Teraz jest 29 lis 2024, 14:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 maja 2007, 08:14 

Witam.
Na wstępie napiszę, że nie mam zbyt wiele czasu na zastanowienie, w którym dziale forum umieścić tę informację. Ostatecznie decyduję się tu, w ogólnych.
Wracając do sedna sprawy chciałem wyjaśnić tym, którzy nie wiedzą, że na serwerach TV2 istnieje system banów, który może być uzupełniany o nowe dane nie tylko podczas gry. Aby delikwent mógł zostać zbanowany potrzebne są dowody w postaci screenshot'ów oraz/lub wskazania pliku battlerecordera. Skargi można składać za pomocą przyjaznego interface'u na stronie http://battle.no
Ok, jako, że wstęp mamy już za sobą przechodzę (po raz kolejny) do sedna sprawy, a mianowicie niejaki pan Davis00 okazał się osobą nie potrafiącą się zachować oraz nie przestrzegającą reguł. Został nagrodzony za swoje "dokonania" najwyższym wyróżnieniem jakim jest permban.
Niestety panu nie było wstyd i w dodatku mało wrażeń, zakładając nowe konto na forum złożył kilka raportów wraz ze screenami. Naturalnie wszystko to fake, obrazki mogę przesłać, ale nie teraz bo jestem przed pracą, a postanowiłem, że ujawnię pana.
Niżej załączam info od admina koordynującego pracę zespołu zajmującego się skargami :
Kod:
Today we caught an infiltrator in klagemuren, making false reports on other players.
Torgeir contacted me when he discovered "freegammer" was posting the same pictures in his reports. And when we checked his forum profil we discovered that this guy was davis00, who's been permbanned from our servers for bad beheviour...

He is now permbanned from the forum aswell (thanks to Viddi cool.png ), and I've sent him the following mail (since he can't read PM's now ):

Hi Davis00

Well, you almost got us… freegammer made a couple of reports, with some nice screens!To bad you used the same screens in those reports, and when we checked freegammers account you showed your self.

You’re now permbanned, not only from the servers but from our forum aswell.

I really hope you’re satisfied now, as you have proven your self as a jerk to all members of Battle.no…

The players you got banned are now back in the game, no harm done to them…

Thanks for your time,

Bogge

The unlucky players who got banned by his reports have been unbanned, and are back in the game.

Postem tym chciałbym ostrzec polskich graczy przed takim zachowaniem oraz wskazać by admini oraz zwykli gracze zwrócili uwagę na osobę pana Davis00'a.
Dziękuję i pozdrawiam.
dnikrat

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 09:05 

O ile to faktycznie racja pozostaje pogratulowac dzieciakowi inteligencji , a jesli jest juz dorosly to nie mam pytanie zenua :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 11:19 

Ojej, no i co? Kogo obchodzi jakis tam zagraniczny serwer? Po co temato tym na forum? O ile taka akcja moglaby byc dziwna w wykonaniu jakiegos starszego gracz a tak w tym przypadku ot wydarzyla sie i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 11:38 
Moderator forum

Wiesz co Lailonn, no nie przesadzaj. To tak jakbyśmy stwierdzili, że nie obchodzi nas kompletnie, co o naszym kraju piszą za granicą. (Kartofle :D) Moim zdaniem dobrze, że takie coś zostało ujawnione, bo gdyby np pan Davis00 wyskoczył na naszym forum z podobnymi podrobionymi obrazkami, dotyczącymi któregoś ze znanych polskich graczy, to mielibyśmy problem kłotnie, obelgi itd itp. A tak to przynajmniej wiadomo, co sądzić o jego dowodach.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 12:11 

[cenzura] /est

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 14:33 

Lailonn napisał(a):
Ojej, no i co? Kogo obchodzi jakis tam zagraniczny serwer? Po co temato tym na forum? O ile taka akcja moglaby byc dziwna w wykonaniu jakiegos starszego gracz a tak w tym przypadku ot wydarzyla sie i tyle.

Każdy ma prawo do swojej oceny i od tego jest forum ;)
Mogłoby się zdarzyć tak jak już kolega wyżej zauważył, że pan Davis00 wpadłby na genialny pomysł powtórzenia swego wyczynu i nie obyłoby się bez kłopotów (mam tu na myśli różne zbędne dyskusje, dochodzenia itp.)
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 14:44 

Dostałem bana na wszystkie servery TV2 za TK. Skontaktowałem sie z Boggie67 i powiedział, że nie ma problemu abym grał na nowym kluczu. Natomiast jeśli pokaże się na nicku dacis00 klucz (2) zostanie również zbanowany. Tyle do powiedzenia. Teraz gram sobie spokojnie i nie Tk'uje nikogo. Tyle z bajki.

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 14:47 

A jednak mialem racje niedosc [cenzura] /est

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 14:49 

Wiesz pol biedy twoj ban , za rozne rzeczy mozna go dostac , ale poziom trzeba miec...

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 14:53 

DaGodness napisał(a):
A jednak mialem racje niedosc ze czit to jeszcze lamer i troll :lol:

wstaje z podlogi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pomimo ze mamy slabe relacje to czasem potrafie sie tak usmiac z Twoich szczerych wypowiedzi :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s klawiatura mi sie wlasnie rozleciala

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 14:55 

DaGodness napisał(a):
A jednak mialem racje niedosc [cenzura] /est

I kto to mówi [cenzura] /est ? Przynajmniej ja mam honor i się nawróciłem(czity), a nie [cenzura] /est z [cenzura] /est, [cenzura] /est i [cenzura] /est.

Cytuj:
Naturalnie wszystko to fake, obrazki mogę przesłać, ale nie teraz bo jestem przed pracą, a postanowiłem, że ujawnię pana.

Proszę Cie następnym razem sprawdz pliki Battlerecordera zanim coś powiesz...wszystkie screeny są REALNE :?

PS.reloaded (czy jakoś tak) Ta gra jest od 16 lat. Za 4 lata będziesz mógł pograć. Zresztą jak gadają na TS'e to [cenzura] /est[/b]

*
Jeśli ktoś poczuł się urażony, dyskryminowany, nie kochany , nie lubiany. To przepraszam :lol: PM do mnie
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oto PM jaki otrzymałem od Pana DaGodness

[cenzura] /est

*Co lepsze wypowiedzi zaznaczyłem na czerowno...

Panie Dagodness [cenzura] /est :lol:

Ostatnio edytowano 28 maja 2007, 15:13 przez davis00, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 15:01 

davis00 napisał(a):
I kto to mówi [cenzura] /est ? Przynajmniej ja mam honor i się nawróciłem(czity), a nie [cenzura] /est z [cenzura] /est, [cenzura] /est i [cenzura] /est.

<wstaje z podlogi2> :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 15:16 

Moze by tak zamknac temat ? po co robic z niego piaskownice dla tych dzieciakow , a temat i tak dotrze do zainteresowanych.

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 15:19 

Cytuj:
Proszę Cie następnym razem sprawdz pliki Battlerecordera zanim coś powiesz...wszystkie screeny są REALNE

Przepraszam, ale nie pamiętam żebyśmy przeszli na "ty".
Poza tym wszystkie pańskie raporty zostały cofnięte, ich status w "klagemuren" widnieje jako "hidden". Nie sądzę żebym musiał cokolwiek sprawdzać poza tym.
Pozdrawiam.
Ps. Naturalnie, że z nowym cd-keyem i kontem można grać po uprzednim zbanowaniu konta Davis00.

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2007, 15:23 

Ojjj sry Panie... No wszystko jest pięknie, troszkę głupio wyszliście (Pan i battle.no), bo scrn są prawdziwe zrobione od 20-25.05.2007r oraz nagrania, które radze obejrzeć i się Pan przekona, że osoby które raportowałem naprawdę złamały regulamin i teraz chcą się odegrać . Plus/Minus pare osób które notorycznie zabijałem na mapie Kubra Dam (tak zwani no skill'e - np- Kates14)

Ostatnio edytowano 28 maja 2007, 15:32 przez davis00, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2