jasne że może,
screeny z PB robią się do pewnego katalogu na ftp. Same się nigdzie nie wysyłają, jeśli admin ich nie wyśle - nic mu się nie stanie. Może więc używać namegatów, czerwonego celowniczka w postaci kropki, itd... jednym słowem wszystkiego co widać a nie da się wykryć.
W pewnym momencie kariery mieliśmy wynajęty serwer, gdzie miałem dostęp do całego katalogu bf2 z zainstalowaną grą ( zazwyczaj admini mają dostęp tylko do katalogu z modami, pb, bf2cc itd ). Mogłem więc teoretycznie podmienić sobie każdą teksturę i dzwięk na serwerze... Mało tego, na tej samej maszynie miałem dostęp do wszystkich plików serwera rankingowego odpalonego na tej samej maszynie. Admin przy sprzyjających warunkach może wszystko

Całe PB i streaming jest wielką ściemą, która działa tylko dzięki porządnym i uczciwym ludziom.
Wszyscy admini serwera stremowanego przez Punksbusted mają też dostęp do nazw najnowszych czitów i wiedzą co jest wykrywalne a co nie.
Kontrola sum MD5 opiera się na 1 małym pliku, który mogę sobie też dowolnie modyfikować... czyli wyłączyć sprawdzanie / smienić wartości itd.
Miło