witam jestem nowy i mam parę pytań co do Battlefielda 2,
kupiłem sobie parę dni temu wersję Deluxe, oczywiście oryginał, i teraz pytania (narazie gram w wersję podstawową Battlefield 2 bez dodatku Jednostki Specjalne)
* ściągnąłem sobie patcha 1,41 ze strony EA, zainstalowałem, obyło się bez błędów. Jak mam sprawdzic czy gra została odpowiednio zpaczowana:) jest to gdzieś napisane?
* następne pytanie to jak się odbywa naliczanie punktów doświadczenia, grałem raz na rankingowym parę mapek, ale przy ostatniej wywaliło mnie do pulpitu, po kolejnym uruchomieniu gry wszedłem do BFQ czy coś takiego i nie miałem żadnego doświadczenia, czemu?
* następne to co jest z tymi błędami serwerów:( , coraz wyskakuje mi jakiś komunikat typu "brak połączenia" itp. , inny błąd że "inna wersja" coś w tym stylu

. Przy filtrach mam zaznaczone te same mody i te same wersje, więc co się dzieje?
* od czasu do czasu wywala mnie do pulpitu, czemu?
Mój komputer to:
P4 2,8 GHz
768 MB RAM
ATI Radeon X 1600 256 MB (może to przez tą kartę mnie wywala? znajomy miał inną i mu nie wywalało)
Win XP z SP2
Proszę o pomoc, próbowałem szukac tych wątków na forum ale nie znalazłem. Dzięki za wszelkie wskazówki