Teraz jest 26 lis 2024, 00:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2007, 20:56 

W battle recorderze jest m. in. opcja przedstawienia filmu w perpsektywie np. przyblizonego na ciebie lotu ptaka... I wtedy idealni by bylo widac, ile kulek wystrzeliles...

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2007, 20:57 

Goku
A dlaczego nie? Jaki widzisz w tym problem?
Hmm racja w battlerekolderze niepowinno mi sie ciąc ;p
Ramzes na twoim serwerze idzie to włączyc?

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2007, 21:08 
Oldboy Battlefield.pl

a czy słyszeliście o czymś takim jak kod sieciowy czy ping ??
albo z bardziej zaawansowanych rzeczy - lag albo hitbox :omg:

Wam wydaje się, że koleś wystrzelił jedną kulkę, albo strzelił przez ścianę, a tak naprawdę to dzięki takim aspektom jak ping czy błędy w kodzie sieciowym są takie akcje... ale oczywiście łatwiej kogoś oskarżyć o cheaty...

dla przykładu:
dzisiaj grałem na jakimś serwerze BF'42 - Infantry only... wielokrotnie ostatnie, śmiertelne, kulki otrzymywałem w momentach, gdy byłem już schowany za ścianą. I co? Przycisk TAB - połowa serwera ~60ms, druga połowa ~100ms... ale oczywiście wg waszego toku rozumowania, to nie jedna osoba, tylko cały serwer by czitował...

ludzie opanujcie się, bo to nawet śmieszne nie jest :|

ps. a ty g0kU jeszcze raz przekręcisz mi nicka to #%@%!#!! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2007, 21:31 

Tom@s napisał(a):
Wam wydaje się, że koleś wystrzelił jedną kulkę, albo strzelił przez ścianę, a tak naprawdę to dzięki takim aspektom jak ping czy błędy w kodzie sieciowym są takie akcje... ale oczywiście łatwiej kogoś oskarżyć o cheaty...

No tak, to sie tez zdarza mi ostatnio PING skacze nawet do 70 nie wiem czemu na serverach gdzie zwykle mialem 40~50, wpakowac w kolesia cala seryjke, schowac sie aby przeladowac i w momencie przeladowywia zalicza mi fraga... Najlepsze to jest z walkerem... Wpakujesz w kolesia kilkadziesiat pociskow z walkera, jak ljest w trybie lezenia, a on dalej zyje, a jak tylko wstane to od razu sie rpzewraca i dostajesz fraga :P

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2007, 23:01 

Tom@s napisał(a):
ps. a ty g0kU jeszcze raz przekręcisz mi nicka to #%@%!#!! :lol:

To była zemsta za wywiad z FF.X-Fi :twisted:

Giermen i po co ten filmi? Co miałby wnosić?

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2007, 23:33 

GOKU napisał(a):
ramzes707 napisał(a):
Kiedys ktos znajdzie sposob i was wszystkich zlapie... Przyjdzie i na was sprawiedliwosc.

Proszę wyręczyłem Thom@s'a

Bo wiadomo ze cziterzy sa w srod nas... Napisalem jakies imie??
A kto to jest "was" moze to jakis nick...

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2007, 23:46 

ramzes707 napisał(a):
Nop Goku ty tez robisz niezle bajery na serwerze nieprawdarz?? Kiedys ktos znajdzie sposob i was wszystkich zlapie... Przyjdzie i na was sprawiedliwosc.

Wcześniej wspominałeś o jedno pestkowych fragach darth'a, więc nie rób z siebie idioty.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 00:16 

GOKU napisał(a):
ramzes707 napisał(a):
Nop Goku ty tez robisz niezle bajery na serwerze nieprawdarz?? Kiedys ktos znajdzie sposob i was wszystkich zlapie... Przyjdzie i na was sprawiedliwosc.

Wcześniej wspominałeś o jedno pestkowych fragach darth'a, więc nie rób z siebie idioty.

Moze idiotom to jestes ty, i naucz sie czytac po angielsku, zobacz sobie jeszcze raz co pisali ci kolesie na serwerze,czy jestes moze tak tepy i trzeba ci wkleic??

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 00:20 

OMFG sugerujesz się tym co piszą jakieś dzieci, które ktoś zabił? Nie osłabiaj mnie

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 07:25 

No dobra raz sie moze zdarzyc ze słyszymy 1 kule a lecą 40 przez np. lag Ale, Jak atakujesz baze i ciągle od tej samej osoby i od 1 kuli giniesz to so pomyślisz "I znowu jakis bug z odgłosem strzału" ?
A pozatym ile na forum bf2 jest tematów o heaterstwie? Wszystcy mówili ze nie czitowali... a jednak!! Dlatego wierze ramzesowi chodz nikogo nie oskarżam gdyż niezwracam uwagi kto mnie iloma kulami zabił ;p
I goku na takim filmiku by sie WSZYSTKO nagrało, tagze ilośc wystrzelonych pocisków

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 09:26 

Tweirdzicie że ktoś cheatuje bo wam wali heady - jesteście śmieszni i lepiej dla was jak będziecie siedzieć cicho.
Macie na sewerze ewidentny przykład zachowania kwalifikującego się na bana - boicie się go dać, no panowie.

Ramzes naucz się być stanowczym tam gdzie trzeba i siedzieć cicho tam gdzie trzeba, i będą z ciebie ludzie.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 10:02 

Zamknijcie ten topic bo chce mi się płakać ze śmiechu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 10:29 

Ramzes, co do cheatowania to raczej nie masz racji - 2-3 strzały w odpowiednie miejsce zabija i dużo graczy pr0 tak właśnie zabija. A to że słyszysz jeden strzał, to możesz za to podziękować twórcom gry i opóźnieniom w sieci Internet. Nawet mając cheaty i aimbota nie zabija się jednym strzałem, więc twoje dywagacje na temat tego, że oni cheatują raczej dużo wspólnego z prawdą nie mają.

Natomiast jak najbardziej jestem za wyjaśnieniem zachowania Darth'a na twoim serwerze, bo jakoś główny bohater historii się jeszcze nie wypowiedział (w przeciwieństwie do płączących ze śmiechu nad jakąś szopką jego współklanowiczów).

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 10:35 

Darth jest w tym momencie w Finlandii i gra w finale z Dignitasem.

A co do szopki to nie mam na myśli czyjegoś zachowania na serwerze tylko oskarżenia o cheaty od ludzi, którzy nie mają najmniejszego pojęcia jak ta gra działa.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 10:35 

Panowie dźwiękowcy nie sugerujcie się odgłosami w bf. Weźcie scara i puśćcie kilka krótkich serii i co zaobserwujecie? Odgłosy ilości wystrzelonych kul nie pokrywają się z ilością naboi jaka zeszła z magazynka, a wy chcecie aby na necie to się pokrywało :?:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2