Witam!
Słuchajcie, mnie nie interesuje to, ile kto ma lat i czy jest w super mega skillowym klanie. Chcę też dać szansę kilku młodszym graczom(oczywiscie bez przesady) którzy moim zdaniem wywyższają się poziomem, a nie są w top 5 kdr ratio. Nie mam zamiaru patrzeć na czyjeś statystyki, w składzie mam narazie 7 naprawdę dobrych w danej profesji osób. I nie do końca są to osoby mocno znane scenie. Np. jak mój gunner w heli. Niby taki cichutki i go nie ma, ale moim zdaniem jest jednym z najlepszych polskich gunnerów, zresztą zdobyłem z nim 4te miejsce w CB OpenCupie - więc to o czymś świadczy.
Ta natomiast wiadomość, myślę że ucieszy dużą część społeczności ::
Ja wybrałem ponad połowę - tj. 7 osób. W planach mam pogadać jeszcze z 2-3 ludźmi. Reszta niech się do mnie zgłasza, a my wybierzemy najlepszego. Potrzebujemy jeszcze komendanta, najprawdopodobniej pilota samolotu, ponieważ mój nie będzie mógł latać oraz kogoś do piechoty lub czołgu. I pamiętajcie, to nie jest tak, że wybieram 12 osób i basta. Chciałem zgromadzić 24 osoby, bo tego wieczoru, tj. 20 maja zagramy z TP.... no i tu jest kolejna niespodzianka. Jak mówiłem, wraz z czasem będziemy ujawniać kolejne sprawy tego eventu.
@Lipton : Nie denerwuj się, 90% tej listy nie zagra... . To ma być przede wszystkim dobra zabawa, a nie wyzywanie na serwerze : Cheaterz! Haxorz ! 1337 omg....
@Reloaded i spółka : Szanuje was, więc wy szanujcie mnie i innych graczy, to ja jestem od ocenienia kto się nadaje a kto nie - Ziemson może nie jest 1337 graczem i nie powiedziałem, że go wezmę. Ale troszeczke szacunku i samokrytyki panowie.
Chętnych aby zagrać, proszę o kontakt mailowy @
krupekreklama@wp.pl
lub (mniej chętnie) poprzez gg: 5278278.
Pozdrawiam