Teraz jest 27 lis 2024, 22:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 13:39 

hmm bardzo ciekawie sie robi duzo ciekawaych rts'ow sie pojawia najpierw

supreme commander
command&conquer 3
starcraft 2

jedyna rzecza wspolna tych tytulow jest bezwatpienia to,ze maja bardzo dluga historie i ogromna rzesze fanow zdobytych przez lata

ale teraz spojrzcie w odwrotna strone dwa nowe rts'y,ktore wbily sie do kanonu najlepszych strategi wedlug mnie moga bezwatpienia konkurowac z tymi tytulami a chodzi mi o:

commpany of heroes (patch dx10)
i
world in conflict

ten ostatni tytul niesamowicie mnie zainteresowal wedlug mnie to wlasnie ta gra odbierze palme pierszestwa command&conquer3 tiberoium wars jej sama fabula klimat przewysza o glowe CC3

zapraszam do zapoznania sie z ta gra i ogladniecia paru filmikow
http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search

jest rok 1989 zwiazek radziecki nei upada i ma sie bardzo dobrze coraz bardziej rozszerza swoje wplywy w europie i na swiecie gdy tym czasem za zelzna kurtyna trwaja wielkie manewry wojsk radzieckich w celu przegrupowanai swoich sil w glab syberi i przeprowadzeniu natarcia na USA od strony Alaski :) mninanama lepiej nie mogli trafic autorzy z osadzeniem akcji miejsca czasu i fabuly przepis na ,,rewolucjna gre,, :D g

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 14:09 

@GOKU
Pierwszy raz EA udało się wcisnąć C&C na WCG. Ale i tak swoją popularnością nie przebije gier Blizzarda.

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 14:40 

Mi chodzi o zagadkę, a nie popularność gier i zanim postarasz się kogoś "pojechać", sprawdź czy to co napiszesz jest prawdą.

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 15:21 

Ja już się nie mogę doczekać ;) Kupuję na 99,9 % Żal jedynie że Blizzard nie pokusił się na więcej innowacji :| Ale ocenimy kiedy zagramy :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 15:22 

Ale wlasciwie czego brakuje SC? Poza nowa grafika, niczego! jesli wiec porpawia grafe + dodadza chocby po 2 jednostki to bedzie az nadto by tytul odzyl ;] Zreszta pamietajcie o dodatku/ach ;D

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 16:51 

przegladajac te screeny mam wrazenie,ze ta gra jest na silniku war crafta :? :? :?

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 16:59 

maniu napisał(a):
sama fabula klimat przewysza o glowe CC3

gra choć będzie wyś,ienita to nigdy nie pobije klimatu C&C. Kane jest postacią kultową w świecie gier (prawie tak jak Lara Croft) a sama nazwa Tiberium budzi respekt graczy na całym świecie. Nie oznacza to że klimat WiC będzie do bani, wręcz przeciwnie uważam że jest on o wiele lepszy niż klimat CoH o SupComie nie wspominając, choć wolałbym RTS w bardziej współczesnych realiach w których wszelkie pojazdy są naszpikowane elektroniką, te w WiC są mocno przestarzałe (w końcu rok 89), a C&C Generals i Joint Task Force są grami raczej nie udanymi :? .

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 18:15 

Maniu, seria C&C zawsze gurowala klimatem nad SC, jedyne dzieki czemu sie ten drugi wybil to był tryb multi, bo z singla nie pamietam doslownei niczego z neigo gdyż był poprostu denny...

podobno na przelomie 07/08 ma być SC2 pewnie i tak kupie i wyląduje na pólce po przejsciu.

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 18:45 

@Vesp3r
Raczej nie zgodzę się z twoją wypowiedzią. Gry z serii C&C są nudne, wtórne, mało dynamiczne z banalną fabułą. Każdy kolejny tutaj jest identyczny, jak jego poprzednik ze zmienionym teatrem działań. Postać Kane nie jest w stanie tego zmienić.
Fabuła w SC jest tak genialna, że można przechodzić tą grę po kilka razy na singlu i nadal się nie nudzi. Do tego należy dodać genialny multi i mamy grę wszech czasów.

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 20:16 

maniu napisał(a):
przegladajac te screeny mam wrazenie,ze ta gra jest na silniku war crafta :? :? :?

może mnie za to spalicie żywcem a potem rzucicie ciało psom na pozarcie ale mnie to wogóle wygląda jak jakiś mod do W3

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 20:23 

B4k3r napisał(a):
@Vesp3r
Raczej nie zgodzę się z twoją wypowiedzią. Gry z serii C&C są nudne, wtórne, mało dynamiczne z banalną fabułą. Każdy kolejny tutaj jest identyczny, jak jego poprzednik ze zmienionym teatrem działań. Postać Kane nie jest w stanie tego zmienić.
Fabuła w SC jest tak genialna, że można przechodzić tą grę po kilka razy na singlu i nadal się nie nudzi. Do tego należy dodać genialny multi i mamy grę wszech czasów.

to chyba gralismy w inne gry, bo mnie sc wpadl w pamięć dzięki jednemu z najdebilniejszy i najmniej odkrywczych trybów sp i takiej sobie fabule, dlatego spedzilem dlugie miesiące przy grach c&c bo ohne potrafily gracza wciagnać.

Gra wszechczasow jest tetris i nie porownoj do niego sc bo to obraza.

Fakt faktem przyznam ze sc ma dobry multi, ale jednak szybko zapominany po wyjsciu w3 i bardziej zapominany po kolejnych przesiadkach ludzi na cnc3 czego nie możesz zaprzeczyc ;]

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 20:56 

B4k3r napisał(a):
@Vesp3r
Raczej nie zgodzę się z twoją wypowiedzią. Gry z serii C&C są nudne, wtórne, mało dynamiczne z banalną fabułą.

widać dałeś sobie z nimi spokój po pierwszych 2 misjach, albo grałeś tylko w GENERALSa (najgorsza część C&C). C&C to nie tylko Kane i Tiberium ale także Sowieci i Tania (nie jest tania :wink: ). To właśnie pierwszy C&C był RTSem z prawdziwego zdarzenia, wyznaczył podstawowy kierunek grom RTS, także SC

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2007, 21:38 

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4868

Gameplaye, które jutro będą dostępne na stronie sc :]

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 09:36 

-mozna bedzie zaznaczac wiecej jednostek na raz :D
-boost zaelotow przy ataku - super ;D
-nastepcy dragonow wymiataja :](szkoda, ze zostaly zastepione, wolalbym dodatkowa jednostke)
-chlopaki z jet packami sporo namieszaja w taktykach :D
-statek zapewniajacy "zasilanie" jak pylony moze byc ciekawy(zwlaszcza, ze umozliwia teleportowanie)
-nowe dark templary rox ale ponownie szkoda, ze zastapiono stary model zamiast dodac nowa jednostke
-mega robak zergo - omfg :D
-"stridery" wymiataja(moga wlazic po platformach bezposrednio :D)
-samobojcze zerlingi :omg:
-statek z polem silowym rox ale jak wlaczyl te lasery to szczena w dol
-statek wywolujacy czarna dziure - sam efekt graficzny juz powala :twisted:

Podsumowujac Mega hit i gra, ktorej pre-order to obowiazek kazdego fana rts :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2007, 13:01 

btw: troche duzo tych gameplayow

moglby mi ktos wyjasnic sukces tej gry,ktora dopiero co zastala zapowiedziana a caly swiat graczy ma na ustach tylko ten tytul dlaczego ta gra wzbudza tyle emocji??

(nigdy nie gralem w starcraft wiec lekko nie jestem w temacie)

z tego co wiem to korea pld uznala ta gre za sport narodowy :lol: i jest tam wystawiona do rangi takiej jak u nas malysz a w brazyli pilka nozna :d

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2