Teraz jest 15 sty 2025, 11:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2007, 20:42 

KubAbuK napisał(a):
kup w empiku albo cos w tym stylu.Nigdy na Allegro no chyba ze ban na wiekszosc serwerow Ci roznicy nie robi Smile

Lol a co to ma do rzeczy gdzie kupuje ? Ja kupiłem Vietka na Allegro i okazało się że koleś był wporzo i do dziś mi wszystko działa !

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2007, 06:41 
Redaktor Battlefield.pl

07zglosSie, zobacz do Małej Giełdy -> http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... &start=135

Czasami forumowicze oferują sprzedaż gry, i tam masz raczej pewność, że nikt Cię nie wrobi ze zbanowanym CD-KEY'em :D.

P.s Szymas^PL, coś tak często się udzielasz :D ... zaryzkowałeś i grasz w bf2? :omg:

Ostatnio edytowano 16 kwi 2007, 18:21 przez DeathName, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2007, 15:57 

07zglosSie napisał(a):
Jeszcze takie małe pytanie ;)

Czy jak na allegro kupie używanego battlefielda 2
a koleś podaje że posiada oryginalnego cd key
to system przyjmie mi go - nawet jak on już go używał?

Czy też wspomniany cd key musi być nieużywany?

Tak pytam bo nie chciałbym się wkopać z zakupem.

Pozdrawiam i dzięki za wszystkie odpowiedzi ;)

Może dostanę bana ale PIERDZIEL allegro, kup normalnie w sklepie, wydasz kilka dziesiat zloty wiecej a nie bedziesz mu sial zakladac potem tematów typu CD-Key zbanowany, pomożcie, lub czemu nie moge polaczyc sie z zadnym serwerm bo pisze ze cd-key uzywany. Naprawde nie polecam tego typu zakupow na allegro (uzywanych) Moze niektorzy maja i nie narzekaja ale pewnosci nie masz potem same juz tylko problemy

Pozdrawiam
Dziergol

P.S. Ja gram od roku bez mikrofonu i jest super, ale czasami przeszkadza jego brak ale jezeli chcesz grac dla zabawy to nie potrzebujesz mikrofony.

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2007, 18:17 

Kupilem na allegro , koles mial dobre komenty , moze i ryzyko bylo bo cena smieszna byla wtedy ale wszystko ok , wiadomo czasem sa przypaly , na chwile obecna biorac pod uwage w sumie dobra cene kupilbym nowke jednak :]

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2007, 23:24 

Ja nie rozumiem... co Ci nie pasuje ze ktoś bombarduje lotniskowiec?? Ty grasz z ludzmi a nie tepymi botami... czy jak załużmy na wojnie sie jest to nie bombarduje sie lotniskowcow?? przeciez to prorytet! zreszta jakbys sie nauczyl latac to zaufaj mi ze tez bys wolal to robic zamiast szukac po calej mapie 1 czolgu do zbombardowania... pamietaj jak jestes w takiej sytuacji to odrazu biegnij gdzie indziej albo schodz na dol pod lotniskowiec i plyn łodziom. wtedy dasz sobie rade... zreszta pograsz to zrozumiesz :P :) tak poza tym osobiscie polecam sprzęt latajacy tylko trzeba Cierpliwości w nauce latania... ja nawet na taki server bym nie wszedl gdzie nie moge bombardować ale to oczywiscie moje zdanie i kazdy gra jak chce Pozdrawiam... Co do zabijania członków wlasnej drużyny po czołg żeczywiscie zdarza sie ale wtedy cierpliwie odczekaj jezeli bedzie wpożadku server a zazwyczaj tak jest to 2-3x tak zrobi i go automatycznie zbanuje... Powodzenia życze

Ostatnio edytowano 18 kwi 2007, 14:08 przez MiroX, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 09:18 

MiroX zainstaluj sobie Firefoxa bedzie twoje byki sprawdzal w tekscie przyda sie ;].

Co do nalotu , to na bazy zamkniete ( nie przejmowlne ) jak np na Dalian Plant i nalot na lotniskowiec , to jestem przeciw ,w tym np wypadku strona us ma gorsze warunki dostania sie na lad , generalnie dla mnie nie powinno byc atakow na takie bazy , podnosi to trudnosc gry i jest ciekawiej a nie kampienie w bazie przeciwnika tylko :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 12:10 

A jak się trafi dwóch dobrych pilotów plus dobry pilot heli, o co nie trudno, to nikt poza nimi sobie nie pogra.

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 14:03 

PS mam firefoxa tylko nie mam zwyczaju pisac polskich znakow :) pozdro :P kazdy gra jak lubi :) ja tam jestem maniakiem latania i niewyobrazam sobie nie poleciec na lotniskowiec :D pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 14:26 

MiroX napisał(a):
lbo schodz na dol pod lotniskowiec i plyn łodziom. wtedy dasz sobie rade... zreszta pograsz to zrozumiesz

Sorry, ale HAHAHAHAHAHAHAHAAAA............ łódki to takie "krakersy" - bo się tak ładnie łamią od działka samolotu

Człowieku dwa samoloty (+ czasem heli) blokują tak lotniskowiec że nawet nie zdążysz ze spawna zejść. Jak widać ty jeszcze mało grałeś.

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 14:31 

Zaawansowany operator Essexa i sobie mogą w chmurkach polatać HAHAHAHA

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 14:47 

Działka na Essexie to dla dobrego pilota to nic innego jak pewny frag.

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 15:15 

Dokładnie.

EDIT:
Oj dejvis, dejvis coś ci sie myli. Dzialko essexa ma mniejszy zasięg i kat obrotu niż mozliwości manewrowe samolotów :omg:
fajne te nowe emoty

Ostatnio edytowano 18 kwi 2007, 17:32 przez CzlowiekDemolka2, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 15:25 

Tez pradwa, ale Samoloty to dla dobrego strzelca to nic innego jak pewny frag. :lol: :omg:

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 08:35 

Dziękuję wszystkim za pomoc i wskazówki

Mam już oryginała ;)
Mój nick tam winien być 07zglosSie_Pl

więc jak ktoś spotka to nie krzyczeć ;) że nie jarze jeszcze
i ewentualnie jakieś wskazówki w grze będą mile widziane ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 19:02 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Sorry, ale HAHAHAHAHAHAHAHAAAA............ łódki to takie "krakersy" - bo się tak ładnie łamią od działka samolotu

Człowieku dwa samoloty (+ czasem heli) blokują tak lotniskowiec że nawet nie zdążysz ze spawna zejść. Jak widać ty jeszcze mało grałeś.

stary proszę Cię grałeś w tą grę ?? jak tak to byś wiedział że można sie ODRODZIĆ pod lotniskowcem i tam samoloty Ci są nie straszne... kolejny noob który sie wymądrza.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2