Teraz jest 27 lis 2024, 22:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2007, 01:03 

ee jak jest dobry komp to lepszy niz konsola - taki fakt i juz

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2007, 01:23 

czeka nas jeszcze najwyżej jedna generacja i koniec, PC doszczętnie zdominują rynek elektroniczny :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2007, 10:28 

$towarzysz$ napisał(a):
czeka nas jeszcze najwyżej jedna generacja i koniec, PC doszczętnie zdominują rynek elektroniczny :wink:

a konsol z każdą następną generacją sprzedaje się więcej... :lol:

snake'83 napisał(a):
ee jak jest dobry komp to lepszy niz konsola - taki fakt i juz

a po co przepłacać :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2007, 11:22 
Moderator forum

Z tego co przeczytałem to Lailonn jak zwykle wszystko wie najlepiej i nikt nie ma prawa mysleć inaczej...Skoro mówisz ze posiadanie i PS3 i PC to zbytek i marnotrawstwo to jesteś jakiś dziwny koleś.Ja mam PC do jednych rzeczy, laptopa do innych a PS3 kupie sobie jak wyjdzie MGS4, GT5 i GOW 3 bo te gry na 100 % nie wyjda na PC.I jestem zdania ze jest miejsce i na konsole i na PC
BTW gratuluje Ci wytrwałości i grania w Obliviona na Twoim sprzęcie...liczba klatek na sekundę w grze to nie jedyny wyznacznik przyjemności płynącej z grania...Są jeszcze inne rzeczy na które zwraca sie uwagę grając...

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2007, 12:15 

na zachodzie normalnoscia jest ze do grania ma sie konsole, a do pracy i grania w mniej wymagajace sprzetowo gry (zazwyczaj online: wow, cs, bf) maja pieca. tym sytuacja komfortowa ze nie musza ciezkich milionow wkladac w coroczna modernizacje kompa, tylko kupuja konsole i ciesza sie przez przynajmniej 3 lata swietna grafa i niezliczona iloscia fantastycznych gier o ktorych pctowcy moga sobie pomarzyc.
mam nadzieje ze w Polsce juz niedlugo taka swiadomosc zagosci w umyslach wielu zatwardzielcow.

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2007, 16:34 

"na zachodzie" maja duzo ciekawych rzeczy, ale akurat tred dazacy do maksymalnego uproszczenia inrejfejsu/rozgrywki a taki glownie prezentuja gry na konsole nie jest tym co chcialbym widziec u nas.
btw jakos nie moge znalezc choc jednej z "niezliczonej ilosci fantastycznych gier o ktorych pctowcy moga sobie pomarzyc", no moze cos na wii by sie znalazlo, ale tam nie o gre ale interfejs chodzi :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2007, 17:49 

o czym ty gadasz? :?
Wiadomo ,że nie możesz znaleźć żadnej gry bo w żadną nie grałeś a nawet nie słyszałeś :stupid: A i jak możesz to podaj przykłady "dążenia do maksymalnego uproszczenia"... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2007, 21:06 

blachor napisał(a):
tym sytuacja komfortowa ze nie musza ciezkich milionow wkladac w coroczna modernizacje kompa

chyba jeszcze nie przywykłeś do nowego systemu, PRL już nie ma

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2007, 21:43 

Wojtas - tak, MGS4... wyczekuję, choć PS3 nie mam i szarpnę się najwyżej za 2-3 lata. :cry:
Kompy wcale nie są droższe od konsol, ja wydałem niedawno równowartość PS3 na podzespoły i teraz PC posłuży mi z pewnością na 3-4 lata bez upgrade'u

hmmm - Black, God of War, MGSy, Final Fantasy, GranTurismo, Tekken, Okami, Legend of Zelda czy chociaż Mario <- tych gier prawdopodobnie nigdy nie ujrzysz na kompie

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2007, 22:55 

Zar2Roc napisał(a):
Black, God of War, MGSy, Final Fantasy, GranTurismo, Tekken, Okami, Legend of Zelda czy chociaż Mario <- tych gier prawdopodobnie nigdy nie ujrzysz na kompie

rotflol, przeciez to wiadoma rzecz. chodzilo o to, ze dla sporej liczby pecetowcow, te gry nie sa fantastyczne, tematem marzen tez nie sa :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2007, 00:31 

w chwili obecnej pod względem technologii, konsole oczywiście biją na głowe PC. Nie potrwa to jednak wiecznie. Jak mówiłęm doczekamy się jeszcze 1 generacji konsol i koniec z nimi, technologie dla PC dorównają konsolom nie będzie sensu ich dalszego rozwoju (konsol), już tworzone są gry i procesory graficzne (GF 8800, R2900, Crysis, dx10), któe znacznie nie ustępują takiemu PS3 czy X360 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2007, 00:42 

No przeciez tak samo bylo z ps2 i ze starym xbox'em , a mamy teraz ps3 i 360, wiec w czym rzecz?

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2007, 01:07 

Zar2Roc napisał(a):
hmmm - Black, God of War, MGSy, Final Fantasy, GranTurismo, Tekken, Okami, Legend of Zelda czy chociaż Mario <- tych gier prawdopodobnie nigdy nie ujrzysz na kompie

Ten Black to trochę przereklamowany był (tak, grałem) ale wyglądał przednio.

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2007, 03:04 

Co tu dużo gadać. Jest trochę gier na konsolach, które WARTO zobaczyć. Właśnie kończę nockę z MGS3 i jestem wciąż pod wrażeniem. Coś pięknego!

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2007, 11:47 

$towarzysz$ napisał(a):
chyba jeszcze nie przywykłeś do nowego systemu, PRL już nie ma

środek stylistyczny, o ktorym pewnie nigdy nie slyszales

Cytuj:
w chwili obecnej pod względem technologii, konsole oczywiście biją na głowe PC. Nie potrwa to jednak wiecznie. Jak mówiłęm doczekamy się jeszcze 1 generacji konsol i koniec z nimi, technologie dla PC dorównają konsolom nie będzie sensu ich dalszego rozwoju (konsol), już tworzone są gry i procesory graficzne (GF 8800, R2900, Crysis, dx10), któe znacznie nie ustępują takiemu PS3 czy X360 Wink

i tak w kolo macieju. rownie dobrze moge powiedziec: aa po cholere mam kupywac te wszystkie drogie czesci do PC skoro za 2 lata beda przestarzale? nic nie jest wieczne, technologia caly czas idzie do przodu i w koncu za pare lat (przedstawiciele sony mowia ze zywotnosc ps3 wyniesie ok 10lat) ps3 i x360 beda stare, i skad wiesz ze konsole skoncza sie na ps4 i na nastepcy x360?
aktualnie bardziej mi sie oplaca kupic PS3 (od razu z blurayem ktory sam kosztuje ladnych kilka zl) za ok 2300zl niz kupywac SAMA KARTE GRAFICZNA (8800gtx/ultra) za tyle samo lub nawet wiecej (do 3k), co dopiero reszte podzespolow kompa.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2