Zbawca napisał(a):
na jego miejscu napisalbym dokladnie to samo, gralem przez kilka ostatnich dni na polskich serwerach infantry, i kilka razy zostalem wyrzucony z serwera, kilkadziesiat razy zbluzgany, i kilkaset razy posadzony o cheaty. Dodam ze nie gralem w bf2 przez 2 miesiace a mimo wszystko kazdy uwazal mnie albo za tweakera albo cheatera. Trzeba spojrzec prawdzie w oczy, poziom na polskich serwerach infantry jest poprostu zenujacy i raczej mozna zapomniec o spotkaniu tam jakiegokolwiek stawiajacego opor przeciwnika.
Przykre ale prawdziwe, wiec proponuje sie na przyszlosc skupic na swojej grze, a nie co 2 minuty dawac vote'a na kicka.
ps. pozdrawiam pana MieszkoII (chyba jakos tak), jestes moim ulubionym trollem serwerowym:)

no nie do konca to bardziej szwaby uwazają wszystkich za chituchów i to oni często robią kick vote.Osobiscie nie wiem jak jest na polskich serverach bo ostatnio nie grałem a powodu nie chce ujawniac:roll:
w Kazdym bądz razie:
-tylko polacy zabraniają grać unlockami(bardzo dobrze)
-tylko polacy kickują za k/d radio wyzsze niz 4
- często polacy(i nie tylko) oskarzają bezpodstawnie o cheaty!
-tylko polacy kickują za "making room for admin" kiedy są wolne sloty na serverze
i wiele takich innych powodów