Cytuj:
A zabilem kogos w tym mechu? rotfl 5 sec podjechalem sobie wiec ten argument odpada.
A kogo to grzeje w cyce? Chyab wyraźnie napisane przy wejsciu na server:
"Nie uzywamy walkerów". Na czole to ci napisać?
Więc wali nas to, czy ty sobie wszedłeś na 5 sekund i wyszedłeś, czy tez może poszedłeś sobie zrobić herbatę (albo kawę). Nie ma uzywania, to wara od mecha. Nasze podwórko, i jak ci cos nie odpowiada, to mozesz isc, po tobie plakac nikt nie bedzie. I jeśli nie rozumeisz zasad servera, to moze to ciebie mama biję łopatą?
Cytuj:
Z dachem - rozumiem ze mam czekac az panowie na pierwszej fladze zabija mnie apem badz rakietka jak to reszta teamu robi ? Zreszta co za roznica czy zeskocze na dol i szanownego admina zabije.
Nie widziałem tej sytuacji z dzis, ale doskonale pamiętam, jak kampiłeś przy mojej obecności na dachach na obozie, mimo ostrzeżen ty dalej to robiłeś, a następnie znowu kampiłeś nad bazę ue, aż cie musiałem tam moim krylovem wygonic. A jak któryś raz ci powiedziałem o tym, to ty powiedziałeś, cytuje: "zamknij mordę i graj".
i o dachach przy wejsciu na server również było info.
Cytuj:
No i info o baserapingu nie zauwazylem
Buhahahhaa, no tak, bo to tzreba drukowanymi literami 5 razy napisać.
Swoje frajerstwo próbujesz żałośnie usprawiedliwiac, ze napisane nie ybło, że tego wymagała sytuacja. Jedno wielkie lol
U nas juz więcej nie zagrasz, więc idź pofrajeruj gdzie indziej.