Teraz jest 21 cze 2025, 17:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2007, 18:31 

O bez kitu,
innymi słowy log ktory masz na kompie zaprezentuj w tym temacie

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2007, 20:05 
Moderator forum

Sprawa prosta, albo masz logi i na ich podstawie oskarżasz - przedstaw na życzenie osób bezpośrednio zainteresowanych innych albo ich nie masz i wtedy zamilcz i nie rób bajzlu na forum.
Następne bezsensowne posty będę kasował.

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2007, 22:18 

kobra napisał(a):
Sprawa prosta, albo masz logi i na ich podstawie oskarżasz - przedstaw na życzenie osób bezpośrednio zainteresowanych innych albo ich nie masz i wtedy zamilcz i nie rób bajzlu na forum.

Ma te logi czy ich nie ma ale jest takie magiczne słowo które nawet mod powinien znać.

A jeszcze jedno mnie zdziwiło Wojtas Ty jeszcze masz tag PRGK-BF? Przecież Ty na naszym forum byłeś w grudniu 2006 lol
Jesteś prawie jak niejaki boss czy jakoś tak.

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2007, 22:28 

Logi ma bo mu je dałem, ale tez poprosiłem aby ich nie publikowal i trzymam go za słowo. Szkoda że się kolega wygadał i tyle :)

A co do tematu CC, to mamy tutaj sytuację dotyczącą czynnika ludzkiego, gdzie zawsze będą osoby niezadowolone i zadowolone. Będą sytuacje gdzie admin CC popełni błąd jak i sytuacje gdzie gracz złamie zasady panujące na serwerze. A komentowanie obiektywizmu podejmowanych przez adminów decyzji ma tyle samo sensu co komentowanie obiektywizmu niektórych wypowiedzi na tym forum dotyczących serwera CC.

Na koniec - nie ma chyba perfekcyjnych serwerów i serwer CC też nie ma aspiracji aby takim byc, bo jest to niemożliwe, wiec wybór kto gdzie chce grac i gdzie czuje sie komfortowo (admini, zasady itp.) zależy wyłącznie od indywidualnych preferencji.

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2007, 23:04 
Moderator forum

A ja mam taką propozycję - aby nie przedłużać tematu (Wojtas pewnie się ze mna zgodzi) zacznę (jak i reszta moderatorów) działać na zasadach doskonale sprawdzających się na forach BF2 i BF2142:

Oskarżenia bez dowodów dołączonych do niego będą kasowane a oskarżający otrzyma ostrzeżenie.

Innymi słowy - nie możesz czegoś udowodnić - nie pisz o tym !

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 12:07 

Wojtas napisał(a):
Pisałem do Zulusa na gg ale nie prosiłem go o logi tylko o odbanowanie...

A co do tych logów to teraz Ciebie proszę Zulus udostępnij je

Wlasnie odnalazlem te logi jeszcze raz (troche czasu temu to już było) i ja nie mogę z nich wywnioskowac czy kick był słuszny czy nie. Jedno co jest widoczne to powód dlaczego Wojtas dostał bana kiedy powrócił na serwer po kicku. Powód ten ten to dośc "mięsista" wiązanka w kierunku adminów i CC za ca dostał bana. Nie będę jej cytował bo jest ona tutaj nikomu do szczęścia niepotrzebna.

Rozumien że Wojtas mógł byc wku....y, nie mniej jednak każdy zna moje gg, i ten problem czy nieporozumienie można było rozwiązac inaczej.

Wojtasa teraz odbanowałem i proponuję zapomniec o sprawie, bo niepotrzebnie wiele osób niezwiązanych ze sprawą traci dzięki niej dużo zdrowia.

A jak już wsponiałem wcześniej, serwer CC nie jest idealny i takim też nie będzie, więc jeśli podobne lub inne sytuacje będą miały miejsce w przyszłości (a sądzę że będą) :) , proszę kontaktowac się ze mną a ja zobaczę o co chodzi i postaram się to wyjaśnic.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 12:13 
Moderator forum

Cytuj:
I ja dołaczyłem do osób zbanowanych na CC...akcja działa sie wczoraj..mapa Bocage...jade swoim nowiutkim M10 i chce spacyfikować Niemców...byłem juz koło wiatraka i jedną salwa rozwaliłem Tygrysa który własnie mijał stodołeSmile i przed momentem wyjechał z bazy (zrobiłem to wszystko w ruchu) ...zadowolony z siebie ze nie musiałem nawet stawac zeby walczyc z Tygrysem (pewnie byle deczko naruszony przez lotnictwo)chce przejechac most i zdobyc flage a tu dostaje kicka...za basecamping...
deczko sie wkurzyłem ale wchodze na serwer...napisałem tylko do Konewy ze dostałem kicka za "niby"basecamping ale moj bład polegał na tym że napisałem to w naszym języku i znowu kick...no to juz za trzecim razem wchodze i pisze co to za lamiasty serwer ale oczywiscie po angielsku...i BAN
Dziekuje za uwage

Gwoli wyjaśnienia koles w Tygrysie to byl jakis Zaharanczos czy jakos tak

Przyznaje sie ze napisałem ze to serwer lamiasty przez goscia który miał wtedy adminke...czyli było tak jak pisałem :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 12:55 

Zulus napisał(a):
nie mniej jednak każdy zna moje gg, i ten problem czy nieporozumienie można było rozwiązac inaczej

Zulus, chyba nie chcesz, żeby z każdą pierdołą pchać sie bezpośrednio do Ciebie i zawracać Ci... głowę? ;)
Od rozwiązywania problemów na serwerze są admini. I powinny to być osoby odpowiedzialne, które same stosują się do reguł adminowanego przez siebie serwera... i nie prowokują kickami graczy, by potem wlepić im bana za "wiązanki" ;)

...bo ja jestem ciekawa za co Wojtas tak naprawdę dostał tego pierwszego kicka...

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 13:25 
Moderator forum

Ja Ci odpowiem mcda rozwaliłem kolesia który jechał tygrysem na Bocage...a ze rozwaliłem go jadąc koło wiatraka a on był między stodołą a ruinami domku...dostałem kicka za basecamping :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 18:49 

hehe wlasnie zrobilem 14 - to tysieczna odslone :)

ale powiedzcie, nie ma to jak KonewA zalozy topic :)

Zulus jak mozesz to ustosunkuj sie do tego czy po kradziezy np czolgu wyjezdzajac z bazy mozna kogos zabic czy nie.
Bo wedlug zasad ktore podales w dziale serwery mozna, ale przegladajac forum CC zobaczylem ze ktos napisal ze jestem jedynym ktory taka zasade zna.

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 12:55 
Moderator forum

Ja uzyskałem to co chciałem pisząc mojego posta o zbanowaniu mnie na CC. Zulus zdjął bana za co dziekuję. Ale nie wiem do tej pory dlaczego dostałem kicka za basecamping jak do bazy axis miałem do przejechania jeszcze spory kawałek..to juz bedzie słodka tajemnica Zacharanczasa.

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 21:24 

Powinnismy przejac ich serwer i robic swoj porzadek (ja moge zrobic na nich zasadzke i ukrasc jakiegos scalaka ) :twisted: . Mysle ze na forum CC nie ma tylu odslon co na naszym. Zulus powinno dac wam do myslenia to ze jednak gracze polscy z jakis wzgledow lubia tam grac. Adminow zachowanie i Twoje wypowiedzi orzywiaja te dyskusje ... BRAWO. Cos sie dzieje :)
Ale ilu tu klamcow, zdemaskowac ich.

P.S: KonewA startuj w wyborach bo Ty i Twoje haslo w Topiku zrzesza ludzi jak o. Rydzyk ... Mocherowe Berety :) :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2007, 22:55 
Oldboy Battlefield.pl

temat znów otwarty na prośbę Boniego, Konewy i spółki - po uprzednim wyczyszczeniu z co bardziej soczystych kawałków :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 23:25 

Widzę tylko jedno rozwiązanie zaistniałej sytuacji 8) . Transfer definitywny za kilka baniek "ojro" Konewy z Bonim do klanu CC.. :lol: A później nic tylko liczyć fragi. Przecież "swoich" nie wykopią :idea: :arrow: :wink: :arrow: :lol:

Zachar, "hard days are coming" - ..to jak by tu przypadkiem zajrzał :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 23:38 

Tak na marginesie, co sie stalo z serverem 3nigmy?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2