Podczas dzisiejszych zmagan z noobkami (poniewaz ja jestem taki pr0, ah i oh) wszedlem do czolgu. Po chwili bylem pierwszy na liscie (ah te noobki, ktore wybiegaja ze snajperka przed lufe...), lecz mam pewien problem wlasnie z czolgiem. Gdy przejmuje flage nie wiem za bardzo, ktory widok ma byc ustawiony.
Gdy mam ustawiony na "cocpit cam" to gdy czuje, ze jakies dziecko rzuca we mnie granaty, to od razu odwracam lufe "cyk i juz". To samo dotyczy sie dziecka ze SRAW'em/ERYX'em. Jednak, ta kamera ma pewna wade. Gdy napotkam jakiegos taliba, ktory ma przy sobie zestaw malego terrorysty najczesciej moj biedny czolg zostaje "rozdupcony z laczka". Czasem, gdy na okolo sa noobki ze SRAW'ami itp. jezdze w kolko przy przejmowaniu flagi. Talibowie wpadaja pod podwozie

.
Kiedy mam ustawiony widok na "zewnatrz" czolgu, nie straszni mi sa terrorysci ktorzy chca przylepic "plasztyk" na karoserie. Wtedy jednak boje sie kazdego TOW'a/ERYX'a/SRAW'a. Zanim zmienie kamere na "cocpit view" mija ok 15sec, poniewaz z nerwow moge przeskakuje ten widok...
Na jakim widoku gracie? Jezdzicie ciagle w kolko, czy "cofacie do przodu i do tylu"?
P.s. Noobki na 1.0 podczas przejmowania flag wchodza na pozycje gunnera

.