blachor jak to wkładam ci w usta słowa, których nie wypowiedziałeś?
Cytuj:
no i jeszcze fundacja Pani Joli, skarbiec mafiozow Cool grosz do grosza....
Cytuj:
kwach to zlodziej i wierze ze mu to kiedys udowodnia.
Ja tu widzę normalne pomówienia i oszczerstwa bez pokryć w faktach.
Co do tego czy się znali czy nie. Może cię to zdziwi ale politycy otoczeni są przez tłumy różnych osób, których nie muszą wcale znać. Jak ja ci zrobię fotkę w autobusie gdzie obok będzie siedział najgroźniejszy morderca w kraju to od razu znaczy, że ciebie należy zamknąć za współudział? Badano sprawę i NIC nie znaleziono. Sprawa zamknięta!!
Ahahaha skoro Polski sport tak bardzo cierpi z powodów rządów ostatnich 15 lat to czemu nie naprawiono tego to tak w ten rok?

Może dlatego, że sędziowie siedzą w więzieniu

Sprawa z ich aresztowaniem zaczęła się przed dojściem do władzy PISu. Wiem bo akurat pracowałem w sądzie gdzie największych łapówkarzy tej afery sądzono...
Jesteś głupi czy tylko genialnie udajesz? Gdyby nie dotychczasowe 15 la to byś NIC nie miał i NIC nie mógł.
Wpadłeś na pomysł, że może nie było ZA CO budować infrastruktury? Wszelkie inwestycje i rozwój ruszył dopiero po wejściu do Unii, z której to otrzymujemy sporą część potrzebnych na to środków. To SLD walczyło o wstąpienie do Unii, wbrew PISiorom, PLR i Samoobronie. Zrobiono za to reformę gospodarki, edukacji, służby zdrowia i wiele innych. że nie wszystko wyszło idealnie? Zdarza się, budżet nie kondom, się nie rozciągnie.
Cytuj:
a za rzadow PiSu Polska w ciagu 5 lat zrobi wiecej niz przez te 15 lat bezczynnosci
A to ciekawe. Nie skomentuje bo moja kryształowa kula jest w serwisie
Cytuj:
mowisz ze euro 2012 sie nie odbedzie? ciekawa teoria, porozmawiamy za 5 lat.
Przeczytaj co napisałem. Potem gadaj głupoty bo wyraźnie widać, że z nas 2 to Ty wkładasz rozmówcy słowa, których nie wypowiedział. I choć ci to udowodniłem wklejając cytaty na bank powiesz, że to spisek układu

Ot filozofia życiowa kaczogrodzkiego zaścianka.
ps. Nie bój sie, nie taki mały
edit: Ciekawostką jest to, że największy tutejszy fan PISu w dniach wyborów miał zaledwie 15-16 lat

Rozumiem więc, ze poglądy przejąłeś po rodzicach(co akurat jest naturalne). Czy od wyborów zostali już milionerami?