Nie offtopować...
pFx**kr0pek napisał(a):
To teraz napisze wesołą wiadomość. Nie wyparuje Twisted Evil . Przykro mi, Pozdro i nie pisać offtopów. Aha, tak do konca - ja sie nie wstydze tamtego screena z tagiem. Gdyby tak było, śmigał bym z nickiem coś w stylu MebleWypoczynkowe.inf. Ale jezeli komus ulzy jezeli nie bedzie widział nicka kr0pek na serwerze, ok ! zmienie go na pr0pek (roflmao) i będe dalej was zabijał.
Pozdro i poćwicz, CQF też - bo coś wam nie idzie w CB Spring Cup. No chyba że załączycie polskie haxy i pojedziecie deathless, bo inaczej z grupy nie wyjdziecie. Shocked Laughing Laughing
edit: Oh, soury - juz nie wyjdziecie. Czemu 1-0 dla deathlessu? Wstydzicie sie zagrać? Przeciez moj klan to byly lamy, a wasz to getpr0bignoob. No co wy, kurceeeee chłopaki. Zapowiadało się 670-0, no ale szkoda. Pozdro, za rok się uda.
nie kapuje większości z tego posta... wygląda jakby gadał z powietrzem.. szczególnie w 2 i 3 części ..
Tak Kropku ja należę do "ciemnego układu"(jestem z SLD

) i moim zadaniem jest sprowokować cię do zmiany nicka na "Wybraniec" lub "Przygarnij_Kropka.pl"
Teraz jak mnie nie sprowokujesz swoim "pr0" zachowaniem to nie będę offtopować..
Do tematu: Kiedy będzie w końcu sonda z obstawianymi wynikami tego meczu(eventu)?

"Nobody asks to be a hero, it just sometimes turns out that way"