Ubi dzieki, ze tak skrupulatnie wychwytujesz moje bledy. Na przyszlosc zapraszam, na headshot.pl badz clanbase.com - nie bedziesz musial marnowac tyle tuszu na powiekszona i pogrubiona czcionke, by rozwiac swoja watpliwosci
Cytuj:
Jeśli macie jakieś statystyki to sprawdzcie ile bylo widzów podczas meczu w 2142, pro vs 4fun(31v31) i pomyślcie, że tu może być podobnie.
Sprawdzam je na biezaco. Wierz mi, ze to glowne narzedzie mojej pracy. Sprawdzalem tez podczas ostatniego meczu TP vs Wybrani. Moze to moja walka z wiatrakami, ale w miare mozliwosci, staram sie poprzez HSTV pokazywac, ze polska scena BF'a to nie tylko gamesnet 64 i ludzie grajacy wylacznie 4 fun. Na polskich serwisach nie widzialem info o wiekszosci waznych meczy we wlasnie trwajacych pucharkach CB i ESL. Nikt nie pisal o tym, ze FF zajelo 3 miejsce w cupie 2142. Nie ma newsa ze dzisiaj FF gra o 3 miejsce w turnieju BF2. Nie byloby pewnie tez ani slowa o tym, ze SOF dzisiaj gra jeden ich wazniejszych meczy gdyby nie ta relacja. Do tego dochodzi fakt, ze w 1/2 BF2 OC 5v5 mamy 2 polskie druzyny... O 2142 nie wspominajac.
Wielokrotnie, czy to na forum publicznym, czy w prywatnych rozmowach odnosilem sie do inicjatyw pl4fc z wielka aprobata, w miare mozliwosci staralem sie je supportowac, chociaz jak widac i bez HSTV wszystko jest w porzadku.
Pozatym stwierdzenie, ze godzina 20:00 jest terminem jedynym i nie zmienialnym ( takie info dostalem na samym poczatku) troche odstrasza. Rozumiem, ze w inicjatywe zaanagzowanych jest duzo osob, niemniej jednak aby dopasowac do siebie kilka relacji jednego dnia pewien margines zmian jest konieczny. I to tyczy sie nie tylko tego meczu, ale wszystkich rozgrywek battlefield'a, o czym zreszta juz ostatnio pisalem.