Teraz jest 2 sie 2025, 14:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 23:08 

:) Poprawili "trafialność" rakiet przeciwlotniczych. Ponieważ jestem jak zdążyłem zauważyć, jedną z niewielu osób, które używają częściej SAAWa, to jako "ekspert" pozwolę sobie zauważyć, że to w sumie niczego nie zmieniło. Bo namierzać latadło teraz trzeba ciut dłużej, żeby go rakieta "złapała", a dobry pilot potrafi wykorzystać tę sekundę na ucieczkę gdzieś za jakieś terenowe przeszkody. W sumie więc "trafialność" zrównoważono dłuższym namierzaniem - efekt jest taki, jak i poprzednio, więc nie wiem po co te poprawki zrobiono. :) Patch miał wyeliminować samozabicie przez dronę SLa, niestety dzisiaj właśnie zabiła mnie moja własna drona w chwili uruchomienia, czyli jeszcze nie całkiem jest to naprawione (no ale zdarzyło się to raz, podczas gdy po poprzednim patchu było nagminne).

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 09:38 

co do saaw'a to wg mnie troche go poprawili bo co wystrzele 2 rakietki to heli nie ma
dla mnie saaw pieknie zrobiony jest

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 11:33 

A ja miałem takiego wała, że broniliśmy ostatniego spawna w Camp Gibraltar. Tam na górze jest taki mostek do tego budynku obok. Przechodziliśmy tam w 4 i koleś włączył tego Drona i zabił nas 3 i samego siebie... Tak sie wkurzył, że zaczął przeklinać ile wlezie i dostał bana z serwa.

Tak poza tym to nie pierwszy raz widzę jak Dron zabija kogoś po patchu. Nie zmienili tego. A co do tej apteczki to dalej tak można robić tylko trzeba poczekać 2s, żeby się druga naładowała :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2007, 13:17 

a mnie juz przez tego [cenzura] /est patcha 4 raz z serwera wywalilo... ( w tym raz do ekranu logowania "Poloczanie z serwerem glownym EA zostalo przerwane")

EA ssie... DICE Live Team jeszcze bardziej :evil: :evil: :evil:

EDIT [cenzura] /est nie moga choc raz normalnego patcha zrobic???

gram sobie spokojnie na serwerze SaS i co? zgadnijcie "Twoje poloaczenie z serwerem zostalo przerwane". ok raz mozna - ALE NIE 5 RAZY NA TYM SAMYM SERWERZE CO SREDNIO 2 MINUTY GRANIA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: [cenzura] /est

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2007, 13:29 

mam pytanko nie wiedzialem gdzie napisac wiec pisze tutaj :oops: czy jak wyjde w połowie rundy tudzież pod koniec to zalicza mi jako przegrana (chodzi mi o statystyki) ?

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2007, 14:15 

Barcel napisał(a):
a mnie juz przez [cenzura] /est 4 raz z serwera wywalilo... ( w tym raz do ekranu logowania "Poloczanie z serwerem glownym EA zostalo przerwane")

EA ssie... DICE Live Team jeszcze bardziej :evil: :evil: :evil:

EDIT k[cenzura] /est nie moga choc raz normalnego patcha zrobic???

gram sobie spokojnie na serwerze SaS i co? zgadnijcie "Twoje poloaczenie z serwerem zostalo przerwane". ok raz mozna - ALE NIE 5 RAZY NA TYM SAMYM SERWERZE CO SREDNIO 2 MINUTY GRANIA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: [cenzura] /est
Nie bądz taki nerwowy :wink: Mi też często zrywa połączenia ale tylko na Tytanie i to mapie Suez Canal (Titan),a na innych jest spox.I zauważyłem jeszcze..jak obsługuję działka Ground Canone to nie strzelają całą serią tylko jednym pociskiem i.Tego przed patchem nie było(tak mi sie wydaje).

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2007, 14:58 

na codzien jestem baardzo spokojny ale to mnie [cenzura] /est
ostatnio sie troche uspokoilo (ale dalej mam lagi na tytanach ktorych wczesniej nie mialem - ehh dajcie lamberte to sie wybiore do tych idiotow z DICE Live Team)

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2007, 10:18 
sondze ze te dodatki robia tylko wiecej blendow bo czasem jak wchodze mam duzy ping i mi sie tnie... a przed tem tego nie mialem.

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2007, 11:01 

Tylko mi sie wydaje ze pociski nie chcą przelatywac przez siatki? Na camp gibraltar kilka razy mi sie zdarzyło że chce kogos zabic przes siatke, ja strzelam, on strzela i tak walimy a może co 10 pocisk przes siatke przelatuje, przed pathem tego chyba niebylo, nie?
Barcel A jaki z tego morał - niegraj na tytanie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2007, 11:09 

Janek_PL napisał(a):
sondze ze te dodatki robia tylko wiecej blendow bo czasem jak wchodze mam duzy ping i mi sie tnie... a przed tem tego nie mialem.

A ja SONDZE że dodatki robią po to by mieć więcej kasy, a my mieć więcej map i unlocków....

DaB3k napisał(a):
mam pytanko nie wiedzialem gdzie napisac wiec pisze tutaj Embarassed czy jak wyjde w połowie rundy tudzież pod koniec to zalicza mi jako przegrana (chodzi mi o statystyki) ?

Ludzie czemu tak zignorowaliście tego człowieka.... on tak pięknie pyta a nikt nie odpowiada..... :roll:
Jeśli zdobędziesz np. 50 pkt wyjdziesz w połowie gry to dolicza ci wszystko a jeśli wyrzuci cię do pulpitu w połowie gry to nie nalicza....Wygrana i przegrana jeśli sie odłączysz połowie też nie jest naliczana

http://spoxter.mybrute.com

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2007, 11:21 

dzięki spoxter :wink: punkty wiedziałem że nalicza tylko chodziło mi o przegrane- wygrane jak wyjde :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2007, 11:25 

giermen dla mnie tylko granie na tytanach ma sens:D albo jak juz to w assault lines na Lipsku

Spoxter ty sie czepiasz innych a sam piszesz czasami jakbys slownik to tylko w telewizji widzial:D

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2007, 11:38 
Spamer!

polepszyli SCARA 11 i to o wiele , albo ja już lepiej nim gram :)

Janek_PL ty wróciłeś... to będzie się działo '' :evil:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2007, 12:12 

jakos nie zauwazylem roznic w broniach... (poza bianchim...)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 21:30 

ja tak dawno nie grąłem w bfa 2142 mam patcha i zo zaowarzylem? spadek fps z 40 do 20 40 mialem na srednich a teraz mam 20 na minimum!! a kompa mam 2x3.2gh 1gb ram i karte radeon x800!!! to co musze miec 4x3.2 20gb ram i gforca 8800 aby mi bf chodził?? Ja dziękuje.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2