EDDIE_PL napisał(a):
TO PROSTE

LATAJĄ NA 1.0 WSZYSTKO JEST ŁATWIEJSZE -==PAW==- kocham ten clan

wydaje im sie ze są the best na 1.0
mam filmik wpadnij na 1.4.1 i sie popisz

przedemną
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 2+EDDIE_PLsorry za grafe

Czy gdzies napisalem, ze jestem elo pr0 stunt joł joł niga 100% pro not nub? Chyba napisalem na 1 stronie, ze te triki nie sa trudne... Zachowujesz sie jak dziecko, ktore jest w pewnym sensie zazdrosne i opierasz sie na stereotypach, ze PAW jest beznadziejny itp. Poza tym, nie rozumiem twojego stylu pisania capslockiem. Jezeli ludzie z tego forum moga grac w BF'a, to nie ma powodu pisac wielkimi literami, poniewaz na pewno moga czytac. Nie sadze (tylko przypuszczam), by jakos sczegolnie zmienila sie fizyka w 1.41. (a raczej jej brak w BF'ie. Automatyczne wysuwane podwozie ...

) Wiedz, że 5-6 os. z naszego teamu jest na 1.41, reszta (za co mi wstyd, ale coz moge zrobic) nadal siedzi na 1.0... Ja gram na 1.0, poniewaz brat nie chce usunac jakies latki XP i zrobic czegos z PB (brak konta admina). Jezeli bedziesz kontynuowal ta dyskusje o PAW'ie w takim "tonie" to nie oczekuj ode mnie odpowiedzi.
Latam na keybordzie. Tez mam Saiteka Cyborg Evo, ale uzywam go tylko do FS'a (po co mam niszczyc potencjometry?), poniewaz z palcem w ...(hahahaha, jaki ja dowcipny >.>) na 1.0 mozna "zgubic" samolot. Latam na kamerce z kokpitu, poniewaz lepiej "czuje" (zal...) samolot.