Teraz jest 12 sty 2025, 16:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 10:25 

Ludki, mam klawiaturę Chlcony Specjalista(ma jakieś 3 lata) z aż 3 klawiszami specjalnymi, jest w niej więcej jedzenia niż u mnie w lodówce i co ? Jakoś stunt filmy nagrywam bez problemowo, ot czasem Caps Lock nie zadziała ale co tam :P
Z myszą jest podobnie, ale niestety nie ma w niej jedzenia, za to doskonale zbiera kurz z biurka. Nazywa się A4 Tech ,kulkowa z kabelkiem (a jakże), niestety trudno się nią gra snajperem bo czasami kursor sam "odpływa" w lewo.

Ale pozatym nie narzekam :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2007, 11:22 

Pierwsze widze aby sie ktos chwalil jaka z niego fleja i brudas.
Gratulowac czy polac chlorem?

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2007, 12:52 

Ja się nie chwale poprostu uświadamiam wam że nie trzeba miec wypasionego joya żeby móc latać itp. Ale, fakt opis dość przejaskrawiony był :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2007, 13:01 

Czujemy się uświadomieni. Że jesteś flejtuch.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2007, 13:09 

Nie musisz niczego uświadamiać bo moja ma juz prawie 10 lat i wygląda jakby po niej przejechał t34 i mistrz świata w żarciu na czas.Mycha za to nowa i gitna.Co do latania to na latanie heli nie warto kupować dżoja bo to imo strata kasy.Po co wydawać kasę na coś na czym będzie się latać gorzej niż na myszce i klawie.Co innego dla samolotu ale to juz inna sprawa...

hortak - Trzymasz swój komplecik microsoftu w folii czy kąpiesz go w płynie przeciw bakteryjnym?No wiesz tam jest tyle odrażających mikrobów... :omg:

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2007, 15:54 
Redaktor Battlefield.pl

Większość z nas ma spiżarnie w klawiaturach :D. Rozumiem, jakbyś chciał jeszcze polatać na samolotach, ale do heli to ten joy się raczej nie przyda.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2007, 12:11 

Ja mam logitecha WM EXTREME i nie nazekam. U kumpla gralem na saitku i jakos tak dziwnie bylo, mialem caly czas wraznie ze ten joy sie zaraz rozleci :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2007, 14:03 

To dziwne wrażenia miałeś :D Co jak co do Helka tylko 2 osiowy Joy ! :) bo na 3 osiowym (przynajmniej ja) nie umiałem latac :)

Grałem u kumpla na Logitechu Extreme i bez urazy ale ten wolant dla panienek jest :D takie wszystko delikatne :D a Evo można poszarpać :D i sie nie rozpadnie :) oczywiscie nie wiem jak z Logitechem bo nie mialem :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 13:11 

Wiesz mi pare razy spad na ziemie z wysokosci biurka..........delikanie tez nie gram i nic sie niedzieje z nim. moze inaczej bo dyskusja ktory joy miedzy sitkiem i logitechem nie ma sensu, bo to bedzie mnie wiecej wygladalo tak jak dyskusje zwolenikow nvidia z ati :D
Zanim kupilem logitecha mialem przez 5 min appolo.........bo po tym czasie przestal dzialac. Wiec moja tylko skromna rada wystrzegaj sie firm typ appolo, trust, manta..........itd. jak bedziesz wybieral to cos z firm logitech, sitek, microsoft i napewno wtedy nie bedziesz zalowal

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 15:11 

Czy aby napewno Microsoft gwarantuje ci nie zawodnosci a tym bardziej zadowolenie z ich produktu? XD

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2007, 23:34 

To ze kupisz joya nie znaczy ze nagle staniesz sie super orlem i bedziesz zdejmowal kazdego jedna reka....

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2007, 23:52 

Grubber{PL} napisał(a):
Czy aby napewno Microsoft gwarantuje ci nie zawodnosci a tym bardziej zadowolenie z ich produktu? XD

Microsoft SideWinder2 poczytaj coś o tym na necie a przekonasz się że tak ! :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 11:51 

Do Heli najlepszy trackball

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 18:11 

no a wiadomo ze nvidia jest lepsza od ati, i to jest oczywiste dla kazdego znajacego duzo modeli kart graficznych i ich parametrow :D poza tym to se kupilem myszke laserowa apollo za 75zl w mediamarkt a to dlatego ze miala 1600dpi i chyba zadna w takiej cenie nie ma...i powiem tez ze jest bardzo wygodna...wiec uwazam ze kazda z firm jest w czyms dobra, apollo [cenzura] /est_pl jesli chodzi o joye, logitech wg mnie tez sie nie stara, ale za to bardzo dobre kierownice pc i myszki, saitek robi wysmienite joysticki itp itd itp

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2007, 18:37 

A ja sie zastanawiam, po co kupowac specjalnie joystick do BF'a... Symulator to to zaden, na klawie/myszce tez mozna sie nauczyc latac jak pro. Wedlug mnie jest to popr0stu niepotrzebne wydawanie pieniedzy... Nawet przeciagniec nie ma (mowie o wersji 1.0 >.>). Co innego taki symulator jak Lock on, badz MS Flight Simulator... Jednakze w tym drugim nie da sie zabijac noobkow -.-
Troche offtopic'owy post, bo nawet do helikopterkuf (helikoptery smierdza ;x!) nie podchodzi...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2