Teraz jest 28 lis 2024, 13:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 10:03 

Spoxter napisał(a):
Ja wole takie zwykłe klawiatury Obrazek

Hehe moja oldschoolowa klawiatura rocznik 1998 :lol: Poki co tylko A sie wytarlo, to sie nazywa pro klawa! Czyscilem ja tylko raz w okolicach spacji... boje sie zagladac dalej, moze jakis nowy gatunek wyhodowalem w srodku :lol:

Chyba ja wymienie na okragla rocznice :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 11:14 

port szeregowy ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 12:49 
Oldboy Battlefield.pl

ee tam nic nie wiecie na ten temat :)

www.in4.pl napisał(a):
O klawiaturze Optimus Maximus krążą już w sieci niemal legendy. Producent Art Lebedev Studio obiecywał nam już te klawiatury zaraz po targach CeBit, ale jak dotąd nie jest ona dostępna. Rosjanie wreszcie sprecyzowali datę debiutu tego produktu i według ostatnich doniesień, premiera klawiszy w technologii OLED nastąpi na przełomie października a listopada (jako konkretną datę podaje się 30 listopada). Co ciekawe, na początku sprzedaży dostępne będzie tylko 400 Maximusów, co przy wymaganej cenie, określonej na 1536 USD (!!) jest dość dziwne. Nie dość, że trzeba wydać na nią majątek, to jeszcze ustawić się w kolejce oczekujących, a tych podobno nie brakuje. Wysoka cena jest właśnie wynikiem niskiej produkcji tej klawiatury, bo moc przerobowa ma na razie wynieść 200 sztuk miesięcznie, by dopiero w styczniu przyszłego roku podwoić się do 400 egzemplarzy na miesiąc. Za coś, czego nie może mieć każdy, trzeba płacić. Nadzieja w Tajwanie i spółce, że szybko stworzą masową i tańszą konkurencję dla Rosjan.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mi się podoba, technologia OLED zaczyna powolutku wchodzić na rynek i wypierać LCD :D Tylko, że póki co OLEDy są cholernie drogie :/

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 21:52 

Cytuj:
Hehe moja oldschoolowa klawiatura rocznik 1998 Laughing Poki co tylko A sie wytarlo, to sie nazywa pro klawa! Czyscilem ja tylko raz w okolicach spacji... boje sie zagladac dalej, moze jakis nowy gatunek wyhodowalem w srodku Laughing

Chyba ja wymienie na okragla rocznice

No moja jest nawet nowa bo z 2003/2004 niepamietam dokładnie ale narazie nie zaglądałem do środka....
Shift sie tylko zacina bo kiedyś sie zaciął i wyskoczył mi jeden element :D Poprostu :D

http://spoxter.mybrute.com

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2007, 22:35 

ja mam klawiature "pancerną".jest ona tak twarda ze mozna sobie na niej połamac palce stukając w nią.najlepiej uzywac do niej młotka.jak to mówią: nic na siłe wszystko młotkiem.
p.s ona ma z 4 lata "starosc nie radosc, młodosc nie wiecznosc"

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2007, 16:58 

A ja wam powiem, że w klawiaturach najbardziej się liczy odpowiednie karmienie. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2007, 19:14 

dulek napisał(a):
A ja wam powiem, że w klawiaturach najbardziej się liczy odpowiednie karmienie. ;)

Moja regularnie otrzymuje maly "mc zestaw" ;) Alkoholem jednak jej nie czestuje, jeszcze by sie jej spodobalo...

Co roku rowniez robie jej plukanie zoladka...Jest jak nowo narodzona

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2007, 23:19 

Gdy o niej uslyszalem pierwszy raz, myśle że fajnie by było mieć takie "cuś", jednak cena mocno przesadzona, dałbym góra tysiąc.
Po namyśle stwierdzam jednak, że to bezużyteczny gadżet, no bo kto patrzy na klawiature podczas grania...

Ale taki wydzielony blok dodatkowych klawiszy pod jakieś programy etc. by się przydał czasem.

[GCA] | www.goldencamels.com

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2