Teraz jest 26 lis 2024, 00:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 11:41 

GOKU napisał(a):
Odgłosy ilości wystrzelonych kul nie pokrywają się z ilością naboi jaka zeszła z magazynka, a wy chcecie aby na necie to się pokrywało

Ja ostatnio zaobserwowalem, taki bug w Lambercie... Wystrzeli sie w trybie szybkieog strzalu 1 pocisk, a wyglada to i slyszy sie jakby 3 kulki polecialy... A w magazynku tlyko 1 pocisku brakuje :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 12:06 

rozumiem... ale czy ten bug występuje za kazdym razem? nie, więc dlaczego jak grałem na jakims servie ginełem wciąz słysząc odglos 1 pocisku i to od jednej osoby?
Dobra zamknac już tan temat lepiej bo do porozumienia nie dojdziemy.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 12:19 

giermen napisał(a):
rozumiem... ale czy ten bug występuje za kazdym razem?

Tak :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 12:48 

Określenie kogoś cheaterem tylko dlatego że wymiata na serwerze jest, zazwyczaj, bezpodstawne, dodatkowo iż jest to gracz tak dobrej i uznanej drużyny już zupełnie ujmuje wiarygodności takiemu stwierdzeniu.
Co do rozmowy, daj mu bana na tydzień i po sprawie, poniosły go emocje i tyle, po co ideologie dorabiać do tego przecież każdemu się zdarza się w&%r#ić.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 13:27 

Meewosh47 napisał(a):
Zamknijcie ten topic bo chce mi się płakać ze śmiechu

Meewosh moze jednak nie zamykac nudno troche a takto przynajmniej jest co poczytac i sie posmiac przynajmniej. A teraz do rzeczy. 1. Ramzes po kiego grzyba tak sikasz? Byly bluzgi na servie/obrazanie? Widac ze byly. Jest powod do kick/bana? Byl. No to walisz kicka/bana i po sprawie. (sam jestem adminem w bf42 i nie mam skrupulow co do karania ludzi jest powod nic mnie wtedy nie obchodzi moj nie moj leci z serva, w exavs mam opinie najbrutalniejszego admina :P ) 2. Co do domniemania niewinnosci uwazasz ze ktos ma cheaty? Pokaz ze masz dowod na to. Bezpodstawnym oskarzaniem nic nie wskorasz. 3. Zabijanie przez sciany? Tom@s juz to wytlumaczyl roznica pingu i mozesz dostac kulke mimo iz jestes juz 30 metrow dalej.

spiderko napisał(a):
uznanej drużyny już zupełnie ujmuje wiarygodności takiemu stwierdzeniu.

@up. uwierz mi spiderko sa ludzie ktorzy mimo iz byli w bardzo dobrych klanach jechali na dopalaczu wiec z twierdzeniem "kto jest w dobrym klanie to nie moze miec cheatow"daleko nie zajedziesz skad mozesz wiedziec czy ma czy nie? sprawdzisz mu kod gry/pliki? *ZAZNACZAM TA WYPOWIEDZ NIE MA NA CELU OSKARZENIE KOGOS NAWET W DOMYSLE*

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 15:33 

Fang Dezerter {PL} napisał(a):
@up. uwierz mi spiderko sa ludzie ktorzy mimo iz byli w bardzo dobrych klanach jechali na dopalaczu wiec z twierdzeniem "kto jest w dobrym klanie to nie moze miec cheatow"daleko nie zajedziesz skad mozesz wiedziec czy ma czy nie? sprawdzisz mu kod gry/pliki? *ZAZNACZAM TA WYPOWIEDZ NIE MA NA CELU OSKARZENIE KOGOS NAWET W DOMYSLE*

Wygrali lana w Finlandii-> pokazali ponadprzeciętnego skill'a-> chyba można uznać, że tam nie chitowali
Ja rozumiem, jeżeli jest klan, który wymiata online, a na lanach gra kiepsko, ale Wilda ownuje wszystkich na lanach, więc można uznać (moim zdaniem na 100%), że grają czysto

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 17:42 

Mulik napisał(a):
Fang Dezerter {PL} napisał(a):

Wygrali lana w Finlandii-> pokazali ponadprzeciętnego skill'a-> chyba można uznać, że tam nie chitowali
Ja rozumiem, jeżeli jest klan, który wymiata online, a na lanach gra kiepsko, ale Wilda ownuje wszystkich na lanach, więc można uznać (moim zdaniem na 100%), że grają czysto

No to tylko pogratulowac...
A tak koncza cziterzy :lol: :lol: :lol:
http://loler.pl/film-523.html
niezly filmik

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 22:03 

LoL... udało mi sie zabic kolesia 1 strzalem dzisiaj koles spawnal mi sie przed nosem, a mialem w Krylovie tryb jednego strzalu walnalem mu raz w szyje, a on padl :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 22:10 

czasem tak jest...

mi sie nie raz udalo z lamberty ustrzelic headshota 1 strzal i dead ziomek

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 09:05 

giermen napisał(a):
kurde ale to troche przesada żeby wszedzie miny rozkładac, znajde cie na jakims serwerze, wezme miny i bede cie sledził i podkładał ci miny pod nogi, zobaczymy czy sie nie zdenerwujesz
Mialem na mysli ostrzeżenia ale mi sie wcisło kicki xD

Po to są żeby je używać.
Równie dobrze możesz płakać że przy fladze 10 supportów rzuciło wieżyczki, albo 10 assaultów rzuciło 10 medpacków ... nie rozumiem w czym masz problem.

Nie zdenerwuję się bo to taka już jest ta gra ... jeśli będziesz w stanie podejść tak blisko to gratuluję.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 09:40 

Goku = cheater ? :lol: :lol: :lol: < spadl z krzesla >

a co do sprawy, to napwno Darth czitme nie jest, i na jego " debilu" odp. " chyba Ty " wiec tez mu ublizyles

ale ja sie nie wtracam

Darth wruci niech cos powie :>

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 09:43 

Elex napisał(a):

Ludzie nie Goku tylko GOKU :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 09:56 

Witam
a ja głupi noob myślałem,że wszyscy w sieci są równi, a tu okazuje się , że można coś podkręcić, przykręcić PB nie widzi i lepiej się strzela. Może ktoś rozwinąć ten temat??
Nie obrażając nikogo (wnioskuje po dostepnych fotkach) powodzenie w grze nie zawsze idzie z powodzeniem w realu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 10:15 

Mulik napisał(a):

i chwala im za to a po drugie chyba wyrazne napisalem ze nie sugeruje podswiadomie ze to oni moga miec w teame cheatera nieprawdaz (zaznaczylem to jeszcze na koncu posta)? opisalem to ogolnie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 10:18 

GOKU napisał(a):
Elex napisał(a):

Ludzie nie Goku tylko GOKU :evil:

Że niby 60ku?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2