Teraz jest 17 sty 2025, 21:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2007, 21:12 

W BF2142 Banalnie sie zdobywa rangi Phi :D tylko czemu dalej nie da sie ? jestem Brigadier General a sa jeszcze 3 rangi ta ostatnia to wiem ze tylko 1 osoba moze ale reszta? mam z 70000 pkt i dalej nie chce sie isc WHY? :wink: a chcialbym byc Major General :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2007, 22:05 

KubAbuK napisał(a):
poszukaj tu albo tu

Takie odpowiedzi tez powinno sie kwalifikowac jako spam :?

MiQi napisał(a):
W BF2142 Banalnie sie zdobywa rangi Phi :D tylko czemu dalej nie da sie ? jestem Brigadier General a sa jeszcze 3 rangi ta ostatnia to wiem ze tylko 1 osoba moze ale reszta? mam z 70000 pkt i dalej nie chce sie isc WHY? :wink: a chcialbym byc Major General :)

Co do tych wyzszych rang to trzeba spelnic jakies wymagania punktowe (2000>5000pkt w tygodniu) i K/D ratio, ale co czy to prawda to nie wiem.
Zreszta trudno dorwac jakies fachowe informacje na ten temat.

PS. Apetyt rosnie w miare jedzenia :wink: ?

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2007, 22:39 
Moderator forum

albo jakieś wymagania odnośnie odznak :) i ilosci przegranych godzin

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2007, 22:52 

będzie oficjalna promocja w EA w długi weekend :omg:

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 01:26 

MiQi napisał(a):
chcialbym byc Major General :)

A ja Rambo Bambo i zjadam wszystkich :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 07:58 

Jeszcze jest tak ze wiele osob tych "pr0" szczegulnie infanterow gra na nie rankingowych.
Pkt nie zdobywaja a skila maja dobrego... Wchodza na rankingowe czasami i sie ludzie dziwia jak taki kolo z 3k pkt moze tak kosic --_--

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 09:43 

O czym Wy piszecie??? Cała "pr0" scena to jedna wielka "tweakernia". Wygrywa ten, który ma lepiej ustawione configi pod serwer i przesunięte hitboxy. Choćbyś nie wiadomo jak wymiatał na standardowych ustawieniach z czołówką sceny 1vs1 nie wygrasz.

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 18:23 
Redaktor Battlefield.pl

*CQF*Dr4go napisał(a):
O czym Wy piszecie??? Cała "pr0" scena to jedna wielka "tweakernia". Wygrywa ten, który ma lepiej ustawione configi pod serwer i przesunięte hitboxy. Choćbyś nie wiadomo jak wymiatał na standardowych ustawieniach z czołówką sceny 1vs1 nie wygrasz.

Dymienie się jak z komina przydaje się w walce na noże. Ja czasami mam skoki pingów i dlatego mam dymki :D.

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 18:53 

Drago - nieprawda. Nie do końca. Ostatnio mam wielką radoche grać z ludźmi, którzy mają sporo do pokazania - czyt. SOF, Kocury. Wczoraj, dla przykładu, graliśmy trening. Oczywiście prawdą jest to, że ciężej się gra z kimś na configach. Ale da się zabić i wygrać nawet w pojedynku - choć nie zawsze. Nawet mi się to udawało, a nie jestem wybitny. Zdziwilibyście się zresztą - większość osób oskarżanych o configi DE FACTO gra na defaulcie - tak jak ja, co potwierdzi każdy kto trochę ze mną pograł- i koszą oni faktycznie dzięki umiejętnościom.

Rozumiem, że 90% polskiej sceny choruje na configomanię - Ty , z całym do Ciebie szacunkiem, jesteś dobitnym tego przykładem. Nie przeginajmy pały, panowie!.

Pozdrawiam!
Fryz.

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 19:40 

Fryzjer napisał(a):
Drago - nieprawda. Nie do końca. Ostatnio mam wielką radoche grać z ludźmi, którzy mają sporo do pokazania - czyt. SOF, Kocury. Wczoraj, dla przykładu, graliśmy trening. Oczywiście prawdą jest to, że ciężej się gra z kimś na configach. Ale da się zabić i wygrać nawet w pojedynku - choć nie zawsze. Nawet mi się to udawało, a nie jestem wybitny. Zdziwilibyście się zresztą - większość osób oskarżanych o configi DE FACTO gra na defaulcie - tak jak ja, co potwierdzi każdy kto trochę ze mną pograł- i koszą oni faktycznie dzięki umiejętnościom.

Rozumiem, że 90% polskiej sceny choruje na configomanię - Ty , z całym do Ciebie szacunkiem, jesteś dobitnym tego przykładem. Nie przeginajmy pały, panowie!.

Pozdrawiam!
Fryz.

Ale ja nie pisze o polskiej scenie. Może nie sprecyzowałem więc źle zrozumiałeś.

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2007, 23:47 

*CQF*Dr4go napisał(a):

Lubie czytać jak ludzie starają się zwalić swój brak skill'a na configi

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 11:52 

GOKU napisał(a):
*CQF*Dr4go napisał(a):

Lubie czytać jak ludzie starają się zwalić swój brak skill'a na configi

Mój skill w tej wypowiedzi jest bez znaczenia. Znam swoje miejsce w szeregu w odróżnieniu co do niektorych skromnych na tym forum.

PostNapisane: 22 kwi 2007, 20:14 

TylerPL napisał(a):
Nie raz się już dażyło, że gościa który ma Colonela, czy Generala rozwalalem w try miga z dzilka... (ja w F-35 on w J-10). I tez bylo tak, ze za kija nie udalo mi sie rozwalic jakiegos tam Sergeant'a...

Wniosuje tutaj (zwlaszcza do wszystkich nowych na forum), aby nie zawsze bagatalizowali gości z niższą rangą od waszych... Bo na prawde nie zawsze ranga świadzczy o skillu danego przeciwnika, czy gościa w waszym teamie ;)

Wnioskuje to chodzby z tego, ze dzis latalem w heli z gościem z rangą "Gunnery Sergeant" ktory byl duzo lepszym pilotem odemnie, i na tym samym servie latalem z "Captain'em" ktory 3x przypieprzyl o ziemie...

P.S. Mowie tutaj wylacznie o serverach z pojazdami - a na infantry jest za pewne jeszcze wieksza różnica miedzy skillem, a rangą :)

No i co, że latałeś ? To nie znaczy, że jest cienki, tylko znaczy, że np. sobie właśnie wtedy chciał zacząć swoją przygodę z lataniem.
Co do tych sytuacji, to ja miałem wiele takich samych, jakie napisaliście.

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2007, 22:14 

Fryzjer napisał(a):
Ostatnio mam wielką radoche grać z ludźmi, którzy mają sporo do pokazania - czyt. SOF, Kocury.

Hehe.... :twisted:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2007, 22:25 

TylerPL napisał(a):
Fryzjer napisał(a):
Ostatnio mam wielką radoche grać z ludźmi, którzy mają sporo do pokazania - czyt. SOF, Kocury.

Hehe.... :twisted:

Obrazek

Szkoda że nie pokazałeś JAK zginęli ci panowie, bo co innego jak dałes im radę w 2vs1 na shotguny (xD) czy strzeliłeś raz w silnik ich płonącego heli..

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2