Teraz jest 27 lis 2024, 23:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 147 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 21:45 

Ladnie ladnie, nareszcie bedzie blisko skoczyc na jakis meczyk ;]

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 21:50 

cassis napisał(a):
Chciałbym tylko dodac ze w Krakowie jako jedynym miescie cały czas trwają prace przy rozbudowie stadionu...

hehe, a Poznań?
Krakow powinien mieć stadion. Na przykład Wrocław to istna stolica polskiej piłki. Kto tam będzie grął po mistrzostwach? Reprezentacja 2 razy w roku? We wczorajszym Przeglądzie Sportowym wypowiadali sie portugalscydziennikarze. W Leirii wybudowano stadion na 30 tys. miejsc, a na mecze przychodzi po tysiąc osób i stadion świeci pustkami. Podobnie będzie we Wrocławiu. Można by tę teorię zastosować przy Trojmiescie. Chociaż zakładając, że Lechia awansuje do Iszej ligi to myślę, że będą przychodzić ludzie....

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 21:53 
Oldboy Battlefield.pl

GOKU, wątpliwe aby w Wawie powstał 70tyś stadion... bardzo wątpliwe...

Na Legii ma powstać na 32tyś, Polonia się rozbudowuje, a jeszcze tu chcą Narodowy budować na 70tyś ??? i to na miejscu największego bazaru w Europie, jeśli nie na świecie...

...no chyba, że te 70tyś to liczba żółtych i ich straganów, na miejscu których ma powstać stadion :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 21:59 

Euro 2142 xD :D :P

Jakoś mi się te mistrzostwa nie widzą...
Oby nie wyszła z tego wielka kompromitacja...

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 22:01 

Kamillos napisał(a):
cassis napisał(a):
Chciałbym tylko dodac ze w Krakowie jako jedynym miescie cały czas trwają prace przy rozbudowie stadionu...

hehe, a Poznań?

Przyznam racje. Poznan jako pierwszy w Polsce miał pietrową trybune :D

Co do Wroclawia to faktycznie ten stadion tam sie nie przyda... maja Hale Ludowa wiec imprezy jest gdzie organizowac. Jak dla mnie (nie obrazajac nikogo z Wroclawia) ten stadion jest tam potrzebny jak świni siodło...

EDIT.
Lepiej zeby wybudowali stadion w Łodzi gdzie z pewnoscia przydałby sie!

Swoja droga byłem w zeszły weekend we Wrocławiu na koncercie Tiesto i byłem w szoku jak zobaczyłem w jakim stanie sa tamtejsze drogi...zaraz po zjechaniu z autostrady myslałem ze nam zawieszenie odpadnie w samochodzie... dziura na dziurze. Dramat.
Sadziłem ze w Krakowie sa straszne drogi, ale...

Ale juz koniec najezdzania bo zaraz powiedza ze mi zal za to Kraków jest na liscie rezerwowej :wink:

Ostatnio edytowano 18 kwi 2007, 22:10 przez cassis, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 22:05 
Zbanowany

Kamillos napisał(a):
cassis napisał(a):

hehe, a Poznań?
Krakow powinien mieć stadion. Na przykład Wrocław to istna stolica polskiej piłki. Kto tam będzie grął po mistrzostwach? Reprezentacja 2 razy w roku? We wczorajszym Przeglądzie Sportowym wypowiadali sie portugalscydziennikarze. W Leirii wybudowano stadion na 30 tys. miejsc, a na mecze przychodzi po tysiąc osób i stadion świeci pustkami. Podobnie będzie we Wrocławiu. Można by tę teorię zastosować przy Trojmiescie. Chociaż zakładając, że Lechia awansuje do Iszej ligi to myślę, że będą przychodzić ludzie....

No to jedziemy do wroclawia i robimy klub po EURO :) Ja proponuje BF WROCLAW :twisted: aaaa kase za bilety ja biore a wy placicie za lampy itp :))

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 22:24 

hehe wtedy będe miał 22 lata ale stara dupcia będe :D ;p. Dobrze że organizujemy to Euro nie dla tego że jakaś tam piłka :D ale dużo u nas zostawią turyści kasy no i drogi wybudują a i PZPN zyska bo bedą nowe stadiony :) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 22:25 

Kamillos napisał(a):
Można by tę teorię zastosować przy Trojmiescie. Chociaż zakładając, że Lechia awansuje do Iszej ligi to myślę, że będą przychodzić ludzie....

Na mecze Lechii przychodzi około kilkanaście tysięsy ludzi, ale stan stadionu zniechęca drugie tyle. Więc o popyt nie masz się co martwić ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2007, 22:55 
Moderator forum

A w Szczecinie i tak nic nie zrobią :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2007, 00:17 

cassis napisał(a):
Cały czas dziwi mnie fakt ze Kraków jest na liscie rezerwowej tłumacząc ze ma słaba infrastrukture hotelową (dziesiątki hoteli, setki hosteli, tysiace miejsc noclegowych), komunikacyjną(obwodnica, autostrada A4 do Wrocławia i Chorzowa, drugie co do wielkosci lotnisko Balice). Chciałbym tylko dodac ze w Krakowie jako jedynym miescie cały czas trwają prace przy rozbudowie stadionu...

Dziwne to troche... :?

no przyznaje Kraków to piękne miasto, ale komunikacje ma słabiej rozwiniętą od Warszawy, ale chociaż eliminacje mogłyby się w Łodzi odbyć :(

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2007, 08:44 
Zbanowany

4 lata temu o ile pamietam jak bylem na Lech vs Widzew ludzie wlamywali sie na boisko:P i ogolnie bylo ok 30000ludzi gdzie max bylo 24000 :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2007, 09:08 

dziekowac nalezy zdaje sie komus, kogo w naszych realiach bysmy czym predzej wypatroszyli zanim cokolwiek by przylobbowal na rzecz ME.

http://www.sport.pl/pilka/1,80056,4071964.html

Przez lata nikomu nie przeszkadzało, że Surkis był nie tylko milionerem, ale równocześnie właścicielem Dynama, jego prezesem, szefem krajowego związku piłki nożnej, deputowanym do parlamentu i bardzo bliskim współpracownikiem poprzedniego prezydenta Ukrainy Leonida Kuczmy.

:idea:

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2007, 10:40 

$towarzysz$ napisał(a):
ale komunikacje ma słabiej rozwiniętą od Warszawy

Na czym polega ta słabość, na tym ze nie mamy jednej niedokonczonej linii metra?

A pozatym tak czy siak mecze rozgrywałyby sie w Warczawie bo jest stolicą.

Mnie bardziej chodzi o Wrocław, bo tak naprawde on bedzie musiał najwiecej zrobic.

Jesli chodzi o przygotowanie to na dzien dzisiejszy Poznań ze swoim stadionem, lotniskiem i komunikacja jest na pierwszym miejscu.

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2007, 11:44 
Moderator forum

cassis napisał(a):
Ale juz koniec najezdzania bo zaraz powiedza ze mi zal za to Kraków jest na liscie rezerwowej Wink

Cos w tym musi byc skoro oceniasz drogi we Wroclawiu na podstawie jednej ulicy ;-) (swoja droga ulica zwie sie bodaj Wyscigowa :mrgreen: )

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2007, 11:52 

a co ma powiedzieć sląsk? taka aglomeracja, tyle miast i tez chorzów rezerwowy ech..

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 147 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2