród ,który sra swojemu na głowę i za to szanują nas na świecie:::ha ha
!!Napisałem to po to aby pokazac jak to wyglaDA W PRAKTYCE!!jEST TYLE POLSKICH SERWERów RANKINGOWYCH ŻE MOZNA FAKTYCZNIE wybrzydzać !!!a TAKIE GNOJKI Z ZACHODU WCHoDZĄ NA SERWEREK cqf I MAJA W POWAŻANIU rulesy u,żywaja wszystkiego łącznie z nielubianymi przez CQF unlockami !!! I za to ich jakos nie kickują od razu !!! ,BO po co?? prawda??? Lepiej wykikować kogos kogo sie nie lubi w szczeniacki sposób , i sprawa bedzie załatwiona!!1Ale faktycznie jak CQF płaci tak ma!!Załatwione !życze pokojnego nabijania fragów ,przecież o to w tej grze tylko chodzi!!!!

Zawartość merytoryczna postu oraz zasady pisowni jak na prawdziwego światowca przystało.
P.S. Nie powinieneś jeszcze sam ze świetlicy wracać. Mama powinna Cię wciąż odbierać.

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2007, 16:27 

ZbiR napisał(a):
Robby_pl napisał(a):

Zawartość merytoryczna postu oraz zasady pisowni jak na prawdziwego światowca przystało.
P.S. Nie powinieneś jeszcze sam ze świetlicy wracać. Mama powinna Cię wciąż odbierać.
:lol: zgadzam się z przedmówcą :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2007, 16:55 

Prawda taka że to własnie wy jesteście wyznacznikiem poziomu na naszym serverze. Prawda też jest taka że mimo wszystko lubicie nasze zasady servera inaczej nie były full od rana do późnego wieczora. Prawda też taka że jeśli nie ma nikogo z CQF na serverze np o 13:30 bo wszyscy są w pracy to niby jak mamy pilnować zasad. Rozumiem że całe zamieszanie wynika nie z tego ze dostaje sie kocja z CQF, tylko dlatego że server wieczorami jest oblegany, bo nie ma tam unlocków, claysów, C4, commandera itp. Że sobie mozecie wejść i pograc na dobrym pingu w doborwym towarzystwie, powyzywać na czacie kogoś itp.

Myśleliśmy na powiekszeniem liczby slotów, niestety przy 32 osobach niknie magia karkanda i robi sie napierdalanka, max co mozna ustawić to 22 sloty. Więc jeśli ktoś lubi pograć to zorganizujcie sie jakoś, zbierzcie kasiore i bedzie 2 server bez unlocków. CQF może nim zarządzać jak chcecie :) A moze GN otowrzy usługe slot za SMS - wtedy taki server po wysłaniu smsa dodawał by cię na liste zarezerwowanych slotów :).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2