Teraz jest 5 mar 2025, 21:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 kwi 2007, 12:13 

European battlefield command - turniej dla ludzi, dla których gra FFA to za mało a na grę pro nie mają czasu, w żaden sposób nie przeszkadza w życiu klanowym, możliwość cotygodniowej gry conquesta 30 v. 30 i wiele innych... biorę w tym udział już rok i zabawa jest na prawdę przednia!
w zasadzie jedynym wymaganiem jest dobra znajomość angielskiego, aby się móc porozumieć ze wszystkimi. (dla tego nie tłumaczę poniższego tekstu)

film promujący EBC, może was dodatkowo zachęcić

wysoka jakość:
http://www.battlefield-command.com/downloads/EBC_Promo.rar

you tube:
http://www.youtube.com/watch?v=v4iEJj2LRWI

google video:
http://video.google.com/videoplay?docid=-841652533968262827

Obrazek
European Battlefield Command
(EBC) is now recruiting for Campaign 7!

EBC is aimed at European BF2 players who want to play and experience BF2 on an organized and teamwork oriented level. If you’re sick & tired of the standard public playing in BF2 or you’re just looking for something new and different, this is the tournament for you.

This campaign we will again be returning to a small in house minimod for BF2 to enhance the game play and bring the game up to tournament level.
We would like to thank the WCC mod and the AIntent mod for permission to use some of their assets in our tournament.

We have also added a new team Iraq.

And plenty of New / Upgraded equipment for both teams.

Campaign 6 was a great success with us having to add an extra round to the final battle as it was all even 4 Battles each and 3 rounds each. You dont get any closer than that. :)

Some quick information about EBC and Campaign 7:

• This Campaign we are going to use some of our historic divisions [3meb] US and [22MB] Iraq

• The Campaign will run from May 05th for 9 weeks with massive 30 vs. 30 battles every Saturday from 6PM to 9PM, UK time.

• Once you have picked or been assigned to a team you can then start practicing and playing with your fellow gamers. Meet up daily or weekly on our Teamspeak server and either practice, plan strategy or just play & chat together

• Teams (called Divisions in EBC) will follow the real military ranking scheme where applicable with ranks and awards being given out by your commanding officers

• We will be playing a mixture of EA and custom maps again for C7

• With this 7th Campaign, EBC will be using the EBC7 Mini mod a minimod created especially by and for EBC in this campaign. The EBC mod will add the Iraq Team, New Kits, skins and Vehicles.

• EBC is committed to providing the best possible teamwork and action packed environment by organizing all soldiers into squads with objectives and where teamwork is essential to win. Battles are controlled at the top by the commander giving out orders to all squads and organizing the whole division on the battlefield for maximum effect.

• This tournament is completely 100% free and is funded by donations only.

• For some movies and footage from C5 and 6, check here
Also search Youtube for EBC and you will find others from previous earlier campaigns.

So why not drop by sign up and start enjoying BF2 on a whole new level by signing up here

Ostatnio edytowano 25 kwi 2007, 12:21 przez masterofflama, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 02:50 

cq?? ok ale angielski?? no!! nie az taki zaawansowany :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 12:14 

nie przejmuj się, wcale nie jest tak strasznie. a poza tym wyszedł świetny film promujący EBC, może was dodatkowo zachęcić

wysoka jakość:
http://www.battlefield-command.com/downloads/EBC_Promo.rar

you tube:
http://www.youtube.com/watch?v=v4iEJj2LRWI

google video:
http://video.google.com/videoplay?docid=-841652533968262827

Ostatnio edytowano 25 kwi 2007, 16:12 przez masterofflama, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 12:59 

Filmik całkiem fajny a i ten pierwszy link nie trybi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 16:12 

poprawiłem, sorry

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 13:47 

Wpisał się ktoś tam? Ja się zarejestrowałem ale nei dostałem maila potwierdzającego.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 15:38 

yorap, jakiego maila używasz? (programu/hostera)
sprawdź czy nie wrzuciło tego maila do spamu, albo wpisałeś zły adres. na jaki login się zarejestrowałeś? jak podasz to spróbuję się dowiedzieć co jest nie tak...

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2007, 19:55 

na login hiphop. napewno mnie zarejestrowało, ponieważ mogę przeglądac forum, tylko nie mogę postów pisac. Wysłałem im proźbę o przypomnienie hasła, też jak dotąd nie doszło...

ps. maila mam na wp, patrzyłem w spamie ;/

kurde, szkoda że nie idzie, bo uwielbieam teamplay, a grając na oryginale ani razu mi się to nie udało. Lipa, bo w wersji 1.0, ściągniętej z internetu, połowa osób biegała z mikrofonami :(

edit: już wszystko ok

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 19:37 

fajnie że ktoś z polski dołączył, szkoda tylko że trafiliście do amerykańców (3MEB), bo ja jestem w irakijczykach... (22MB)

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2007, 04:06 

hmm, skusiłem się :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2007, 16:15 

misiek, witam w 22MB ;)
a jak pierwsze wrażenia? braliście już udział w treningu/bitwie?

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2007, 16:38 

Przed chwila zostalem przydzielony do Din Fitnah. Nie mialem wczesniej uprawnien zeby zobaczyc godziny treningow. Niestety odbywaja sie wlasnie w te dni i o tej porze kiedy mam zajecia na uczelni i treningi mojego klanu :| Ale zobaczymy. Moze cos wymysle ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 15:36 

no to kolego się przenieś albo do 3MEB albo poprostu zmień dywizje :P

ja już mam 2 bitwy za sobą :) całkiem fajna zabawa, tym bardziej że bf jest grą zespołową, a na publicznych serwerach to można sobie co najwyżej ponabijac fragi, bo połowa dróżyny czeka na helikopter :shock:

Strefa czasowa: UTC + 2