Teraz jest 22 lut 2025, 16:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 00:38 

o lolian :o

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 13:47 

DarthPrivate napisał(a):
a ja dalej bede Ci ladowal pojedyncze heady z Voss'a.

Lol jak na mnie to ty wcale headów nie dajesz :shock:

lol z ramzesem to lekka przesada, lol naprawde duzo mu to dało :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 14:25 

giermen napisał(a):
DarthPrivate napisał(a):
a ja dalej bede Ci ladowal pojedyncze heady z Voss'a.

Lol jak na mnie to ty wcale headów nie dajesz :shock:

lol z ramzesem to lekka przesada, lol naprawde duzo mu to dało :lol:

LOL ty jestes jak ten LOL :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 14:46 

ramzes707 napisał(a):
Oczywiscie wiem ze musze zakonczyc moja kariere na scenie BF2142, madrzejsi zrozumieja ze nie uzywalem zadnych dopalaczy tak naprawde,bo gdybym uzywal to bym tak nie lamil

Nie znam cię, nie znam twojego skilla, ale widziałem przypadki graczy którym nawet aimbot nie pomagał :P

ramzes707 napisał(a):
jak ktos to z willdy powiedzial,zreszta gdybym czitowal to by mnie posadzono o multi czy aimbota, albo cos tam jeszcze innego a nie tylko o to.

Myśle że doskonale wiesz co używałeś i że to coś nie jest wykrywane bezpośrednio przez PB stąd brak bana w PB. Nie chę tu sypać linkami to stron ogólnie dostępnych, ale chyba większość ludzi tytaj wie o co chodzi.

ramzes707 napisał(a):
Krzyzyk zrobilem sam, pomagajac sobie instrukcja z jednej strony(linka moge podac na priva),nie pomyslalem ze jak go uzyje to mi screena walna odrazu.

Tak, poproszę.
Pracuję jako programista i chętnie się douczę jak pisać layery dla direct x pod dosem.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 14:49 

W całym poście jest dużo oskarżeń i przesadzonych historii, a wszystko to przez głupi krzyżyk i chęć zmieszania z błotem gracza, który nadepnął na odciski paru innych gości… Osobiście nie toleruje żadnej ingerencji w grę i tu należą mu się baty, ale jak ktoś tu pisze o kombinatorstwie i czitowaniu to przepraszam ale ten krzyżyk to jest pikuś w porównaniu z zabawą z configiem gry co na ile się orientuję jest dość powszechnie stosowaną praktyką. Gram z nim od jakiegoś czasu i raczej na pewno bym zauważył, że używa jakichś niedozwolonych sztuczek a nic takiego nie zaobserwowałem… Nie bronię go z tego powodu, że jest w tym samym klanie. Jest dobrym graczem i wie, że źle zrobił a dopisywanie jakichś niestworzonych historii do jednego screena jest co najmniej niedorzeczne. Ale co ja się tutaj rozpisuję wy już wyrok wydaliście…

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 15:10 

llamarop napisał(a):
W całym poście jest dużo oskarżeń i przesadzonych historii, a wszystko to przez głupi krzyżyk i chęć zmieszania z błotem gracza, który nadepnął na odciski paru innych gości… Osobiście nie toleruje żadnej ingerencji w grę i tu należą mu się baty, ale jak ktoś tu pisze o kombinatorstwie i czitowaniu to przepraszam ale ten krzyżyk to jest pikuś w porównaniu z zabawą z configiem gry co na ile się orientuję jest dość powszechnie stosowaną praktyką. Gram z nim od jakiegoś czasu i raczej na pewno bym zauważył, że używa jakichś niedozwolonych sztuczek a nic takiego nie zaobserwowałem… Nie bronię go z tego powodu, że jest w tym samym klanie. Jest dobrym graczem i wie, że źle zrobił a dopisywanie jakichś niestworzonych historii do jednego screena jest co najmniej niedorzeczne. Ale co ja się tutaj rozpisuję wy już wyrok wydaliście…

tu nie chodzi tylko o glupi krzyzyk i wiesz o tym dobrze.
Screeen wyszedl jakisw yszedl -- trudno o cos lepszego na serverze 24/h camp gdzie codziennie pewnie gra po 30 a moze wiecej osob.....

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 15:40 

llamarop napisał(a):
a wszystko to przez głupi krzyżyk i chęć zmieszania z błotem gracza, który nadepnął na odciski paru innych gości…
Ja pamietam, ze swego czasu lataly bany za "zwykla" kropke (o czym przekonali sie rowniez polscy gracze) i tak powinno byc caly czas. Czemu cala reszta graczy nie ma krzyzyka lub kropki? Bo jest niedozwolony?

llamarop napisał(a):
ale ten krzyżyk to jest pikuś w porównaniu z zabawą z configiem gry
Nie porownuj cfg z zewnetrznymi "dopalkami". Cfgi są zmieniane, EA i DICE doskonale o tym wiedza i nic sobie z tego nie robia (i nie beda zreszta) a od reszty jest pb.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 15:44 

RedStar napisał(a):
Ja pamietam, ze swego czasu lataly bany za "zwykla" kropke (o czym przekonali sie rowniez polscy gracze) i tak powinno byc caly czas. Czemu cala reszta graczy nie ma krzyzyka lub kropki? Bo jest niedozwolony?

a sa sposoby, na "cheatowanie", gdy masz snajperke, ktorego PB na 150% nie wykryje... Po prostu: bierzesz krylova, kladziesz sie, naklejasz na monitor krope na srodku celownika, latasz z Zellerem i masz celownik bez celowania... ot cała filozofia :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 15:50 

ZeeToxPL napisał(a):
Po prostu: bierzesz krylova, kladziesz sie, naklejasz na monitor krope na srodku celownika, latasz z Zellerem i masz celownik bez celowania... ot cała filozofia
Wiadomo, mozna i tak, ale po co? Pozniej wszystko i tak wychodzi na LANach (to akurat nie dotyczy wszystkich). Heh, a i tak jedna z najbardziej zalosnych akcji w historii tej sceny bylo wlasnie robienie kropek na VGames -> pozdro dla obeznanych.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 17:31 

ZeeToxPL napisał(a):
a sa sposoby, na "cheatowanie", gdy masz snajperke, ktorego PB na 150% nie wykryje... Po prostu: bierzesz krylova, kladziesz sie, naklejasz na monitor krope na srodku celownika, latasz z Zellerem i masz celownik bez celowania... ot cała filozofia

No to cie oświecę weź sobie zelera naklej kropke i wal bez przybliżenia spróbój stań na 5 m od ściany - tylko takiej na której zostają kule się zdziwisz.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 20:10 

RedStar napisał(a):
Heh, a i tak jedna z najbardziej zalosnych akcji w historii tej sceny bylo wlasnie robienie kropek na VGames -> pozdro dla obeznanych.

Pomazane monitory od kropek na VGames OWNED :D Szczyt chamstwa, aby przyjechać na Lan i naklejać kropki na monitor.

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 20:34 

B4k3r napisał(a):
RedStar napisał(a):
Heh, a i tak jedna z najbardziej zalosnych akcji w historii tej sceny bylo wlasnie robienie kropek na VGames -> pozdro dla obeznanych.

Pomazane monitory od kropek na VGames OWNED :D Szczyt chamstwa, aby przyjechać na Lan i naklejać kropki na monitor.

wiecej nie chleje tyle, bo widze niezle akcje mnie ominely

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 20:41 

B4k3r napisał(a):

no rotfl!

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 22:42 

Smiech na sali poprostu, kropka nie kropka, przecinek myslnik, znak zapytania nawet gola baba co mial to mial i tak cheat ;o i prosze go nie bronic ze dobry gracz, uwzieli sie na niego... omg.. ludzie how old are you ? :omg: :lame:

Tytuł:
PostNapisane: 14 maja 2007, 23:43 

Elex napisał(a):
Smiech na sali poprostu, kropka nie kropka, przecinek myslnik, znak zapytania nawet gola baba co mial to mial i tak cheat ;o i prosze go nie bronic ze dobry gracz, uwzieli sie na niego... omg.. ludzie how old are you ? :omg: :lame:

Zwal jak zwal... winny jestem swojej glupoty i ciekawosci to prawda.
A to ze ktos staje w czyjejs obronie to nie oznaka ze ma tyle lat co ty, trylko dojrzalosci intelektualnej i wie ze na pewne sprawy mozna patrzec z wielu stron i widziec cos innego...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2