Teraz jest 15 sty 2025, 20:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 21:20 

Kolejny, który póbuje zmienić świat pod siebie... Człowieku, taki jest zwyczaj i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 21:26 

Ale to właśnie jest CH**owy zwyczaj i tyle. Róbcie swoje fm jak chce, ale moim zdaniem jest to tylko popisówa przed całym forum. Ja nie mam zamiaru robić swojego fm, bo ja sam wiem jakiego skilla posiadam i to mi wystarcza, a nie musze udowadniać to innym. To jest gówniarstwo.

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 21:38 

coś mi sie wydaje że kręcenie fm niektórzy traktują jako wydłużenie kut*sa. grajcie jak gracie. chyba nie wszystkich interesuje to jak ktoś uber l33t pr0 wymiata, bo tacy co sie z tym obnoszą tak to zazwyczaj najgorsze piz*y są...

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 21:42 

I właśnie tu się zgodzie :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 21:56 

To było już przerabiane w innym temacie... :roll: Nie lubisz fm ? Nie oglądaj. A jak kogoś interesuje jak jakiś "uber l33t pr0" gra to ogląda fm.

Piccolo - Jeżeli to ****-owy zwyczaj to po co traciłeś te parę cennych minut swego kruchego życia na oglądanie tego fm ? I po co jeszcze tracisz minuty na posty na temat " Jak bardzo FM'y są głupie".

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 22:04 

No to jest popisowka i tyle , no bo czym innym ten filmik ma byc ?...

Chociaz przyznaje ze jak widze filmik powiedzmy 2 minutowy pociety na 30 scen/fragmentow to kicha :/...

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 22:07 

A dlatego, że mi się nudzi. I co ty na to?? Sam mógłbym nagrać wyjeb***y w kosmos FM, ale po co ? FM lubie bo można poznać technike, i styla grania, ale nie robienie z siebie "mastacha"

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 22:16 

Piccolo_pl napisał(a):
Moim zdaniem powinno się nagrywać całą runde, a nie do momentu w którym cię zabiają bo tak to można sklecić tylko najlepsze akcjie i umiejścić w filmie, i pokazać że jest się "deathless'em" ;);p

W koncu jeden madry. Zygfryt tez dobrze pisze :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 22:28 

żal.pl z tym fm, najbardziej mi sie podoba ciągłe sprawdzanie pozycji na serwerze normalnie gratulacje... a chciałem przypomnieć Panie Privateghoul że jak mi sie coś niepodoba/podoba to właśnie od tego jest forum: żeby wyrazić swoją opinie nikt nie musi się z nią zgadzać (i to właśnie jest piękne na tym świecie :P) a jak chcecie to kręćcie dalej fm-y przynajmniej sie troche pośmieje, najpierw kręcić z 4 albo 5 godzin a potem wybrać kilka "najlepszych" kawałków jak gość zabija 2 typów granatem... BRAWO!!

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 22:54 

Treść ostatniego postu dedykowałem głowinie do Piccolo'a, bo prowadzi on wojnę z wiatrakami. Co to za przyjemność oglądanie FM, w którym twórca ginie w walkach 1 vs 4 albo podczas podnoszenia innych, tudzież 2 sekundy po odrodzeniu się.

Kiedyś, kiedy jeszcze nie wiedziało się co można wyczyniać w bf2, FM'y jak Duck & Cover, wzbudzały podziw, i chyba nikt nie mógł powiedzieć, że to było nudne. A teraz kiedy widziało się nie takie rzeczy, FM'y nie wzbudzają takiego podziwu, jak kiedyś. Jednak frag movie wciąż są ciekawe (imo).

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 07:58 

Skoro się nosi przedrostek "deathless", i nie chce się w takowym filmie ginąć na spawnach to zamiast na frontalnym spawnie można się zrespawnować na poprzednim, jeżeli tak bardzo chce się udowodnić jakiego się ma zajebistego kdr'a

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 12:01 

Zygfryt napisał(a):
żal.pl z tym fm, najbardziej mi sie podoba ciągłe sprawdzanie pozycji na serwerze normalnie gratulacje...

No to żeś teraz walnął jak cham śpikiem o sosnę :lol: Po prostu... żal.bf.pl/wiem_prawie_wszystko/~Zygrfryt :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 12:14 

Cytuj:
A dlatego, że mi się nudzi. I co ty na to?? Sam mógłbym nagrać wyjeb***y w kosmos FM, ale po co ? FM lubie bo można poznać technike, i styla grania, ale nie robienie z siebie "mastacha"

Picollo taki madrala jestes a kto niedawno burzyl sie na nsz ze to on jest pr0 a ja lama ?

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 14:20 

Piccolo - No frag movie, w którym przez 50% filmu koleś lata od spawna znajdującego się gdzieś z tyłu do tego na którym jest walka, wydaje mi się niezbyt interesujący...

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 14:57 

jason.paury nie wiem do czego Ty sie przyczepiłeś, moze nie rozumiesz tego co napisałem, bardzo mi przykro. A zaglądanie zo 5 sekund w statsy jest po prostu śmieszne i gówniarskie bo tu nie chodzi o to żeby zobaczyć siebie znowu na pierwszym miejscu i powiedzieć: "o jaki jestem pro, zmasturbuje sie tym!" tylko w tej grze chodzi raczej o teamplay oraz dobrą zabawe i ułatwia to taki wynalazek jak mikrofon, może słyszałeś kiedyś o czymś takim?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2