Ok pany. Jestem tutaj nowy więc się może przedstawię na początek
W BF2 gram od wydania, w PR od roku. Tzn odkąd gram w PR'a to nie gram już w vanile
Do rzeczy. Myślałem żeby zgłosić się do RDev czy im nie pomóc przy czymś, no ale obecnie moje życie wygląda tak, że nie jestem w stanie przewidzieć ile mam czasu. Na dzisiaj go mam, za miesiac już mogę go nie mieć... stąd nie chciałem się wykazywać słomianym zapałem.
Dziś znalazłem przypadkiem na ich forum ogłoszenie, że powstaje polska frakcja i zajrzałem tutaj.
Obecnie pracuję w Okręgowych Warsztatach Technicznych (Wojska Polskiego) jako cywil. Naprawiam optykę (celowniki lornetki busole kolimatory itp). Jestem też w stanie podejrzeć parę innych pierdół (stoją np u nas STARy RWS (wozy wsparcia technicznego - takie do naprawiania pierdółek) z malowaniem do Afganistanu

. Były też Stary z oplotkami ZU (23mm). Są gożdziki, Dany (haubica na tatrze) były honkery.
Na rusznikarnie wstępu nie mam, ale może jakieś informacje bym zdobył gdyby były potrzebne.
Mógłym się podjąć zrobienia tekstur i ewentualnie coś w 3D (ale długo nic nie dłubałem w 3d). Tyle że jak mówię nie wiem ile czasu będę miał w przyszłości (sprawy osobiste i zawodowe

)
Jeżeli prowadzący ten projekt chciałby pogadać dokładniej co i jak to zapraszam. GG podam na priva.
Na zakończenie, myślę że podstawą są modele żołnierzy plus bronie. Wstępnie można też przeteksturować humvee i jakiś bmp/apc. Na początek wystarczy. Plus mapy jak Egg napisał... Jeśli projekt przeżyje do tego momentu to można pomyśleć dalej.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości