Teraz jest 22 lis 2024, 11:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 maja 2007, 17:38 

WITAM.jestem tu nowy i nie jestem tu tak opcykany,mam pare pytan.O project reality dowiedzialem sie od kumpla (to prawdziwy (fan)maniak komputerowy BF2).Ogladalem filmiki o PJ i sa niesamowite.Gralem w BF2(ORGINAL) z patchem 1.41 tez niesamowie.Czy to prawda ze PJ poprawia realizm broni?(gdzie moge je znalezc na stronie internetowej),leje sie krew(tak widzialem).(Opiszcie swoje wrazenia o broni<-odglosow szczelania,pojazdy, jakie sa,mapy <-widocznosc dla snajpera).Czy (duzo) sa serwery rankingowe i nierankingowe?Ja gram na rank. a tata nie , ale na jednym koncie.

P.S.
prosilbym gdzie moge znalezc ten MOD .PROSZE nie zamykajcie tego tematu :oops: . byscie POMOGLI NOWEMU :lol:
ZA ODPOWIEDZI WIELKIE OGROMNE DZIEKI :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 17:44 

o i jeszcze jedno czy nie strace map z podstawowej wersji BF2 lubie Strike at Karkand ,mam range Seregant i czy bede musial zakladac konto jeszcze raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 17:48 

na forum jest taki dział o tym modzie tam poszukaj

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 18:00 

dzieki sorki za ten temat chwilka szukania i sie znalazlo

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 18:07 

Temat przeniesiony do odpowiedniego dzialu.

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 19:06 

Po pierwsze, skrot od Project Reality to PR a nie PJ, nie wiem skad Ty to wziales :P
PR poprawia realizm bardzo wielu aspektów rozgrywki - broni takze.
Wrazenia w broni?? Wreszcie wiesz, ze trzymasz w rekach bron ktora razi smiercia. Generalnie mi sie duzo lepiej strzela w PR. Jest oczywiscie zupelnie inny recoil.
Pojazdow jest wiecej, sa bardziej kozackie.
Mapy sa lepsze niz w podstawce, wieksze. Nie wiem o co Ci chodzi w widocznosci dla snajpera, ale jesli to pocieszy to w najnowszej wersji moda, ktora niebawem ujrzy swiatlo dzienne - zasieg widocznosci zwiekszony zostanie do 1 km z 400 m (podstawka ma 400 m tak samo jak obecna wersja PR).
Wszystkie serwery sa nierankingowe w normalnym sensie. PR nie bierze pod uwage ZADNYCH Twoich zdobyczy z podstawowego BF2.
Sa natomiast serwery, ktorze korzystaja z alternatywnego systemu rankingowego (ABR), ktory dzial na podobnych zasadach jak ten ktory znasz z BF2, poza tym ze w PR jest nieco inny system przyznawania punktow.

Strona głowna PR:
-> http://www.realitymod.com/
(tam znajdziesz linki do sciagniecia)

Poradnik PR - baaardzo pomocny (w jezyku angielskim)
-> http://guide.realitymod.com/index.php?title=User_Guide

Po wiecej informacji WEJDZ do dzialu na forum o PR...

..:: http://www.racjonalista.pl ::..

Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 19:24 

WIELKIE DZIEKI

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 16:55 

i jeszcze cos(zapomnialem)czy za sciagniecie PR sie placi?Bede mogl grac na podstawowce BF2 gdy zainstaluje PR ?czy bede mogl grac na koncie w BF2 i nabijac punkty?bedzie jakas specjalna ikonka do PR?

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 17:26 

1) PR jest calkowicie darmowy.
2) Nadal bedziesz mial mozliwosc grania w BF2, nic tam sie nie zmieni
3) Tak, bedzie specjalna ikonka, czasami tez zwana skrotem :P do PR (no chyba ze podczas instalacji zazyczysz sobie inaczej)

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 21:58 

Ja dodam od siebie, że jak pierwszy raz w PR zagrałem (a było to w marcu...2006) to ani razu nie włączyłem vanilli (tak nazywamy podstawkę BF2). Od tego czasu spędziłem dużom czasu grając w różne wersje PR. Jestem weteranem 3 kampanii PRTournament i zajebistym medykiem :D:D co potwierdzi wielu, których podnosłem z pola walki. :D:D

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 22:32 

mil3k napisał(a):
Jestem weteranem 3 kampanii PRTournament i zajebistym medykiem :D:D

Hahahha! Ja moge co najwyzej potwierdzic, ze jestes skromnym czlowiekiem :D
Ale coz, dwie rzeczy mamy wspolne: tez nie odpalilem vanilli od pierwszego momentu PRa. I tez jestem zajebisty :P (choc medykiem gram czesto, to nadal musze sie przyzwyczaic ze to nie film, bo zbyt czesto gine w za bardzo brawurowych akcjach :P)

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 22:42 

mil3k napisał(a):
co potwierdzi wielu, których podnosłem z pola walki.
Potwierdzam! W C3 pokazał, że jest nie tylko dobrym żołnierzem, ale i dowódcą. Tylko po co tyle "KURW4"? :lol: :wink:

Cytuj:
nadal musze sie przyzwyczaic ze to nie film, bo zbyt czesto gine w za bardzo brawurowych akcjach

też to mam. Ale większy problem mam z cierpliwością. Nie potrafię w spokju czekać na wroga. Bronię, wiem, że prędzej czy później ktoś wejdzie przez TE drzwi, więc gapię się w nie przez przyrządy celownicze... ...5 sekund... nie wytrzymuję i zaczynam się rozglądać, patrzeć na mapę, sprzawdzać czy mam ustawiony automat czy pojedyńcze strzały, ile mam granatów, wyglądać przez te drzwi, wstawać, kucać. i zawsze, ZAWSZE mnie to gubi. ZAWSZE przez to ginę. Nie potrafię usiedzieć w miejscu nie ruszając celownikiem. Poza tym nie potrafię się skupić na nieruchomym obrazie - zaraz mi się wszystko w oczach rozjezdza.

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 23:10 

Moze powinienes pomyslec o karierze pilota mysliwca? :P Tam w gorze nie bedziesz mial tych problemow :)

Swoja droga jesli chodzi jesli chodzi o stanie w miejscu, nabylem dzis F.E.A.R i wierzcie mi, w tej grze jest gorzej :P Sa momenty ze [cenzura] gdzie sol rosnie! :P I bynajmniej z powodu uzbrojonych przeciwnikow...

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2007, 10:58 

Ja też czasami przesadzam i kończe deadem choć trafiaja mi sie chwile gdy cierpiwie posadze dupe na miejscu i wtedy idzie całkiem nieżle :wink: Lubie być SL ale mnie to gubi.... (prowadząc akcje zawsze to ja zaliczam deada pierwszy :mrgreen: ) choć (tu skromny nie bede :D ) chyba owocuje bo już coraz częsciej zdaza mi sie że moja drużyna ma 1st miejsce... ale ostatnio odsapnełem troche i wybieram antitanka... ewentualnie riflemana na mapach bardziej ifantry.

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2007, 12:40 

Nooo, przypomniales mi :)
Otoz jakaz niesamowita przyjemnosc daje zajecie pierwszego miejsca Twojego squadu po rundzie ostrej walki!! :) No czujesz ze zyjesz :P
I co wazne, w nastepnej rundzie sklad zespolu prawie nie ulega zmianie :P

PS: Uncle, nie warto przeniesc nasze posty do ogolnej dyskusji? :) Ni stad ni z owad nowa osoba w PR zainspirowala nas do cieszenia sie gra na forum :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2