Teraz jest 24 lis 2024, 22:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2007, 22:22 

Pietia jak to nie ma zadnego ale. Bez broni ten mod NIGDY nie wyjdzie!! Jesli natomiast zamiast 10 odmian Panzer II bedzie 8 to sie ukarze bez problemu...

[cenzura] /est_pl

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 09:26 
Moderator forum

No cóż... ostrzegałem. Poleciało wszystko niezwiązane z tematem. Jak coś sie jeszcze pojawi - też poleci

Edit : Temat tego topiku brzmi: FH2 nowe screeny jakby ktoś nie zauważył.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2007, 15:30 

Lailonn napisał(a):
Pietia jak to nie ma zadnego ale. Bez broni ten mod NIGDY nie wyjdzie!! Jesli natomiast zamiast 10 odmian Panzer II bedzie 8 to sie ukarze bez problemu...

Wyjdzie. Niemartw się o to. Mnie to tylko utwierdza w przekonaniu że chcą odwalić kawał dobrej roboty.

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 13:02 

kolejny updejt http://forgottenhope.filefront.com/main.php?lang=polish

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 19:52 
Moderator forum

Rewelacja. FH2 coraz bardziej przypomina piękną kobietę, której nie można dopaść, a która cały czas wysyła pozytywne sygnały :omg: Ale może kiedyś...

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2007, 21:30 

Kurde Est ale normalnie poetycko to ujołes aż sie wzruszylem :D ale licze na to że przewidywania sie sprawdzą i FH2 bedzie w wakacje :omg:

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 08:28 

Miało być... w zeszłe... potem na gwiazdkę... teraz liczymy na cud żeby chociaż w te wakacje było... A JA CHCĘ POLSKIE POCIĄGI PANCERNE W FH2! Nie mam pojęcia, jak miałoby wyglądać kodowanie pociągu pancernego w FH2, tzn. jak miałobyby być rozwiązane poruszanie się tylko po torach, ale i tak chciałbym zobaczyć tą akcję, jak nasz pociąg wjechał w środek niemieckiej kolumy pancernej przekraczającej tory :) (ciasteczko dla tego, kto przypomni która to bitwa była)

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 11:16 

Tak na chlopski rozum problem pociagow daloby sie rozwiazac. Tory to wlasciwie 2 rownolegle zaglebienia w terenie wiec jesli pociag znalazlby sie na torach mialby spore trudnosci z ich opuszczeniem. Nie wiem za to czy mozliwe jest powiazanie paru wagonow w jeden pojazd. Bez tego pociag mialby problemy z pokonywaniem zakretow.

Ps.
A bitwa bylo pod Mokra.

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2007, 11:37 
Redaktor Battlefield.pl

Nie bardzo. Serwer sprawdza kolizje obiektów 30 razy na sekundę, jeżeli podczas jednego z takich testów obiekt znajdzie się w terenie (a to bardzo możliwe przy poruszaniu się) to serwer będzie go chciał z terenu "usunąć", więc obiekt pociągu zacznie skakać. Poza tym głupio by to wyglądało bo normalnie pociąg jedzie po szynach i wypadało by je zrobić "wypukłe" tak jak teraz, czyli obiekt osadzony w terenie - a tu już nie wiem czy dało by się wymusić by nie opuszczał szyn, za pomocą silnika skryptowego, bez jakiś błędów w stylu cofki, skakanie (przynajmniej tego z BF1942) bez ingerencji w engine gry. No ale jak się będziesz nudził w pracy to możesz nad tym pomyśleć. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 12:17 

Co Ty tam napisales Pietia? : )

Zeby nie bylo offtop'u - super fajne nowe skriny, czekam niecerpliwie na wydanie itp. itd.

edit: Widzę, że to ulubiony temat Est'a ; )

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 22:58 
Moderator forum

Pietia - ostrzeżeń można mieć tylko 5. Nie rób sobie jaj, proszę, bo czasami mam poczucie humoru, a czasami gorszy dzień :roll:

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 07:47 

EST_PL napisał(a):
Pietia - ostrzeżeń można mieć tylko 5. Nie rób sobie jaj, proszę, bo czasami mam poczucie humoru, a czasami gorszy dzień :roll:

Ja bym powiedział 5.
Spodziewałem, że w końcu znajdzie się ktoś kto odważy się moderować zapomniany dział "Forgotten Hope". Lepiej się przyzwyczaj do tego klimatu.
ps. "Ostrzeżenie to ostateczność! Przyznawane za rażące nie przestrzeganie regulaminu! "

/edit by Arjen

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 15:54 

EST_PL napisał(a):

logika nakazuje rozumować, iż ostrzeżenia przyznajesz gdy masz zły nastrój a nie za przewinienia. Moderować powininen ktoś, kto zna scenę, siedzi na serwerach, itd... bo w ten sposób np. pan gambit pisze swoje neonazistowskie historyjki i nie ma problemu. Problem jest za to gdy sygnatura zaakceptowana przez forum nagle nie odpowiada moderatorowi. NO TO JEST PROBLEM NA MIARĘ MOŻLIWOŚCI!!

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 17:05 
Moderator forum

Panowie - postawmy sprawę jasno - jesli wam się nie podobają czyjeś "neonazistowskie historyjki" - to macie taki przycisk - raportuj. Dodatkowo możecie pożalić się na to, że moderator est nie siedzący na serwerach i nieznający sceny cenzuruje wam posty w tym miejscu

http://forum.battlefield.pl/viewforum.php?f=12

Natomiast jesli jeszcze raz zobaczę mój podpis tam, gdzie go nie wstawiłem, to na pewno będę miał zły humor.

I nie mam ochoty rozpoczynać żadnych bzdurnych wojen na słowa debatując o sygnaturkach które przekraczają regulamin forum tylko trochę, trochę więcej czy cokolwiek tam wymyslisz.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2007, 14:29 

http://forgottenhope.filefront.com/main ... ng=english

Sd.Kfz. 222 już "wszczepiony" do gry.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2