Teraz jest 22 lis 2024, 17:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 16:35 

Killerek mi po 20 sekundach rozłącza , też miałeś taki symptom <lol> :))

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 17:13 

U mnie bylo normalnie :) BTW znalazlem juz pierwszego buga na basrah na dachu palacu mozna wejsc w budynek przez AA, wchodzisz wychodzisz i jestes w podlodze potem kucasz i sie ruszysz to wypadasz sufitem i jestes za sciana. :/

filmik
http://www.uznam.net.pl/~marsiw/BF2%202 ... 8-71-1.wmv

Cytat Rhino:
"Also I hoped this dose not have to be said but please can no use this as a exsploit, its been tested, please dont abuse it or you may find your self banned from ALL beta test servers for good!"

Więc jeżeli niechcecie Bana radze tego nie używać!
http://realitymod.com/forum/showthread.php?p=379133

Ostatnio edytowano 31 maja 2007, 18:22 przez Killerek_pl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 17:28 

Killerek_pl napisał(a):
znalazlem juz pierwszego buga

polecam: :arrow: http://realitymod.com/forum/showthread.php?p=379133

walnij tam o tym posta z filmikiem... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 18:20 

Najpierw tam walnalem, potem tu :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 21:21 

Roquen nie rób z sibei pośmiewisk. nie masz 2GB internetu, bo takiego niema dla żwykłego śmiertelnika. W polsce cała sieć szkieletowa NASK, TPSA, i inne to prędkość liczona w setkach megabitów. Zatem musiałbyś mieć szybszy intetrnet niż jakakolwiek firma dostarczająca ci go.
Doddatkowo yżywając 2GB napisałeś GIGABAJT jednostka pojemności zamiast Gb gigabit jednostka szybkości. (per second pominąłem)
Gigabitowe to są sieci LAN i może takie coś ci się pokazuje jako prędkość.

I na dester 2000 kb/s to inaczej 2Mb/s czyli dwa megabity na sekundę czyli ccoś 1000 razy wolniejszego niż te 2Gb/s. Skoro w speedteście ci podskakuje do 2Mb to pomnóż to razy 8 i będziesz miał szybkość (w zaokrągleniu oczywiście).

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 21:26 

prosze o nieoftopowanie (wiem, lepszy nie jestem) i nie wytykanie sobie nawzajem bledow, przeciez wszyscy jestesmy "profesjonalistami"...prawda??

p.s.-z tym pro, to chodzilo mi o to, ze nie gramy w nudne i jakze nierealistyczne (no tak, M249 SAW w pozycji lezacej ma taki odrzut, ze reke urywa, a celnosc swietna na ponad 1000m, jeeej...zal.pl)

no i prosze bardzo o wiecej ciekawych postow na temat bety, bo tak mowicie jakie to fajne, a ja przez was nie moge sie doczekac ;/

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 21:58 

pan_michal napisał(a):
daj jakiegos linka na to WiC z dobrego serwera na tą bete :) zobaczymy czy fajne

Blues: Rozumiem prawie nie na temat, ale zupełnie nie na temat?... :roll:

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... 7&start=75

ale jak keya nie masz to sobie raczej nie pograsz, a sama gra BOSKA, PO PROSTU RTS ROKU !!! :lol:

Blues: o bez takich mi tu. Cytujesz post z moim ostrzeżeniem na temat gadania nie na temat i piszesz nie na temat? :shock: ostatnie ostrzezenie- bede kasowal.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 22:53 

Niezle a ja ledwo 2 dni nie siedzenia przy kompie i juz zapozniony... teraz mam dylemat Wlaczyc Wic czy PR... chyba narazie sciagne nowa bete jak mi nie bedzie tak crashowac jak na starej to potstuje :D (tam mnie co 15-20 min wywalalo :? )

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 23:31 

spoko Blues,ostatni raz takie cos 8) a reszta tez niech nie gada o jakis tam transferach :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2007, 00:44 

mil3k napisał(a):
Roquen nie rób z sibei pośmiewisk. nie masz 2GB internetu, bo takiego niema dla żwykłego śmiertelnika. W polsce cała sieć szkieletowa NASK, TPSA, i inne to prędkość liczona w setkach megabitów. Zatem musiałbyś mieć szybszy intetrnet niż jakakolwiek firma dostarczająca ci go.
Doddatkowo yżywając 2GB napisałeś GIGABAJT jednostka pojemności zamiast Gb gigabit jednostka szybkości. (per second pominąłem)
Gigabitowe to są sieci LAN i może takie coś ci się pokazuje jako prędkość.

I na dester 2000 kb/s to inaczej 2Mb/s czyli dwa megabity na sekundę czyli ccoś 1000 razy wolniejszego niż te 2Gb/s. Skoro w speedteście ci podskakuje do 2Mb to pomnóż to razy 8 i będziesz miał szybkość (w zaokrągleniu oczywiście).

Moj blad. Kazdy zrownowazony czlowiek wie, ze chodzilo mi o 2Mb, tylko mi sie, najogolniej mowiac jeblo. Wiec Ty tez nie rob z siebie posmiewiska probujac wytykiwac wszystkim rzekome sciemy. I bedziemy kwita :)
PS: A wartosc podaną w bitach się dzieli na 8 a nie mnozy :P

..:: http://www.racjonalista.pl ::..

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2007, 01:52 

dupa mi sie nie chce zacząć sciągać z tego ftp; ale jakoś nienapalam się zabardzo bo sczerze nie pasują mi obecne mapy z małą ilością pojazdów(mam na myśli szybkich mobilnych samochodów), a czytając zmiany nic w tej kwestii nieruszyło

mil3k brawo fajnie ze sie wymądrzyłeś ale tutaj każdy o tym wie ... tak tak nawet ROquen napeno też wie, zanim napiszesz że KTOŚ robi z siebie pośmiewisko pomyśl o swoich wypocinach

edit: oo jak złoto właśnie odczytałem ostatni post Roquena

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2007, 12:38 

Mam kilka pytań:

Commander moze postawic "Commando post" czy cos takiego - co to daje? Bo nie zauważyłem jako commander żadnej zmiany - Ani UAV dodatkowo, ani scan, popsortu nic.

Jak wybudować inne budynki? Daje np. Fire station czy cos takiego i nic. Zmieniam Kita na kita z shovel i nic... ?

Tytuł:
PostNapisane: 1 cze 2007, 13:47 

Command Post z tego co zauwazylem trzeba postawic zeby moc stawiac inne struktury a co do nich to... kazda ma indywidualne wymagania wzgledem miejsca itp, pozatym comander musi miec kogos kto to dla niego "wybuduje" używajac łopaty...

Tytuł:
PostNapisane: 2 cze 2007, 00:23 

z cyklu "oblicza Project Reality":

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2 cze 2007, 10:00 

heheh,albo mi sie zdaje albo ten gosc ma brew podniesioną i ironicznie sie przyglada :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2