Teraz jest 25 lis 2024, 00:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 17:21 

Wujek zrozum że PR nawet do pięt nie dosrasta FH pogódź się z Tym :D .

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 17:31 
Redaktor Battlefield.pl

Jak sam zauważyłeś podejście podejście zespołu jest tym razem inne - jeśli pamiętasz rozwój FH pod Battlefield 1942 i akurat to miła odmiana po tym ostatnim, oraz po masie innych gier oddanych do szerokiego grona graczy w fazie pre-beta :) Tym bardziej że w odróżnieniu od FH czy PR nie tworzą zupełnie nowego moda i pod względem z balansowania mogą czerpać z tych doświadczeń. Osobiście lubię pograć grę stabilną i z przejrzystymi zasadami już od samego początku, a nie odkrywać grę na nowo z każdą nowa wersja - beta testerem jestem chcąc, nie chcąc zbyt często :roll:

Nie mają zresztą wielkiego wyboru. Spójrz na stawiane im także przez samych graczy wymagania. Jak wypuszczą coś gorszego nawet w tym niewielkim wycinku z teatrów działań jakie są w FH07, to jaki sens sie z FH2 męczyć, skoro nadal można pograć w pierwsze FH :?

To że jesteś fanem PR nie musisz dodawać :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 19:09 

55_Maciek napisał(a):
Wujek zrozum że PR nawet do pięt nie dosrasta FH pogódź się z Tym :D .

do czasu :D w rozumieniu PR i graczy bardzo krótkiego czasu

jak zauważył Blues, duma was rozpiera, ale na razie nie wiadomo czemu, skoro prócz screenów i filmiku jak to w siedzeniu się można obracać nic więcej nie daliście.

Wydacie, to możecie pyskować, chociaż nie rozumiem twojego tonu na zarzut opieszałości w tworzeniu FH2. Jak macie taką wielką dumę to stwórzcie to w zamkniętym gronie i pokazujcie światu, bo świat zawsze będzie was krytykować za to co im dacie.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 19:12 
Redaktor Battlefield.pl

MichelCat napisał(a):
jak zauważył Blues, duma was rozpiera

Przeczytaj jeszcze raz wypowiedź Wujka :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 19:14 

daj lepiej nowe screeny :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 19:15 

ojj widzę że tu batalia trwa PR vs FH2 :D muszę i ja kilka kamyczków do ogródka PR rzucić,co niby takiego świetnego jest w PR?grałem chwilkę w jakąś poprzednią wersję i poza tym że nie ma tagów,więcej damage się zadaje brońmi i kilku innych kosmetyków to jakoś podjarany tym nie byłem,miałem wrażenie że gram w nakładkę do BF2

Wujek i może jeszcze powiesz że brothers in arms jest lepsze od FH/FH2?

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 19:17 

tyle że batalia nie toczy się co lepsze, przeczytaj dokładnie: tu chodzi o to co jest a czego nie ma, bo nie można mówić o czymś co jest lepsze od drugiego, skoro drugiego w ogóle nie ma...

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 21:46 

MichelCat napisał(a):
tyle że batalia nie toczy się co lepsze, przeczytaj dokładnie: tu chodzi o to co jest a czego nie ma, bo nie można mówić o czymś co jest lepsze od drugiego, skoro drugiego w ogóle nie ma...

:lol:

----------------------

Moje wrażenia z PR też nie są nadzwyczajne. Prawdę mówiąc czułem się jak w zwykłym BF2. Niby gdzieś tam jest większy realizm itd. itp. ale niestety nie dane mi było go odkryć :roll:
Małe porównanie [podstawka & mod]=> BF1942 a FH to 2 całkiem różne światy, PR to jedynie upiększenie BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 23:26 

Arjen7 - czy późna pora spowodowała że nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi?

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2007, 23:43 

A ja powiem tak: jak chcecie gadać o innych modach to zapraszam na ich podfora. Tu mowi się o FH, tak? To przestańcie offtopować. Poza tym MichelCat w jednym ma racje. Nie można porównywać FH2 z innymi modami, bo FH2 po prostu wciąż nie ma! Ja porównywałem ze sobą podejście deweloperów modów do ich tworzenia i promocji. tylko tyle.

W ramach podsumowania jeszcze. Bo widzę, że pare osób dalej nie rozumie mojego stanowiska. Czekam na FH2 tak samo jak wy. I z całego serca chciałbym, żeby to był znakomity mod. I niech nawet będzie lepszy od PR'a. Ja będę po prostu grał w to co mi więcej frajdy sprawia. Problem jest jednak w tym, że o innych modach można mówić - fajnie mi się gra, albo "grałem chwilkę w jakąś poprzednią wersję i poza tym że nie ma tagów,więcej damage się zadaje brońmi i kilku innych kosmetyków to jakoś podjarany tym nie byłem,miałem wrażenie że gram w nakładkę do BF2". O FH2 mogę powiedzieć tylko tyle: SCREENY SĄ LADNE, ALE NIE NA TYLE ŻEBY DAĆ TO NA TAPETĘ. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 01:03 

Problem jest taki że niektórzy sami Sobie zaprzeczają i zażucają innym to co sami robią.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 07:54 

MichelCat napisał(a):

Oczywiście, że zrozumiałem te "masło maślane".

[21:45 do dla Ciebie późna godzina?] :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 09:43 

Arjen7 napisał(a):
MichelCat napisał(a):

Oczywiście, że zrozumiałem te "masło maślane".

[21:45 do dla Ciebie późna godzina?] :)

dla mnie akurat nie jest to późno, ale innym często sprawia kłopot taka pora w odbiorze sensu wypowiedzi

Co do masła maślanego, to chyba była to jedyna metoda by dobitnie napisać w czym tkwi problem

Niemniej czekamy do sierpnia i się okaże czy FH2 wyjdzie czy nie (oby), bo jestem starym graczem części pierwszej i do BF1942 nie siadam już bez FH, a siadam dość często, dlatego chciałbym już siąść na FH2.

Z II wojną mam bardzo dużo wspólnego, bo jestem ilustratorem książek (okładek, maluję sceny bitewne, obrazy marynistyczne itp), jak i też pomagam w powstawaniu książek na temat wojny na pacyfiku, dlatego FH2 będzie dla mnie nie lada atrakcją, mimo tego że przekroczyłem już 30 lat

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 15:58 

MichelCat napisał(a):
dla mnie akurat nie jest to późno, ale innym często sprawia kłopot taka pora w odbiorze sensu wypowiedzi

Prawda, ale bez przesady... 21:45? :wink:

A wracając do tematu FH2, gorąco kibicuje żeby termin wydania jednak się troszeczkę przesunął bo dopiero jestem w trakcie zbierania funduszów na nowego kompa :wink: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2007, 17:37 

Najlepsze jest to że Ciągle mamy FH więc póki niema FH2 jest co robić , szkoda że niektórzy tego nie rozumieją :D

Der Sieg Weir Unser Sein !

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2