maniu napisał(a):
o shitttttttttttt 90zl za gre z 2005 roku dlaczego tak drogo
Przestań jęczeć, skoro wszystko, co związane z NextGen'ami widziałeś jedynie przez szybę, wstawiając przy tym tonę kretyńskich smiley'ów, bo robisz z siebie jedynie małego, rozwydrzonego smarka, który tupie nogami i zaczyna wciągać gluty do nosa, kiedy napływają mu łzy. Nie grałeś, nie masz pojęcia, więc usiądź sobie przy swoim PC z 2005 roku i graj w skaczące gry z 2007go.
morthag napisał(a):
W gears od war mialem okazje grac na xbox360 i gra zrobila na mnie ogromne wrazenie (za gre placi sie jakis abonament?) Prawde mowiac nie wiem, czy potrafilbym przesiasc sie na pudlo - tylko do gier owszem, ale cos wiecej to jednak komputer.
Nie, nie ma czegoś takiego jak abonament na gry - bzdura wymyślona przez zakompleksionych oszołomków broniących swoich starych rupieci. Jest natomiast abonament za XboxLive Gold (Silver jest darmowy), pozwalający na grę w sieci przez serwer MS i dodający parę innych bzdur. Kosztuje toto 3$ miesięcznie, więc grosze w sumie. I tak, GoW jest po prostu genialne - szczególnie MP.
Co do przesiadki, to wiesz, do sieci, RTS'ów i BF'a (

) mam laptopa, do grania X'a i, jak pojawią się na to sensowne gry, PS3. Wolę jednak 32" cale zamiast 19". W sumie, to wkrótce będzie ich trochę więcej, jak przeprowadzę sie do nowego mieszkanka

blachor napisał(a):
HDready to jednak nie to samo co fullHD ktore jest drozsze o pare tys zl
Przy niewielkiej różnicy w grafice pomiędzy 720p a 1080p przy X360 zakup takiego telewizora mija się z celem. Szczególnie przy rozmiarach < 42". Kolejnym zakupem będzie właśnie Samsung 47" z 1080p, zobaczymy, jak to się sprawuje