Teraz jest 2 sie 2025, 14:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 12:42 

B4k3r napisał(a):
Czytając wszystkie posty uśmiałem się, jak nigdy. Chcecie go zbanować, za to że Bf2142 ma bugi. Hmmm jak będzie mi mech się "przesuwał", zamiast normalnie chodzić to też dostane BANa od PB. Jak będę latał na beconie, to też mnie PB złapie, bo przecież to BUG i ban mi się należy! Po prostu żal!!
Czasami pomyślcie zanim coś napiszecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B4k3r, ale czy PB sie pyta czy masz aktualnei buga czy moze używasz czitów ?

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 13:20 

B4k3r napisał(a):
Czytając wszystkie posty uśmiałem się, jak nigdy. Chcecie go zbanować, za to że Bf2142 ma bugi. Hmmm jak będzie mi mech się "przesuwał", zamiast normalnie chodzić to też dostane BANa od PB. Jak będę latał na beconie, to też mnie PB złapie, bo przecież to BUG i ban mi się należy! Po prostu żal!!
Czasami pomyślcie zanim coś napiszecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zakładam, że wiesz co ironia, sarkazm?

No ale mogę napisać prostymi słowami:
Nie, nie wyślę jego zdjęć do PB. Nie dostanie bana na serwa.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 16:20 
Spamer!

nie rozumiem o co całą afera ;] to nie był czit to jest bug o którym nie którzy już wiedzą

no ale ludzie pokroju Daszek , Vesp3r muszą napisać o0 CZIT jaka lama wkopałeś sie hahahaha dostaniesz bana, zal czytać ze zrozumieniem nie umiecie ? :roll: :omg: :omg: :stupid: skad wy jestescie ? z Urbanu ? Kazachstanu ? i skad sie tacy spamerzy i idioci biorą jak wy ? [ nie chodzi mi tu o Kan3re , PLpzaka , Jara i Bakera ]

Kan3ra napisał(a):
ja nie moge, co za ludzie z was, co jak nie umiecie tzn. to ,ze to co Blizzard zrobil to czit, kurde jak nie potraficie to sie go spytajcie jak to sie robi a nie wymyslacie niestworzone rzeczy, Blizz. byl kiedys u mnie i pokazal mi mniej wiecej jak to sie robi i przysiegam na wszystko ze to nie jest czit tylko bug
hehehe thx Kan3ra :wink: :wink: :wink:

P.S. bardzo łatwo was ludzie w błąd wprowadzić ;) lamki

EDIT : o sorry zle napisalem twoj nick ;] a i PB to glupie czasami jest widzisz nic nie jest idealne ;] ale wkurza mnie to ze moge dostac bana za '' nic '' :roll:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 17 cze 2007, 18:28 przez Blizzard_, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 17:04 

Blizzard_ napisał(a):
nie rozumiem o co całą afera ;] to nie był czit to jest bug o którym nie którzy już wiedzą

no ale ludzie pokroju Daszek , V3sper muszą napisać o0 CZIT jaka lama wkopałeś sie hahahaha dostaniesz bana, zal czytać ze zrozumieniem nie umiecie ? :roll: :omg: :omg: :stupid: skad wy jestescie ? z Urbanu ? Kazachstanu ? i skad sie tacy spamerzy i idioci biorą jak wy ? [ nie chodzi mi tu o Kan3re , PLpzaka , Jara i Bakera ]

Kan3ra napisał(a):
ja nie moge, co za ludzie z was, co jak nie umiecie tzn. to ,ze to co Blizzard zrobil to czit, kurde jak nie potraficie to sie go spytajcie jak to sie robi a nie wymyslacie niestworzone rzeczy, Blizz. byl kiedys u mnie i pokazal mi mniej wiecej jak to sie robi i przysiegam na wszystko ze to nie jest czit tylko bug

Po pierwsze Vesp3r a nie V3sper.
Po drugie, nie chodzi mi o to ze to czit tylko ze sam system PB nie rozrózni ci czy to błąd czy czit na zdjęciu...

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 19:01 

System nie, ale oko ludzkie tak. Dlatego przed wysłaniem takiego screena trzeba się poważnie zastanowić czy to na pewno czit czy tylko bug...

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 20:07 

Jak bym mial sie zastanawiać czy to czit czy bug to bym sie nei zastanawiał, on potem bedzie sie tlumaczyć z wykorzystania bugow gry.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 21:01 

Bliz czy ja napisałem : "o0 CZIT" ? Napisałem tylko, ze ktoś może to tak pojąć i wysłać screeny :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 22:15 

Blizzard_ napisał(a):
skad sie tacy spamerzy i idioci biorą jak wy ?

To mnie rozwalilo :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 22:24 
Spamer!

no to co sprawa skończona [ ale nie wyjaśniona ? ] to był bug tylko bug ;]

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 23:34 

Wygląda jak czit ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 00:41 

nametag to też niby bug ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 07:33 

Blizzard_ napisał(a):

no ale ludzie pokroju Daszek , Vesp3r muszą napisać o0 CZIT jaka lama wkopałeś sie hahahaha dostaniesz bana, zal czytać ze zrozumieniem nie umiecie ? :roll: :omg: :omg: :stupid: skad wy jestescie ? z Urbanu ? Kazachstanu ? i skad sie tacy spamerzy i idioci biorą jak wy ? [ nie chodzi mi tu o Kan3re , PLpzaka , Jara i Bakera ]

Kan3ra napisał(a):

EDIT : o sorry zle napisalem twoj nick ;] a i PB to glupie czasami jest widzisz nic nie jest idealne ;] ale wkurza mnie to ze moge dostac bana za '' nic '' :roll:

Tobie to chyba trzeba łopatologicznie wszystko tłumaczyc zrozum że PB jest zaprogramowane tak ze rozróżnia tylko czy masz mgłe czy nie
PB może samo wysłac screeny (chyba) i dostać możesz permanent bana i masz w tym momęcie muke

Więc ku*wa dzieci nie piszcie mi tu o lamkach spamerach i o tym że nie umiemy czytac to wy chyba czegos tu nie rozumiecie
więc STFU

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 08:17 

Wyobraź sobie, że pareset serwerów (z jednej gry) nagle zaczyna wysyłac screeny do punksbustera. A punksbuster obsługuje ponad dwadzieścia gier. Nawet gdyby nie działo się to w jednej chwili, to i tak punksbuster musiałby mieć naprawdę mocne łącza i baaaaardzo dużo miejsca na dysku.

Wysyła to admin serwa, a punksbuster potrafi wywalić sam tylko po modyfikacjach plikow.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 09:39 

pzak napisał(a):
Wyobraź sobie, że pareset serwerów (z jednej gry) nagle zaczyna wysyłac screeny do punksbustera. A punksbuster obsługuje ponad dwadzieścia gier. Nawet gdyby nie działo się to w jednej chwili, to i tak punksbuster musiałby mieć naprawdę mocne łącza i baaaaardzo dużo miejsca na dysku.

Wysyła to admin serwa, a punksbuster potrafi wywalić sam tylko po modyfikacjach plikow.

u nas serwer sam wysyla te "podejrzane" screeny odrazu, tak bodajrze dziala streaming w pb + oczywiście wszystkie potwierdzone bany za czity.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 12:59 

No to może zależy od jakiś skryptów na serwerze, które potrafią przefiltrować i wysłać te najbardziej podejrzane.

Ale czysty zainstalowany na serwerze pb raczej tego nie potrafi.

Z resztą tak jak mówiłem - wyobraź sobie serwer gry na 32/40 slotów, któy co chwila robi zdjęcia i wysła je do pb - serwer będzie tak mulił, że nie da się na nim grać. Więc wysyłanie wszystkich zdjęć na pewno odpada, co jedynie takie coś jak piszesz.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2