Teraz jest 20 cze 2025, 14:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 20:08 

hd ready czy full HD? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 20:10 

pawko napisał(a):
hd ready czy full HD? :wink:

jak najbardziej chcialbym FullHD, no ale ceny TV sa tak porozrzucane, a modeli jest tak duzo ze ciezko sie zorientowac. nie zalezy mi na wielkosci telewizora ale wyczytalem ze FullHD najlepiej sprawdza sie w przedziale bodaj 37" - 47". wiekszych mi nie potrzeba, w pelni wystarczylby okolo 37", nawet mniej.

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 20:11 

http://allegro.pl/item193114125_panason ... cena_.html
Blachor, ja bym Ci taki polecił...

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 21:49 

http://allegro.pl/item194647693_samsung ... a_fak.html
taki styknie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 14:53 

http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,34125;core.html

Cóż.. jak to mówią "Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta"... wojne Microsoftu i Sony wygrywa...:] NINTENDO...:p

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 15:00 
Moderator forum

Teraz wyrażam swoją osobistą opinię:)

Nintendo Wii to szajs, chwilowa ciekawostka i nowinka...ten sprzet szybko sie znudzi z racji tego ze nie będzie na nią gier dorosłych...teraz jest na topie bo jest tanie.PS3 bedzie zwyciezca wyscigu next-genow z racji tego ze bedzie na nia sporo megakillerow o ktorych juz wczesniej wspominałem a 300 mln sprzedanych Playstation to potęga i niech tylko połowa z tych 300 kupi PS3 to wystarczy by zakasowac konkurencje...BTW miał ktoś do czynienia z tym tv
http://www.allegro.pl/item196006497_sha ... ratis.html

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 15:14 

To, ze to jest szajs to tylko twoje prywatne odczucie, wielu ludzi i tak kupi WII bo po prostu im sie podoba, i kto wie czy na ps3 beda te megakillery czy nie, no i ps3 ma jedno rozwiazanie sciagniete od WII,

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 15:22 
Moderator forum

Pisałem właśnie że to moje odczucie...wypożyczyłem Wii i co pograłem w to 2-3 razy i więcej mi sie nie chciało...grałem w jakies gry sportowe i Red Steel...na Wii nie ma w co grać...a skąd przypuszczenia ze nie wyjdą na PS3 megakillery skoro juz były na PS1 i PS2?

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 20:08 

seba18 napisał(a):
To, ze to jest szajs to tylko twoje prywatne odczucie, wielu ludzi i tak kupi WII bo po prostu im sie podoba, i kto wie czy na ps3 beda te megakillery czy nie, no i ps3 ma jedno rozwiazanie sciagniete od WII,

http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_ ... 14&p3=&p4=

gdybym miał kupować next-gena, wybrałbym X360 (najlepiej Elite), PS3 za drogie i jakośdo mnie nie przemawia, a na Xa jest ForzaMotorsport 2 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 20:21 

Wojtas napisał(a):
Pisałem właśnie że to moje odczucie...wypożyczyłem Wii i co pograłem w to 2-3 razy i więcej mi sie nie chciało...grałem w jakies gry sportowe i Red Steel...na Wii nie ma w co grać...a skąd przypuszczenia ze nie wyjdą na PS3 megakillery skoro juz były na PS1 i PS2?

Moim zdaniem największą wadą ps3 są słowa "będą", będzie" i "jest zapowiedziane". Gdy w tym czasie x360 przybiera na sile. Moc jest w zasadzie podobna (ps3 vs x360 w czym ten pierwszy trochę przeważa).

Sony traci swoje super tytuły na wyłączność. Na razie największym + ps3 dla mnie jest MGS4 ale to jeszcze daleka przyszłość.

Wojnę między ps2 i xbox1 wygrał ps2 chociaż jest słabszy technicznie... A to wszystko dzięki grom. Teraz jest odwrotnie.
polecam też tą lekturę:
http://www.valhalla.pl/news3357-Wojna-n ... e-gry.html

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 21:18 

Niezbyt dokładna ta lista, brakuje np. Ace Combat 6 jako exclusive'a na X360.
Bioshock, Fable 2, Mass Effect - wystarczą te trzy nadchodzące tytuły, żeby nie zawracać sobie głowy PS3. Na razie.

Demo crossplatformowego Shadowruna (X0/PC) już 06.06.

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2007, 21:49 

Rip van Winkle napisał(a):
Bioshock, Fable 2, Mass Effect - wystarczą te trzy nadchodzące tytuły, żeby nie zawracać sobie głowy PS3. Na razie.

A Halo 3,ForzaMotorsport 2? Dla mnie dwa stuprocentowe hiciory. W przyszłości też ma się pojawić Too Human (najdroższa gra w historii gier ;) - zobaczymy co to będzie),The Darkness (zapowiada się ciekawie ale czy będzie to killer to lepiej jeszcze nie przesądzać :P) no i oczywiście kiedyśtam Gears Of War 2 :shock: Oj tak tak. A mowa tu tylko o exlusive'ach.

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 00:49 

Gorefest napisał(a):
Rip van Winkle napisał(a):

A Halo 3,ForzaMotorsport 2? Dla mnie dwa stuprocentowe hiciory. W przyszłości też ma się pojawić Too Human (najdroższa gra w historii gier ;) - zobaczymy co to będzie),The Darkness (zapowiada się ciekawie ale czy będzie to killer to lepiej jeszcze nie przesądzać :P) no i oczywiście kiedyśtam Gears Of War 2 :shock: Oj tak tak. A mowa tu tylko o exlusive'ach.

jeszcze BiA:HH, no i BF BC :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 10:40 
Moderator forum

Mi wystarczy że kiedyś tam będzie na PS3 God Of War 3 i tylko dlatego nawet kupie tą konsolę...Kto nie grał w GoW2 na PS2 niech spróbuje...wsiąknie na amen...

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 10:49 

Osobiscie gardze konsolami, lecz niektore tytuly przypadly mi do gustu.
Jestem fanem symulatorow, szczegolnie samochodowych jak i samolotowych. Pamietam jak bylem dzieckiem i dostalem ps1+gt2... Jezdzilem tylko po jednej trasie, bo byla najprostsza ^^...
Dobra, koniec tych sentymentow.
Chodzi mi o to, ze malo jest symulatorow na konsole. Samochodowek moze kilkanascie jest, np: seria GT, Toca, Forzamotosport(? Cos tam obilo mi sie o uszy, ze to "sim>arcade"), ale co z flight simulatorami?
No i dlatego denerwuja mnie konsole. FS'ow nie ma, poniewaz brakuje klawiszy i myszki ;>. Na normalnej klawiaturze miesci sie prawie wszystko do obslugi samolotu (G-podwozie, f1-f4 przepustnica, f5-f8 klapy itd), a gdy jakies kombinacji klawiszy sie nie pamieta, mozna sobie wlaczyc np. overhead panel, niacsnac jakis przycisk i luzik zioooom ;).
Tak wiec, nie powinnismy tworzyc teraz teorii o koncu ery gier komputerowych. Moze nie dlugo ktos wymysli jakis nowy gadzet dzialajacy tylko na kompie, np. pr0 okularki, w ktorych nasza mamusia jest zombie z Zony (ze Stolkiera?)?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2