Teraz jest 23 lut 2025, 23:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2007, 00:05 

wow temperatura chipsetu chyba cie ponioslo koles : p, 1mb neo... mam sam klucz wlasnie bawie sie z imagami ale i tak lagi mam

Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2007, 00:53 

[hit] napisał(a):
wow temperatura chipsetu chyba cie ponioslo koles : p, 1mb neo... mam sam klucz wlasnie bawie sie z imagami ale i tak lagi mam

Ale dalej nie napisałeś co masz :oops: , mam 2 MB/s i miałem podobny problem, okazało się że wina karty sieciowej(zintegrowanej), po prostu "nie wyrabiała" przy maksymalnym obciążeniu.
Edit: miałeś i nie masz, nie zastanawia cię to?

Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2007, 11:53 

kurde sam nie wiem dzis z rana bylem na k-playu niemieckim.... wiem ze tam raczej nie powinno byc lagow wchodze a tu skacze do 300 ping ... wyskakuje ten napis problem z polaczeniem itp... to wyszedlem do windy i zamknalem firewalla, daemona (chociaz zamontowany byl miniimage z bf) i inne badziewia wchodze i mam staly ping z 0 lagow... dziwne, myslalem ze to pomoglo ale bylem potem na polskim serwie i tez skakalo... moze to poprostu na poczatku laduje sie troche i takie dziwne lagi nie wiem sam..... nick_122 napisalem 1mb neostrada....... a to nie wina zadnej karty bo w innych grach mam 0 laga

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 10:35 

krishnamishna napisał(a):
minimalne detale + AAx8

od kiedy aa mozna na x8? :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 10:59 

Mam to samo, na 512kb/s czasami od razu po załadowaniu mapki lub kilka minut później wywala nie do menu z infem "connection with server lost" czy cuś.

W menu w tym czasie przy nazwie serva czasami pojawia się że jest ping 12314 albo inne kosmiczne wartości. Nie mam żadnego innego programu który w tym czasie korzysta z neta. Help anyone?

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 11:40 

ja juz chyba obczailem o co chodzi, bylem przed chwila na 2 polskich serwach i bylo ok, stona przeskanuj system wszystkim co mozliwe, przeczysc wiatraki na procu i grafie, i jak wlaczasz bfa to wylaczaj wszystkie mozliwe programy ktore chodza w tle firewalla tez, ja to wszystko zrobilem i jest ok, a w browserze nie patrz na pingi bo zle pokazuje.

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2007, 12:17 
Redaktor Battlefield.pl

Stona napisał(a):
Mam to samo, na 512kb/s czasami od razu po załadowaniu mapki lub kilka minut później wywala nie do menu z infem "connection with server lost" czy cuś.

W menu w tym czasie przy nazwie serva czasami pojawia się że jest ping 12314 albo inne kosmiczne wartości. Nie mam żadnego innego programu który w tym czasie korzysta z neta. Help anyone?

Przeskanuj HiJackThis i dawaj loga ;).

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=55&id=730

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2